BABA Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 Sad će Schumacher dobit kaznu za sljedeću trku 10 mjesta nazad jer nije mogao maknut zid! jbga
msporis Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 A nemaš kaj vidjet, više manje procesija. BTW; Schumacheru krepo bolid nevezano uz dodir na početku - slabio mu je pritisak goriva “What can I say?” he said. “It was simply a pity to end the race in this way. In any case, the fuel pressure problem had nothing to do with the incident at the start, but it made it doubly disappointing because I had secretly been hoping for a podium finish today. I will take the boost from the high points of this weekend with me to Canada. The track should suit us and I'm hoping to have a normal, clean race.”
ND4SPD Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 Doooosadno, bilo je fora vidjeti prvih sest kako se voze jedan iza drugoga, iako su tako mogli do preksutra, da je bila neka druga staza vjerujem da bi vidjeli preticanja...
KA2001MR Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 Onda mi nije zao sto sam otisao ranije na race, malo sam u stankama popratio na live timing app
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now