Kevin Posted June 19, 2012 Share Posted June 19, 2012 (edited) Bok cure, evo jedno tehnicko pitanje za HR-Tjunere , konkretno me interesira ovi Turbo blanketi koji se stave oko turbine (hot-side) kako bi zadrzali sto vise topline. Navodno se povecava spool i dosta se temperatura smanjuje u motornom prostoru. Koje su lose strane toga? Moze li stetiti turbini od prevelike vrucine/temperature? Ima li neko iskustva s tim blanketima? kod nas dodju nekih 400-500kn. samo mi nemojte odgovarat s spikom "pa kaj ce to tebi, bacanje novaca" bla bal blab... Edited June 19, 2012 by Kevin Link to comment Share on other sites More sharing options...
2fast Posted June 19, 2012 Share Posted June 19, 2012 Ja ovih dana razmišljam to nabavit. Gdje si ih našao kod nas? Postalo mi je jako vruće pod haubom... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iggy_R Posted June 19, 2012 Share Posted June 19, 2012 Mislim da ne postoji argument protiv, ostalo si sam rekao, bolji spool i manje topline u motornom prostoru Jedino mi ta cijena zvuči nekako premalo, znam da su kvalitetniji bili oko 1000 kn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tochka Posted June 19, 2012 Share Posted June 19, 2012 (edited) c-mod, mislim da sam vidil na polici edit: evo ga http://www.c-mod.hr/ponuda/tuning/motorni-prostor/temperaturna-zastita/t3-turbo-zastita/563 Edited June 19, 2012 by Tochka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kevin Posted June 19, 2012 Author Share Posted June 19, 2012 imao jucer u rukama za T3-T4 u cmodu, mislim da je mislav reko nekih 500kn od Viper performance Link to comment Share on other sites More sharing options...
2fast Posted June 19, 2012 Share Posted June 19, 2012 (edited) Mislim da DEI ili Thermo Tec nema za te novce... bar koliko sam ja gledao... EDIT: vidim da si napisao da je to Viper performance... Edited June 19, 2012 by 2fast Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akula Posted June 19, 2012 Share Posted June 19, 2012 Odlicna stvar,must have,gledao ovdje na valjcima jednu supru 2JZ sa tim na T88 i bez je spool bio kasnije bez...ovdje svi to stavljaju..samo neki brand name,ovi jeftini se saspu nakon nekog vremena a i ne zadrzavalju toplinu tako dobro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
doggy Posted June 19, 2012 Share Posted June 19, 2012 Da li sa time raste egt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hive Posted June 19, 2012 Share Posted June 19, 2012 Ne raste. Barem nije kod mene. Ja imam vec nekih dvije godine gore i ako se ovaj saspe ili promijenim turbinu sigurno cu ga opet nabaviti i staviti. Razlika mi je bila ocigledna (od smanjenja temperature u motornom prostoru do brzeg spoola) a i uspio sam dobiti DEI na nekoj aukciji na Ebayu za 350 kn s postarinom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petar001 Posted June 20, 2012 Share Posted June 20, 2012 ja stavio to i nekak mi se cinilo da je bilo još toplije pod haubom pa sam strgo to van Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iggy_R Posted June 20, 2012 Share Posted June 20, 2012 Iako, ako tražiš vrhunsko rješenje, onda pošalji Hicu na ceramic coating Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeljko_M Posted June 20, 2012 Share Posted June 20, 2012 ja stavio to i nekak mi se cinilo da je bilo još toplije pod haubom pa sam strgo to van A jesi to zamotao oko turbine? Lol Šala! Nego, daj podijeli malo iskustava sa time. Nisam jos čuo da stvar ne funkcionira. Nego, dali je itko primjetio da ispušno kućište popuca zbog tog blanketa? Meni je već dosta popucano i nebih htjeo da mi se otvori zbog toga. Jeli pametno omotati BW EFR turbo sa time? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted June 20, 2012 Share Posted June 20, 2012 Ne nije. Ne treba ti sa efrekom Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted June 20, 2012 Share Posted June 20, 2012 O utjecaju na spool bi se dalo raspravljati, a egt ce se sigurno povecati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted June 20, 2012 Share Posted June 20, 2012 Daj suti molim te. Kakve jebene veze ima egt sa dekicom? Egt se mjeri 2cm iza izlaza iz glave, a turbo je efikasniji sto je topliji. Povecava se samo kolicina gluposti koje pises. Link to comment Share on other sites More sharing options...
2fast Posted June 20, 2012 Share Posted June 20, 2012 Logika kaže da ne bi trebalo biti toplije pod haubom jer ovo zadržava toplinu u turbini, znači manje topline isijava van... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted June 20, 2012 Share Posted June 20, 2012 Logika kaže da ne bi trebalo biti toplije pod haubom jer ovo zadržava toplinu u turbini, znači manje topline isijava van... To je tocno. A ako imas istu kolicinu energije i manje van pobjegne, gdje je ostatak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
2fast Posted June 20, 2012 Share Posted June 20, 2012 U kučištu turbine... drži ga toplijim... održava energiju ispušnih plinova i time održava / povećava njihovu brzinu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeljko_M Posted June 20, 2012 Share Posted June 20, 2012 Nebi se štel mešati u obiteljska prepucavanja, no nije li brzina (protok) ispušnih plinova veća što je temperatura veća? Samim time bi i EGT trebao biti niži. .!? Nemam iskustva sa agregatima ispod 1MW, ali primjetio sam da je EGT niži na većem opterećenju gdje je EG velocity viši... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted June 20, 2012 Share Posted June 20, 2012 hvala bogu dragome da je netko pametan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted June 20, 2012 Share Posted June 20, 2012 To je tocno. A ako imas istu kolicinu energije i manje van pobjegne, gdje je ostatak? ma kam manje??? kam!!!!!!! moze otici samo VISE jer je efikaniji protok!!! daj malo razmisli, povecavas protok,bolji spool, vise VAN! Link to comment Share on other sites More sharing options...
killercivic Posted June 20, 2012 Share Posted June 20, 2012 možete baljezgat do sutra, dyno ili je thread worthless Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted June 20, 2012 Share Posted June 20, 2012 jos si i ti naso jebat a? poboljsava se spool, ali ne raste egt, moze biti samo isti/manji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kevin Posted June 20, 2012 Author Share Posted June 20, 2012 ajde konacno konstruktivna rasprava mislim da je vise-manje sve razjasnjeno Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted June 20, 2012 Share Posted June 20, 2012 Kak mislis sve jasno? Poveca se brzina jer su topliji plinovi, a zapravo su hladniji. Ne zvuci ti to malo cudno? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now