Pekx Posted December 13, 2011 Share Posted December 13, 2011 Password za prvi film? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jorukavi Posted December 13, 2011 Share Posted December 13, 2011 evo ne treba paswword Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jasa Posted December 13, 2011 Share Posted December 13, 2011 (edited) podesiš u softu interval gašenja iliti off jel... :rofl: JTG Fala ne, radije sam kad usporim kak spada zgasim nego da razmisljam jel ga zgasil il nije... Edited December 13, 2011 by Jasa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted December 13, 2011 Share Posted December 13, 2011 Jesi ti od onih kaj gase svijetlo u frizideru? Jaoooo sorry nisam mogao izdrzati Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jasa Posted December 13, 2011 Share Posted December 13, 2011 Nego kaj Kaj je ziher je ziher Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted December 13, 2011 Share Posted December 13, 2011 Strgo sam se, sorry Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomiTraktor Posted March 5, 2012 Share Posted March 5, 2012 jel se sto promijenilo na ovom polju? odlučio sam uzeti u slijedecih 10ak dana samo nisam siguran da li LI ili Antilaser Ono što mi je bitno da: - ima update ako dodje neki novi pistolj - da radi (jel) - da se moze preseliti na novi auto jednostavno Koliko košta LI a koliko antilaser i ima li netko kombinaciju za neki od njih da se dobije jeftinije? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted March 5, 2012 Share Posted March 5, 2012 LI sa svojim softverom ima pistolje u bazi koje mi u HR neceom imati za 5 godina. Govorim o svemu onom sto imaju ameri a tih pistolja ima 15ak 20 modela. U ostalom koliko puta smo u mom autu isprobavali i znas sve kako i sto. LI ti je 350 eura puna cijena ako me sjecanje nevara. Kad je bio group buy na forumu bio je jeftiniji ako se sjecam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomiTraktor Posted March 5, 2012 Share Posted March 5, 2012 LI sa svojim softverom ima pistolje u bazi koje mi u HR neceom imati za 5 godina. Govorim o svemu onom sto imaju ameri a tih pistolja ima 15ak 20 modela. U ostalom koliko puta smo u mom autu isprobavali i znas sve kako i sto. LI ti je 350 eura puna cijena ako me sjecanje nevara. Kad je bio group buy na forumu bio je jeftiniji ako se sjecam. A znam da smo kod tebe probavali samo nisam znao da li ti imas LI ili AL Ima netko neki deal za LI sa ugradnjom? Treba ugraditi tako da mogu za godinu i pol preseliti u drugi auto Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberphere Posted March 5, 2012 Author Share Posted March 5, 2012 Lac ti to može ugraditi bez problema. I ja ću kod njega ići kad skupim lovu Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomiTraktor Posted March 5, 2012 Share Posted March 5, 2012 Lac ti to može ugraditi bez problema. I ja ću kod njega ići kad skupim lovu hoces ti brzo da idemo u kompletu 2 auta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberphere Posted March 5, 2012 Author Share Posted March 5, 2012 A ne znam točno kad ću, čekam da mi plate jedan posao, a bog zna kad će platiti :doh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted March 5, 2012 Share Posted March 5, 2012 A znam da smo kod tebe probavali samo nisam znao da li ti imas LI ili AL Ima netko neki deal za LI sa ugradnjom? Treba ugraditi tako da mogu za godinu i pol preseliti u drugi auto Ja imam Laser Interceptor. Ugradnja ti je pljuga, ak ti se da malo nedjelju popodne provest oko auta...ak hoces bit gospon i kljuc u ruke onda kuzim Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomiTraktor Posted March 5, 2012 Share Posted March 5, 2012 Ja imam Laser Interceptor. Ugradnja ti je pljuga, ak ti se da malo nedjelju popodne provest oko auta...ak hoces bit gospon i kljuc u ruke onda kuzim Ma na G3 je vjerojatno lakše nego na novijim autima - can bus i te gluposti. Ako je 100-200kn ugradnja ne isplati mi se zafrkavati jer cu sigurno strgati neku plastiku ili neki kurac Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberphere Posted March 5, 2012 Author Share Posted March 5, 2012 Ma na G3 je vjerojatno lakše nego na novijim autima - can bus i te gluposti. Ako je 100-200kn ugradnja ne isplati mi se zafrkavati jer cu sigurno strgati neku plastiku ili neki kurac Can bus ti nema nikakve veze s lase interceptorom. Njemu samo treba napajanje i to je to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PUGI Posted March 5, 2012 Share Posted March 5, 2012 Pa Tihi moze to montirat... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted March 5, 2012 Share Posted March 5, 2012 (edited) Ma na G3 je vjerojatno lakše nego na novijim autima - can bus i te gluposti. Ako je 100-200kn ugradnja ne isplati mi se zafrkavati jer cu sigurno strgati neku plastiku ili neki kurac Gluposti. Nema nikakve veze C-B sa time jer jedino sto radis je to da spajas LI na postojecu struju u autu drugim rjecima na prvi izvor plusa i minusa sto moze biti pepeljara ili neko svijetlo u pretincu. To je cijela mudrost. Btw ugradio sam LI i na W204 2008g i sve sljaka bez problema tako da nema nikakvog govora o tome. Edited March 5, 2012 by SVEN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario_S3 Posted March 5, 2012 Share Posted March 5, 2012 LI se spaja na običan izvor 12V, masu i na kontakt (opcionalno i na mute od radija). Nema CB nikakve veze s njim Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomiTraktor Posted March 14, 2012 Share Posted March 14, 2012 uglavnom, LI radi - tested on Slavonska Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeljko_M Posted March 15, 2012 Share Posted March 15, 2012 A da kakav GB napravimo, i ja bi kupio jedan hrvatski proizvod! Dakle vec smo troje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomislav K. Posted March 15, 2012 Share Posted March 15, 2012 Možda bih i ja bio za ako bi bila dobra cijena Ajmo gb Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomiTraktor Posted March 17, 2012 Share Posted March 17, 2012 Znaci LI j odličan no treba definitivno i V1. Taman se opustis i vozis kako god zelis cim te LI spasi par puta i onda u gorici naletis na mulatnova + patrolu koju zaustavlja Busted ! Stedim za V1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
entuzijast Posted March 17, 2012 Share Posted March 17, 2012 Kaj sinoć?.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jasa Posted March 17, 2012 Share Posted March 17, 2012 Znaci LI j odličan no treba definitivno i V1. Taman se opustis i vozis kako god zelis cim te LI spasi par puta i onda u gorici naletis na mulatnova + patrolu koju zaustavlja Busted ! Stedim za V1 Da, popusio ja isto tako na radničkoj. Zabrijes da si siguran i onda si ga sam metnes A multanove vidam sve cesce i cesce... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomiTraktor Posted March 17, 2012 Share Posted March 17, 2012 Kaj sinoć?.... da, oko 12:30 tako nesto Treba definitivno kupiti oba uređaja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now