Jump to content

par pitanja vezano za samoposluzne autopraonice

Recommended Posts

Mrtvilo u ovoj temi :)

Sjecam se da je Sporis pisao o samoposluznoj kraj West gate-a al nisam probao, do jucer. Dobio 2 zetona za racun i mogu reci da sam ostao iznenadjen i pritiskom i trajenjem zetona. Bijeli auto + brdo musica od naprijed i ne samo da sam uspio sve skinut nego i dobro oprat felge i auto.

Recimo, ona na Bundeku, za 10 kn ne mogu ni musice skinut a kamoli kaj drugo.

• Replies 107
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Još ću vas sve preobratit na Westagete praonu, stvarno je super :D Jedino kaj tam vječito puše vjetar.

A sad ima na Petrol pumpi automatska za 21kn sa komplet programom (Aktivna pjena, još neke pizdarije, ispiranje, sušenje, podno pranje bla bla). Za one koji su lijeni za samoposlužnu taman, a obzirom da je praona nova bar se ne morate brinut da su kefe stare :D

Na podrucju Rijeke je definitivno najjbolja Aquarama...

tamo odem kada mi se ne pere auto ispred kuce...

za 20 kuna ga prvo isprem posteno vodom, prespricam pjenom, ocistim pjenu, i onda opet pjena, a nakon toga ispiranje, vosak i destilirana voda....

• 3 months later...

Budući da sam prošao sve moguće praone u Zg, najdraža mi je bez premca ona kod Konzuma u gajnicama - odličan pritisak uvijek, kune dugo traju, a imaš i vosak na raspolaganju. E sad imam jedno pitanje u vezi tog vrućeg voska - jučer sam ga prvi put stavio na auto, ali nisam siguran jesam li ga nanio dobrim redosljedom:

1. pranje auta

2. ispiranje auta

3. vrući vosak

4. lagano ispiranje voska budući da je bijel

Jesam li možda trebao pričekati da to bijelo od voska "ispari" i sve to zajedno pobrisati mikrofibrom ili sam ok napravio što sam lagano isprao sve vodom nakon nanošenja voska pa pobrisao mikrofibrom? Kako god, auto se sjaji kao špigl :)

Na podrucju Rijeke je definitivno najjbolja Aquarama...

tamo odem kada mi se ne pere auto ispred kuce...

za 20 kuna ga prvo isprem posteno vodom, prespricam pjenom, ocistim pjenu, i onda opet pjena, a nakon toga ispiranje, vosak i destilirana voda....

Gdje je ta praona? Ja uvijek perem gore kod Metroa na Petrolu ali vidim da se sad radi i nova bliže prema Kukuljanovu, to mi je jedino relativno blizu. Druga koju znam je PitStop ali tamo idu kune kao da zlato ide kroz pištolj :)

jesi probao onu kod West gate-a? Meni je ova u Gajnicama katastrofa, jedini plus je sto nikad nema zive duse tamo pa ako ga hoces spuzvom odradit, mozes.

Westgate mi je sranje a bome mi nije blizu, uvijek puše vjetar i najkraće traju kune + što mi je pritisak loš. Eto nekako mi je ta u Gajnicama daleko najbolja, nakon nje ona u NZ iza Avenue Malla.

nevjerovatno kak imamo tak suprotna misljenja :) Jer meni u WG najduze traje i najbolji mi je pritisak, tamo pistolj skida musice ko lud

Hehe ne znam, jednom sam prao kod Kauflanda tam na Branimirovoj - kriminal, bolje bi ga oprao da sam se popišao po njemu :). A zadnji put sam na WG prao pred godinu dana - možda su od onda malo ublažili cijene.

Edited by Mario_S3

Gdje je ta praona? Ja uvijek perem gore kod Metroa na Petrolu ali vidim da se sad radi i nova bliže prema Kukuljanovu, to mi je jedino relativno blizu. Druga koju znam je PitStop ali tamo idu kune kao da zlato ide kroz pištolj :)

Jedna Aquarama je tocno preko puta Towera (na kruznom toku), u sklopu STP-a Pecine.

• 6 months later...
IMa li sto novog po pitanju otvaranja samoposlužne autopraonice?

Recimo da imam zemljiste,lokaciju - koliko bi mi bili osnovni izdaci za opremu i potrebne dozvole (recimo da hocu 2 boxa)?

http://www.ehrle.hr/hr/ - od frenda stari vlasni (zastupnik za HR, BiH itd), nejova je praonica i u Otočcu i Gospiću. Pa možeš s njima vidit oko cijene

Mislim da je netko pričao da su dva boxa apsolutno neisplativa, min. 4...

Al problem je s lokacijom... nece stat vise od 2... Al u Senju nemamo nikakvu praonicu...bas nikakvu... tako da malo razmisljam o tome...

Jel ima netko s foruma ovu samoposluznu?

n0p - hvala, vidit cu

ako je samo jedna, imat ces posla, u gs se nakotilo njih u roku godinu dana 3-4 i sad su vecinom prazne. Dobro rade prvih par mjeseci dok je fora ljudima isprobavati, i dok su podesene kako treba, a onda vlasnici pocnu skrtariti sa praskom i vremenima pranja i ode sve u K :D

ako je samo jedna, imat ces posla, u gs se nakotilo njih u roku godinu dana 3-4 i sad su vecinom prazne. Dobro rade prvih par mjeseci dok je fora ljudima isprobavati, i dok su podesene kako treba, a onda vlasnici pocnu skrtariti sa praskom i vremenima pranja i ode sve u K :D

U GS su 3 i rade ok ;) Samo je Krmpotić Ehrle radio kalkulacije za njih (ima neka šema koliko boxeva na koliko auta itd) i on je postavio taman onoliko koliko treba i onda dođe Kundre i digne još 2 "iz fore" hahhahah :D

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...