matt Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 Zvao sam servis i napreduju. Nikakvih drugih oštećenja nema. Popustila je kao neka gumica, iscurilo je ulje i otišao je ležaj. Lamela je ok.
matt Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 Eto, pokupio sam oko 17 sati auto sa servisa. Platio sam 2400,00 i sjeo u auto koji je navodno popravljen. Prvo što sam primjetio je da kuplung hvata na pola papučice i zovem voditelja da nije dobro. Sjedne i on i krenemo u vožnju i proda mi priču da se kao to sad treba ozračiti i sve će biti ok. Mislim si valjda je tako. Krenuo sam autocestom od Krapine do Zaprešića i svaki zavoj i šaltanje ili stajanje na naplatnoj bio je mučenje. Spojka otpušta rano, auto više ne poznajem. Vrhunac je bio kad sam došao do naplatnih u Zaprešiću. Stisnem kuplung a ovaj potone do kraja i jedva ulovim da ga prešaltam u ler i stanem na naplati. Platim cestarinu ali nikako da prešaltam u prvu. Na jedvite jade i sa kuplungom stisnutim do kraja prešaltam i počnem da psujem mater ovima u servisu. Pa ja ne vjerujem da su toliko nesposobni. Zovem frenda mehaničara i kažem mu da su promijenili taj hidraulički podizač, koji btw izgleda toliko smiješno da ne znam što je tu toliko hidrauličko i pita on mene, a jesu li promijenili i gornji?!?!?! Nitko mi to nije spomenuo, al izgleda da je problem i u njemu. Sad si moram uzeti slobodan dan i visiti sutra u servisu. Auto sam ostavio kod cure jer nisam mogao prešaltati u rikverc, a i ne želim riskirati još neki veći kvar. Sutra ih ujutro zovem i nek dođu sa vučnom po njega. Naravno šlepanje im ni u snu ne mislim platiti. Ono što me još više iznerviralo je i stanje putnog kompjutera. Mislim kako se isprobava šaltanje, stanje nakon servisa? Tako da mi na putnom kompjuteru izbaci prosječnu potrošnju 15 litara????
matt Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 Da vjerojatno. Budući da ne znam dal si sarkastičan, pretpostavit ću da jesi, jednom sam bio na probnoj vožnji s jednim od mehaničara i nakon vožnje sam mu rekao da to više neće raditi s mojim autom.
acmen Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 :)jednom sam bio na probnoj vožnji s jednim od mehaničara i nakon vožnje sam mu rekao da to više neće raditi s mojim autom. A što je bio točno radio ukoliko nije tajna? Nije vrag da nešto u stilu ko' sa onom Corsom OPC oni filmići šta su bili :doh:
GonzoT5 Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 pa probaj sam,resetiraj BC i onda opali po gasu pa vidi kolika ti je prosječna potrošnja.
matt Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 (edited) Pa baš da ga je štedio preko pružnog prijelaza, ceste s rupama i tjeranjem u crveno, hladnog nakon promjene ulja... haloooo, to je moj auto!!! @ gonzo: sad si već neozbiljan :-) Uglavnom to je najmanji problem. Zanima me kako će riješiti pravi kvar. Edited February 14, 2012 by matt
mariotdi Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 (edited) inace, sam da se pridruzim...meni u ovlastenom mjenjali instalaciju do ecu i nakon tog na probnu voznju i ja na suvozacevom sad sjedam, onako vezem se polako, a ovaj po gasu jebote motor leden, vani -10 bilo, 12 mjesec 2010, ja nisam sebi mogao doc. onak sjedim u šoku i govorim da to ne radim nikad s autom prvih 20 min a on 160 navukao i kaze da je sad sve ok s autom reko, super...:lol: Edited February 14, 2012 by mariotdi
stipe Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 pa covik ti lipo govori, kad resetiras BC i odmah naglo u prvoj i drugoj krenes, potrosnja se popne uzasno...
KIMI_1.8T Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Po ovom sto si napisao, na kraju ce greska ipak biti u cilindru na pedali a ne u cilindru u getribi. Ako bude, lijepo su te ozenili.
matt Posted February 15, 2012 Author Posted February 15, 2012 (edited) Da i navodno je taj dio cca 500 - 700 kn. I što mogu ja u ovom slučaju napraviti? Prigovarati i galamiti i opet platiti? Što se potrošnje tiče izostavljate bitno cijeli vrijeme. Pročitajte što je mario napisao i bit će jasnije. Edited February 15, 2012 by matt
Bubi Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 i mene zanima kakva je procedura kad zamjene (i naplate) dio koji ne trebaju. trebali bi vratiti novce, skinuti dio i staviti si ga na policu kao trofej, a tebi vratiti stari ispravni
SvenDaMan Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 a samo da te pitam, imaš garanciju pa odlaziš u ovlašteni?
GonzoT5 Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 @ gonzo: sad si već neozbiljan :-) . koji dio mog odgovora nisi razumio?? ljepo ti odgovorim na TVOJE pitanje a ti se praviš grbav:doh: baš iz ovih razloga na ovom forumu malo pišem a bome od sada još ću manje. jadno:no2:
Newbie Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 aj aj bez tenzija, matt je valda mislio da ga zahebavas 2 matt : koji je to servis ovlasteni da se tako ponasaju?? napomeni da si iz RKH i da si jako ne zadovoljan njima i da si spreman biti malo bucniji mozda se prica promjeni
stipe Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 gonzo, ja sam skuzio poantu njegovog posta, a ti?
matt Posted February 15, 2012 Author Posted February 15, 2012 @ gonzo: ispike ako sam bio ne direktan. Dakle, dan prije natočio sam gorivo, napravio nekih cca 60km a u servisu su napravili cca 10km. Moja potrošnja se kreće oko 5,6l a oni dok su radili test nabili su je na 15l. Dakle, bilo je malo iživljavanje na autu, to sam prije htio reći. Inače, danas u 9 sati su došli pogledati auto te smo ga ponovo odzračili i doveli pedalu na 0 tak da spojka odma lovi. No nakon par km po gradu ponovo sam osjetio da pedala propada, te sam zajedno s mehaničarem odlučio da ga vozim njima i neka ga popravljaju. Na kraju je ispalo da nisu sigurni zašto ne radi pa da je vjerojatno i gornji otišao pa da će i njega zamijeniti (tu će mi izaći u susret). Ipak je vrijedilo prigovarati ujutro i pričati priče. Najžešće mi je bilo kad sam išao prema servisu i počne mi opet blokirati mjenjač. Stanem na raskrižju i čovjek me pušta, a ja stojim na mjestu u drugoj i krepa mi auto. Tip me gleda, gledam ja njega i mašem mu nek on ide prvi. Ovaj si je mislio koji kreten vozi auto...
Vlado206 Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Nisi odg zašto ideš u ovlašteni... netko te bio pitao gore. A za sve napisano, nemam komentara, ali uvjerio sam se više puta i od drugih ljudi, jednostavno je to tako. To ti je tako, stric kupuje brisače za e60, i sve obavljao do tada u ovlaštenom, i dođe kupit brisače i kaže im da je našao u autodijelovima za nekih 360-380kn aero valeo i tako to, oni kažu ne nije dobro imamo mi "original", i stave mu iste te valeo i naplate 550-560kn. Naravno, od tada ih više nije vidio. Razumljivo. Mene su isto kolege zvali i pitali kako se to vozim, a auto sam dan na redovni servis u autokuću, dakle...
KIMI_1.8T Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 @ gonzo: ispike ako sam bio ne direktan. Dakle, dan prije natočio sam gorivo, napravio nekih cca 60km a u servisu su napravili cca 10km. Moja potrošnja se kreće oko 5,6l a oni dok su radili test nabili su je na 15l. Dakle, bilo je malo iživljavanje na autu, to sam prije htio reći. Inače, danas u 9 sati su došli pogledati auto te smo ga ponovo odzračili i doveli pedalu na 0 tak da spojka odma lovi. No nakon par km po gradu ponovo sam osjetio da pedala propada, te sam zajedno s mehaničarem odlučio da ga vozim njima i neka ga popravljaju. Na kraju je ispalo da nisu sigurni zašto ne radi pa da je vjerojatno i gornji otišao pa da će i njega zamijeniti (tu će mi izaći u susret). Ipak je vrijedilo prigovarati ujutro i pričati priče. Najžešće mi je bilo kad sam išao prema servisu i počne mi opet blokirati mjenjač. Stanem na raskrižju i čovjek me pušta, a ja stojim na mjestu u drugoj i krepa mi auto. Tip me gleda, gledam ja njega i mašem mu nek on ide prvi. Ovaj si je mislio koji kreten vozi auto... Da bi promijenio potisni lezaj u getribi, moras ju skinuti. Prije skidanja getribe moras skinuti anlaser sto znaci da moras otpojiti akumulator.Kad otpojis akumulator resetiras BC. Probna voznja od par sto metara nije ni mogla drugo izbacit nego 15l. Jasnije?
Vlado206 Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 u biti neka provrti po bc-u pa će vidjet stanje svega, pros brzine, potrošnje itd itd... sve lijepo piše.
AstraH Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Po ovom sto si napisao, na kraju ce greska ipak biti u cilindru na pedali a ne u cilindru u getribi. Ako bude, lijepo su te ozenili. e to je to što je nama otišlo na laguni nakon što smo potrošili novaca i novaca. ovo je identična situacija kao i s nama. to se odvijalo u štarkelju, a onda smo otišli u novo mesto u sloveniju u jedan servis koji je otkrio grešku. uglavnom žalosno je to sve skupa. nadam se da ce ti sve proći bez da naknadno plaćaš još nešto.
matt Posted February 27, 2012 Author Posted February 27, 2012 Eto mene nakon testiranja Dakle, prošla su cca dva tjedna od mog servisa i problema s kvačilom. Taj problem je za sada iza mene, al sam početak kvara nije bio ugodan. Kao što sam napisao problem je počeo u subotu kad je napadao snijeg i počeo sam gubiti pritisak na papučicu kvačila. Na pola puta do kuće sam odlučio da ću prešaltati u 3 i tako do kuće. Mislio sam da se smrzla sajla kuplunga/kvačila i kako će se preko noći u garaži otopiti. BTW u garažu sam ušao jedva prešaltavši u prvu i krečući pod kočnicom jer je kvačilo već otpuštalo čim bi se malo otpustila papučica od poda. No drugo jutro slijedilo je razočarenje. I dalje nisam mogao prešaltati iz prve pa nisam ni palio auto da se ne bi zabio u ormar u garaži . Otišao sam na posao i krenuo zvati frendove mehaničare. Došao sam do informacije da ja nemam sajle već sve radi pomoću hidropodizača. Rekoh dobro i što me može čekati. Frend mi je rekao da prvo pogledam posudu ulja i ako nema ulja onda je to to, al da se mogu i pripremiti za veći trošak ukoliko su otišli cilindrići na hidropodizaču/ima... Nazvao sam servis i rekli su da će poslati servisera. To si i učinili i na licu mjesta su dolijali ulje i odzračili sustav. No to nije dalo nikakvog efekta pa su ga odšlepali. Slijedio je poziv voditelja i crne vjesti. Otišao je donji hidropodizač i cijena je 2600 s poslom (cca 1000kn hidropodizač + ulje + šlepa). Rekoh što ću sad kad je kod vas idemo popraviti, nema mi druge. Čuo sam se još s frendom koji je radio u Renaultu i što je s autom. On me dodatno obradovao s činjenicom da je i gornji kod papučice mogao dobiti oštećenja. Ali drugo jutro slijedio je poziv voditelja da su popravili auto i da me čeka do 17h. Otišao sam poslije posla i preuzeo auto, ali nisam bio posve zadovoljan jer je papučica opet imala malo lufta nekih cca 3-5 cm praznog hoda i onda je ulovila. Rekao sam to voditelju al sam dobio odgovor da će se to samo do kraja odzračiti tokom vožnje. Bio sam malo sumnjičav i ta sumnja se pokazala opravdana.:ljut: Preuzeo sam dakle auto, otišao još na seminar u Krapinu i kako je bilo Valentinovo poslije semirana išao sam po curu u Zaprešić. Vozim se od Krapine prema Zagrebu autocestom. Sve divno, autek fino šalta i ubacim u 6, stavim tempomat na 130km/h i dolazim do naplatnih u Zaprešiću. No tada slijedi šok! Stisnem kuplung a ovaj propadne do kraja bez ikakvog efekta. Pumpam ja pumpam i prilazim naplatnim te uspijem nekako dobiti pritisak na kuplung i taman već na samoj naplati prešaltam u ler. Očajan, iznevjeren i preplašen stanem platim cestarinu i sad slijedi daljnje mučenje. Pokušavam šaltati ali u prvu nikako. Uspio sam nekako ubaciti u drugu i probam prebaciti ponovo u prvu. Uspio sam i krenem. Prešaltam nekako u treću i opet po starome ko dan prije. Pokupim curu na kolodvoru i kažem da idemo na večeru uz neprestane pokušaje da prebacim u prvu. Gleda ona u čudu što radim i kaže da ovi iz servisa nisu normalni, da nisu niš popravili. Gledam ja nju i mislim si što da joj kažem na to. Rekoh ajmo ipak nešto pojesti pa Valentinovo je. No razum zvan žena reče ajmo mi doma dok još možemo. Uspjeli smo u trećoj doći do njene kuće i nakon toga me odvezla sa svojim autom kući. Fantastično Valentinovo zar ne?:whistling: Ujutro sam se čuo sa servisom i lagano im objasnio da su popravili ali da nisu niš popravili i što sam doživio. Poslali su servisera. Uzeo sam si slobodni dan kako bi konačno to riješili do kraja. Dečko je došao i probali smo opet odzračiti i sve 5. Kuplung opet hvata i to kao u novog auta al ipak sam napravio par krugova po gradu da vidim dal je to u vožnji to. Nakon drugog kruga opet sam osjetio propadanje i odlučili smo da ćemo to ipak dalje riješiti na servisu. Odluka je pala da se mjenja i gornji hidropodizač. Promjenom njega kvar je otklonjen i eto već drugi tjedan se vozim bez vidljivih/osjetnih problema. No ovom prilikom moram i pohvaliti servis jer su mi sa drugim podizačem izašli u susret. No s druge strane ostaje i gorak okus. U globalu razumijem servis jer cijena oba hidropodizača nije malena pa su mi htjeli ublažiti fin. trošak zamjenom samo jednog podizača, al ipak su mogli malo bolje istestirati/pogledati auto prije nego što su ga isporučili. Nakon zamjene gornjeg hidropodizača to su i napravili. Sa Renaultom nikad dosadno. :drink:
NOkru Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Samo da dodam pricu oko kuplunga. Dok sam imao garanciju sve sam radio kod Lackovica. Sad nakon 5 godina mi rikne kuplung i Lackovic mi da ponudu na 6000 kn. Onda sam lijepo kod Renea uzeo dijelove.....kod Sempera napravio montazu.....i to sve za 3500 kn. Za sad, sve radi savrseno!
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now