-Wolverine- Posted January 3, 2012 Share Posted January 3, 2012 Jučer sam zamijenio ulje na Kiji i kako je već vrijeme za izmjenu zupčastog bacio sam oko na njega da vidim u kakvom je stanju. Prvi puta na ovom autu to gledam i malo sam zbunjen njegovom ''labavošću''. Auto je 12/2003; 95k km. Ono što me brine jest da li je ovo normalno da je ovako labav na vrhu? Gledam ne fali zuba, ne uzgleda potrošeno, španeri ne cvile no znam i sam da bi mi bilo dobro zamijenit ga. Koliko vidim olakotna okolnost jest što vodena pumpa ne ide preko njega pa nema potrebe nju uzimat novu što je kakvih 450 kuna manje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
meshin Posted January 3, 2012 Share Posted January 3, 2012 Tako je meni bilo... pa je pukao nakon šta je odradio ~150 000km Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uros Posted January 3, 2012 Share Posted January 3, 2012 2003 godina i bez gledanja nemaš kaj misliti nego promijeniti remen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
megane Posted January 3, 2012 Share Posted January 3, 2012 2003 godina i bez gledanja nemaš kaj misliti nego promijeniti remen. yup :thumbsup: btw viđen na držićevoj kod folke dns Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vila Posted January 3, 2012 Share Posted January 3, 2012 minjaj ...ko ne plati kurvu plati likara...jea Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Wolverine- Posted January 3, 2012 Author Share Posted January 3, 2012 Tako je meni bilo... pa je pukao nakon šta je odradio ~150 000km Nadam se da neću bit te sreće jer je motor u A1 stanju pa ga ne bi htio tako jeftino ubit 2003 godina i bez gledanja nemaš kaj misliti nego promijeniti remen. Bit će tako. Nego gledam malo cifre. Origigi je cca 550 kuna, Contitech 350kn, Bosch 250 kuna. Valja kaj taj Contitech, mislim to je Continental, sumnjam da je smeće. I ima li tko kakav info koliko cepaju ove ''garaže kod štefa'' za zamijenu zupčastog ili bolje otić do ovlaštenog za takve stvari? Jer ekipa u Kiji će mi kožu oderat ciframa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SvenDaMan Posted January 3, 2012 Share Posted January 3, 2012 nemoj štedit na tome, NIKAD kupi original, otpeljaj k nekom tko zna slagat.... jer i ako kupiš najbolji remen a složi ga netko tko nema pojma neće dugo trajat.... btw. svi gledaju interval zamjene samo po kilometraži, a nitko po godinama starost, što je velika greška Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koko Posted January 3, 2012 Share Posted January 3, 2012 Nisam neki stručnjak, ali na ovoj prvoj slici čini mi se da je prelabavo, kao da remen stoji u zrak? No nikako ne valja prenatezati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
IgoRR Posted January 3, 2012 Share Posted January 3, 2012 napravi kompletan veliki servis, nemoj samo remen mijenjati Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Wolverine- Posted January 3, 2012 Author Share Posted January 3, 2012 (edited) Baš gledam KGIS veli da nakon opterećenja od 10kg smije nastat progib od 9-11 mm. Kod mene je iznos tog progiba više manje u toj mjeri no uz mnogo mnogo manje opterećenje. @Sven Da, kad ću ga mijenjat otići ću od ovlaštenog. Jer kako i kažeš mogu uzet najbolji i ako ga složi pijano ode sve u qrac. napravi kompletan veliki servis, nemoj samo remen mijenjati Pa remen, španer i vodilicu bi mijenjao. Ne samo remen. Edited January 3, 2012 by -Wolverine- Link to comment Share on other sites More sharing options...
IgoRR Posted January 3, 2012 Share Posted January 3, 2012 Pa remen, španer i vodilicu bi mijenjao. Ne samo remen. super :thumbsup: riješi si to čim prije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted January 3, 2012 Share Posted January 3, 2012 S obzirom da je Contitech prva ugradnja u dosta auta, ne možeš pogriješiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killuminati Posted January 3, 2012 Share Posted January 3, 2012 saznaj koji ti je remen u oem pakiranju i kupi njega.. ako možeš naravno.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
meshin Posted January 3, 2012 Share Posted January 3, 2012 Nadam se da neću bit te sreće jer je motor u A1 stanju pa ga ne bi htio tako jeftino ubit Moj se nije mogao ubiti puknutim zupčastim, ništa mu se ne dogodi.. zato sam i čekao da vidim šta će se desiti Link to comment Share on other sites More sharing options...
killuminati Posted January 3, 2012 Share Posted January 3, 2012 afaik ti imaš interferencijski motor na toj spectri.. tak da se nemoj zezat, dosta si već premašio vremenski interval izmjene.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Wolverine- Posted January 3, 2012 Author Share Posted January 3, 2012 Ovo je popis crossreference liste kaj je izbacio intercarsov e-katalog. Mada ću vjerojatno uzet Contitech. afaik ti imaš interferencijski motor na toj spectri.. Razumio sam samo da imam motor Sad se osjećam ko stari kad mu počnem lupat o razlikama između Intelova Z68 i P67 chipseta Link to comment Share on other sites More sharing options...
killuminati Posted January 3, 2012 Share Posted January 3, 2012 drugim riječima klipovi i ventili zauzimaju isti prostor u drugo vrijeme za trajanja ciklusa.. kad remen pukne, potuku se ventili s klipovima.. u najboljem slučaju imaš par klackalica za promijeniti i pokoji ventil.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Wolverine- Posted January 3, 2012 Author Share Posted January 3, 2012 saznaj koji ti je remen u oem pakiranju i kupi njega.. ako možeš naravno.. Koliko vidim sa slike OEM je Bando. drugim riječima klipovi i ventili zauzimaju isti prostor u drugo vrijeme za trajanja ciklusa.. kad remen pukne, potuku se ventili s klipovima.. u najboljem slučaju imaš par klackalica za promijeniti i pokoji ventil.. A pa tak reci, da te ceo svet razume :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
killuminati Posted January 3, 2012 Share Posted January 3, 2012 Bando je firma za preporuku, prva ugranja na masu japanskih i korejskih automobila, samo ja ih nisam našao kod nas.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
the-rider Posted January 3, 2012 Share Posted January 3, 2012 ja dosta koristim contitech, nisam jos imao problema sa njim i remen ti je prelabav Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dac Posted January 3, 2012 Share Posted January 3, 2012 u fušu zamjena cca 300-400kn... a ako danas sutra procuri pumpa svejedno moraš skidat zupčasti zato kaj nebudeš iščeprko ju van pored zupčastog(ako dobro na sliki vidim... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dacho Posted January 4, 2012 Share Posted January 4, 2012 Zamjeni odmah i vodenu pumpu jer nebu izdržala do slijedeceg velikog servisa, a ako ti procuri nakon izmjene samo zupčastog onda buš opet sve moral delati Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted January 4, 2012 Share Posted January 4, 2012 conti uzmi, nemos pogrijesit ali ovo je prelabavo Link to comment Share on other sites More sharing options...
WD40 Posted January 5, 2012 Share Posted January 5, 2012 koliko vidim imas 2 natezača od kojih je jedna valjda ipak klizač.. gledaj koliko je set a ne samo remen..... Znači contitech i INA i to je to.... Ako v.pumpa nije problem za izmjenit je tj netreba skidat zupč. onda je i nemoras mjenjat... jer tako je bar kod starih autiju.. znale su durat preko 200 tkm a opet i da procuti il sta vec nije neki posao za izmjenit. Pošto su 2 bregaste to je prelabavo..... a inace kod malih benzinera remen i nije mnogo nategnut (1brega) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Japanac Posted January 5, 2012 Share Posted January 5, 2012 Super je to da ste svi zaključili da mu je remen prelabav po tome što je njegov prst na remenu :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now