Jasa Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 (edited) Tiho said: podesiš u softu interval gašenja iliti off jel... :rofl: JTG Fala ne, radije sam kad usporim kak spada zgasim nego da razmisljam jel ga zgasil il nije... Edited December 13, 2011 by Jasa
Hic Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Jesi ti od onih kaj gase svijetlo u frizideru? Jaoooo sorry nisam mogao izdrzati
TomiTraktor Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 jel se sto promijenilo na ovom polju? odlučio sam uzeti u slijedecih 10ak dana samo nisam siguran da li LI ili Antilaser Ono što mi je bitno da: - ima update ako dodje neki novi pistolj - da radi (jel) - da se moze preseliti na novi auto jednostavno Koliko košta LI a koliko antilaser i ima li netko kombinaciju za neki od njih da se dobije jeftinije?
SVEN Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 LI sa svojim softverom ima pistolje u bazi koje mi u HR neceom imati za 5 godina. Govorim o svemu onom sto imaju ameri a tih pistolja ima 15ak 20 modela. U ostalom koliko puta smo u mom autu isprobavali i znas sve kako i sto. LI ti je 350 eura puna cijena ako me sjecanje nevara. Kad je bio group buy na forumu bio je jeftiniji ako se sjecam.
TomiTraktor Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 SVEN said: LI sa svojim softverom ima pistolje u bazi koje mi u HR neceom imati za 5 godina. Govorim o svemu onom sto imaju ameri a tih pistolja ima 15ak 20 modela. U ostalom koliko puta smo u mom autu isprobavali i znas sve kako i sto. LI ti je 350 eura puna cijena ako me sjecanje nevara. Kad je bio group buy na forumu bio je jeftiniji ako se sjecam. A znam da smo kod tebe probavali samo nisam znao da li ti imas LI ili AL Ima netko neki deal za LI sa ugradnjom? Treba ugraditi tako da mogu za godinu i pol preseliti u drugi auto
cyberphere Posted March 5, 2012 Author Posted March 5, 2012 Lac ti to može ugraditi bez problema. I ja ću kod njega ići kad skupim lovu
TomiTraktor Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 cyberphere said: Lac ti to može ugraditi bez problema. I ja ću kod njega ići kad skupim lovu hoces ti brzo da idemo u kompletu 2 auta?
cyberphere Posted March 5, 2012 Author Posted March 5, 2012 A ne znam točno kad ću, čekam da mi plate jedan posao, a bog zna kad će platiti :doh:
SVEN Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 TomiTraktor said: A znam da smo kod tebe probavali samo nisam znao da li ti imas LI ili AL Ima netko neki deal za LI sa ugradnjom? Treba ugraditi tako da mogu za godinu i pol preseliti u drugi auto Ja imam Laser Interceptor. Ugradnja ti je pljuga, ak ti se da malo nedjelju popodne provest oko auta...ak hoces bit gospon i kljuc u ruke onda kuzim
TomiTraktor Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 SVEN said: Ja imam Laser Interceptor. Ugradnja ti je pljuga, ak ti se da malo nedjelju popodne provest oko auta...ak hoces bit gospon i kljuc u ruke onda kuzim Ma na G3 je vjerojatno lakše nego na novijim autima - can bus i te gluposti. Ako je 100-200kn ugradnja ne isplati mi se zafrkavati jer cu sigurno strgati neku plastiku ili neki kurac
cyberphere Posted March 5, 2012 Author Posted March 5, 2012 TomiTraktor said: Ma na G3 je vjerojatno lakše nego na novijim autima - can bus i te gluposti. Ako je 100-200kn ugradnja ne isplati mi se zafrkavati jer cu sigurno strgati neku plastiku ili neki kurac Can bus ti nema nikakve veze s lase interceptorom. Njemu samo treba napajanje i to je to.
SVEN Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 (edited) TomiTraktor said: Ma na G3 je vjerojatno lakše nego na novijim autima - can bus i te gluposti. Ako je 100-200kn ugradnja ne isplati mi se zafrkavati jer cu sigurno strgati neku plastiku ili neki kurac Gluposti. Nema nikakve veze C-B sa time jer jedino sto radis je to da spajas LI na postojecu struju u autu drugim rjecima na prvi izvor plusa i minusa sto moze biti pepeljara ili neko svijetlo u pretincu. To je cijela mudrost. Btw ugradio sam LI i na W204 2008g i sve sljaka bez problema tako da nema nikakvog govora o tome. Edited March 5, 2012 by SVEN
Mario_S3 Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 LI se spaja na običan izvor 12V, masu i na kontakt (opcionalno i na mute od radija). Nema CB nikakve veze s njim
Zeljko_M Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 A da kakav GB napravimo, i ja bi kupio jedan hrvatski proizvod! Dakle vec smo troje
Tomislav K. Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Možda bih i ja bio za ako bi bila dobra cijena Ajmo gb
TomiTraktor Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 Znaci LI j odličan no treba definitivno i V1. Taman se opustis i vozis kako god zelis cim te LI spasi par puta i onda u gorici naletis na mulatnova + patrolu koju zaustavlja Busted ! Stedim za V1
Jasa Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 TomiTraktor said: Znaci LI j odličan no treba definitivno i V1. Taman se opustis i vozis kako god zelis cim te LI spasi par puta i onda u gorici naletis na mulatnova + patrolu koju zaustavlja Busted ! Stedim za V1 Da, popusio ja isto tako na radničkoj. Zabrijes da si siguran i onda si ga sam metnes A multanove vidam sve cesce i cesce...
TomiTraktor Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 entuzijast said: Kaj sinoć?.... da, oko 12:30 tako nesto Treba definitivno kupiti oba uređaja
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now