matt Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Prvi mehanički problem s autekom. Jučer navečer sam se vraćao kući i ostao sam bez kuplunga. Prešao sam preko malo većeg kupa snijega kojeg je nanjela ralica. Prvo mi je kuplung imao malo pliči hod, a nakon daljnjeg šaltanja počeo je dosta plitko hvatati pa sam rekao da neću mijenjati do kuće. Kad sam stigao pred garažu ugasio sam motor i prešaltao u prvu i tako sam ušao u garažu. Računao sam da sam negdje pritisnuo sajlu ili štoveć. No danas ujutro banana. Uopće nemogu prešaltati i kuplung je i dalje mrtav. Malo sam googlao pa sam našao da je kuplung hidraulični i da je povezan sa kočionim uljem. Jel to ima kakve veze? Što mislite da bi moglo biti? Ispod auta nema ulja, dakle, smatram da nije ništa oštećeno, dal ima kakvih poluga?
Hans Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Nema poluga,sajli .... upravljanje je hidrauličko.
KIMI_1.8T Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Za pocetak provjeri nivo ulja u posudi za ulje. Najcesce je ulje spojeno na posudi u kojoj je i ulje za kocnice, samo na malo visem nivou.
matt Posted February 13, 2012 Author Posted February 13, 2012 Jel to onda povezano s kočionom tekućinom. Nisam gledao razinu ulja. Imao sam mali problem tj. javljalo bi mi da imam kao breaking fault kad bi se spuštao duže vrijeme, npr. sa brda di su kapelice i sl. Otišao sam do frenda mehaničara da provjeri kočnice. Prošao sam 60kkm i nakon provjere je rekao da imam za još barem 30kkm, al da je razina ulja malo ispod optimalnog. Pitao sam i u Renault servisu i tamo mi je rečeno da nema nekih problema, jedino će mi se povremeno javljati ta greška.
killuminati Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 pa razina kočione tekućine lagano pada kako se pločice troše.. ne treba nadolijevati.. pretpostavljam da je papučica u normalnom položaju, odnosno da nije na podu, definiraj mrtav.. jel uopće možeš stisnuti kuplung i šaltati ručicu po brzinama?
matt Posted February 13, 2012 Author Posted February 13, 2012 Sad ujutro nisam mogao niš. Papučica ima normalan hod al hvata tek kad se stisne skroz do kraja i to je skoro pa niš. Ne mogu uopće mjenjač micati/šaltati.
killuminati Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 a jel ti grijana garaža? da se nije od tog sniježnog nanosa nagrtalo snijega pa se zaledilo ako imaš sajle? jer da je nešto s hidraulikom, ne bi ga mogao stiskati, već bi bio na podu..
matt Posted February 13, 2012 Author Posted February 13, 2012 Je grijana, je. Zato sam se i ponadao da će ujutro biti sve ok al eto... Sajli nema čista hidraulika. Čuo sam se i sa frendom, jel ima tu kakvih klipića u igri?
killuminati Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 pa zavuci se pod haubu pa pogledaj, ako nemaš sajle, imaš polugu/poluge, a to se teško može zaledit.. jedini klipić bi bio sekundarni cilindar kvačila..
Hans Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Sad ujutro nisam mogao niš. Papučica ima normalan hod al hvata tek kad se stisne skroz do kraja i to je skoro pa niš. Ne mogu uopće mjenjač micati/šaltati. Sad ne shvaćam....dali nemaš kvačila ili nemožeš u nijednu brzinu čak ni kad je motor ugašen?
Swordfish Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 ...da ne otvaram novu temu... Kako "naštimati" hidraulično kvačilo... moje hvata pri vrhu, kad imaš sajle samo ju malo otpustiš pa bude ok, ali ovo ne mogu štimati ili se da? Nadam se da nije jedino štimanje, zamjena lamele i korpe..
matt Posted February 13, 2012 Author Posted February 13, 2012 Sad ne shvaćam....dali nemaš kvačila ili nemožeš u nijednu brzinu čak ni kad je motor ugašen? Jučer sam šaltao po povratku kući, na pola puta kvačilo je jako slabo lovilo pa više nisam šaltao do kuće i ostavio sam ga u trećoj. Kad sam stisnuo kvačilo ispred kuće kvačilo se jedva otpustilo. Odmah sam ugasio auto i dok je bio ugašen stisnuo sam još jednom kvačilo do kraja i izbacio iz treće i ubacio u prvu. Upalio sam auto i lagano sa kočnicom uprakirao u garažu. Danas ujutro ga nisam mogao izbaciti iz prve, vjerojatno zbog toga što sam ga pod kočnicom i uparkirao. Nažalost nisam imao više vremena za isprobavanje (morao sam na posao, kolega je čekao). Vjerojatno, da sam ga gurnuo (auto) možda bi se zupci otpustili. Ovako dok ne dođem kući neću znati.
killercivic Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 ako možeš šaltat dok je auto ugašen onda ti je vjerojatno korpa otišla(puklo jedno pero il tak neš), a možeš probat i odzračit kuplung makar neznam da bi to tak naglo otišlo
Hans Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 2 Swordfish: nema ti tu podešavanja,zamjena seta kvačila ti je jedino "podešavanje" u tom slučaju. 2 matt: ako je samo do kvačila trebao bi se moći izbaciti iz brzine sa ugašenim motorom osim ako nije auto parkiran pod nagibom pa je napet u brzini.
matt Posted February 13, 2012 Author Posted February 13, 2012 Eto, došli su mehaničari iz Renaulta. Nalili su ulje al to nije to. Odvezli su ga u servis i dijagnostika je sljedeća. Otišao je potisni ležaj, zato sam gubio ulje u kočnicama. Ceh 2600kn. Divno zar ne
Alfaludak Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 meni je prvi kvar na sorentu bio onaj neki kurac na lajtungu od kuplunga sto kao ublazuje vibracije nekakva membranica e to je propisalo 220 kuna. to je jedini kvar u 250 000 km
Swordfish Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 meni je prvi kvar na sorentu bio onaj neki kurac na lajtungu od kuplunga sto kao ublazuje vibracije nekakva membranica e to je propisalo 220 kuna. to je jedini kvar u 250 000 km Ali si imao ulja po kućištu mjenjača ili ga je falilo u posudici? :thumbsup:
Raptor6767 Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Eto, došli su mehaničari iz Renaulta. Nalili su ulje al to nije to. Odvezli su ga u servis i dijagnostika je sljedeća. Otišao je potisni ležaj, zato sam gubio ulje u kočnicama. Ceh 2600kn. Divno zar ne Da si se bar javio, Valeov hidraulični ležaj je ni 1000kn, a on je OEM.
Alfaludak Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Ali si imao ulja po kućištu mjenjača ili ga je falilo u posudici? :thumbsup: pisalo je na sve strane i vidlo se
matt Posted February 13, 2012 Author Posted February 13, 2012 Da si se bar javio, Valeov hidraulični ležaj je ni 1000kn, a on je OEM. Jebiga nisam bio doma i recimo da mi je hitno. Ma svjestan sam ja da taj ležaj nije neka stavka al su tu radni sati. Hebiga ima se posla kolko sam kužio. Inače, hvala na ponudi!:thumbsup:
Raptor6767 Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Jebiga nisam bio doma i recimo da mi je hitno. Ma svjestan sam ja da taj ležaj nije neka stavka al su tu radni sati. Hebiga ima se posla kolko sam kužio. Inače, hvala na ponudi!:thumbsup: Čisto da znaš za ubuduće...
AstraH Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 nama je na laguni 1.9 dci prije 5 godina slična stvar bila samo što smo mi platili ceh od 3k€. lamela se trošila i spalila u roku od 5-10 kkm. 4 puta su mijenjali lamelu. jednom pod garancijom, tri puta mi o svom trošku. i da bi na kraju nakon 2 godine oni shvatili da je bio problem u nekom tom hidrauličkom podizaču na kuplungu. nisam skuzio kaj je to ali uglavnom nešto sitno i košta nekih 300 kn. a prošli servise i servise da bi nam rekli da neznamo vozit da drzimo nogu na kuplungu. . dobro da si otkrio kaj je
matt Posted February 13, 2012 Author Posted February 13, 2012 Nemoj me zajebavat. Još mi samo to treba da me sutra kad otvore nazovu i kažu da je i to otišlo!!!
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now