Xman Posted May 27, 2013 Share Posted May 27, 2013 Mrtvilo u ovoj temi Sjecam se da je Sporis pisao o samoposluznoj kraj West gate-a al nisam probao, do jucer. Dobio 2 zetona za racun i mogu reci da sam ostao iznenadjen i pritiskom i trajenjem zetona. Bijeli auto + brdo musica od naprijed i ne samo da sam uspio sve skinut nego i dobro oprat felge i auto. Recimo, ona na Bundeku, za 10 kn ne mogu ni musice skinut a kamoli kaj drugo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
msporis Posted May 27, 2013 Share Posted May 27, 2013 Još ću vas sve preobratit na Westagete praonu, stvarno je super Jedino kaj tam vječito puše vjetar. A sad ima na Petrol pumpi automatska za 21kn sa komplet programom (Aktivna pjena, još neke pizdarije, ispiranje, sušenje, podno pranje bla bla). Za one koji su lijeni za samoposlužnu taman, a obzirom da je praona nova bar se ne morate brinut da su kefe stare Link to comment Share on other sites More sharing options...
killuminati Posted May 27, 2013 Share Posted May 27, 2013 jel još radi na zagorskoj ona ručna s podnim pranjem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan_T Posted May 27, 2013 Share Posted May 27, 2013 Na podrucju Rijeke je definitivno najjbolja Aquarama... tamo odem kada mi se ne pere auto ispred kuce... za 20 kuna ga prvo isprem posteno vodom, prespricam pjenom, ocistim pjenu, i onda opet pjena, a nakon toga ispiranje, vosak i destilirana voda.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario_S3 Posted September 5, 2013 Share Posted September 5, 2013 Budući da sam prošao sve moguće praone u Zg, najdraža mi je bez premca ona kod Konzuma u gajnicama - odličan pritisak uvijek, kune dugo traju, a imaš i vosak na raspolaganju. E sad imam jedno pitanje u vezi tog vrućeg voska - jučer sam ga prvi put stavio na auto, ali nisam siguran jesam li ga nanio dobrim redosljedom: 1. pranje auta 2. ispiranje auta 3. vrući vosak 4. lagano ispiranje voska budući da je bijel Jesam li možda trebao pričekati da to bijelo od voska "ispari" i sve to zajedno pobrisati mikrofibrom ili sam ok napravio što sam lagano isprao sve vodom nakon nanošenja voska pa pobrisao mikrofibrom? Kako god, auto se sjaji kao špigl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted September 5, 2013 Share Posted September 5, 2013 jesi probao onu kod West gate-a? Meni je ova u Gajnicama katastrofa, jedini plus je sto nikad nema zive duse tamo pa ako ga hoces spuzvom odradit, mozes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario_S3 Posted September 5, 2013 Share Posted September 5, 2013 Na podrucju Rijeke je definitivno najjbolja Aquarama... tamo odem kada mi se ne pere auto ispred kuce... za 20 kuna ga prvo isprem posteno vodom, prespricam pjenom, ocistim pjenu, i onda opet pjena, a nakon toga ispiranje, vosak i destilirana voda.... Gdje je ta praona? Ja uvijek perem gore kod Metroa na Petrolu ali vidim da se sad radi i nova bliže prema Kukuljanovu, to mi je jedino relativno blizu. Druga koju znam je PitStop ali tamo idu kune kao da zlato ide kroz pištolj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario_S3 Posted September 5, 2013 Share Posted September 5, 2013 jesi probao onu kod West gate-a? Meni je ova u Gajnicama katastrofa, jedini plus je sto nikad nema zive duse tamo pa ako ga hoces spuzvom odradit, mozes. Westgate mi je sranje a bome mi nije blizu, uvijek puše vjetar i najkraće traju kune + što mi je pritisak loš. Eto nekako mi je ta u Gajnicama daleko najbolja, nakon nje ona u NZ iza Avenue Malla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted September 5, 2013 Share Posted September 5, 2013 nevjerovatno kak imamo tak suprotna misljenja Jer meni u WG najduze traje i najbolji mi je pritisak, tamo pistolj skida musice ko lud Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario_S3 Posted September 5, 2013 Share Posted September 5, 2013 (edited) nevjerovatno kak imamo tak suprotna misljenja Jer meni u WG najduze traje i najbolji mi je pritisak, tamo pistolj skida musice ko lud Hehe ne znam, jednom sam prao kod Kauflanda tam na Branimirovoj - kriminal, bolje bi ga oprao da sam se popišao po njemu . A zadnji put sam na WG prao pred godinu dana - možda su od onda malo ublažili cijene. Edited September 5, 2013 by Mario_S3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco Polo Posted September 5, 2013 Share Posted September 5, 2013 Jel ima koja rucna praona u okolici novog vinodolskog? Link to comment Share on other sites More sharing options...
n0p Posted September 5, 2013 Share Posted September 5, 2013 Koliko sam upoznat nema... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chuby Posted September 5, 2013 Share Posted September 5, 2013 Gdje je ta praona? Ja uvijek perem gore kod Metroa na Petrolu ali vidim da se sad radi i nova bliže prema Kukuljanovu, to mi je jedino relativno blizu. Druga koju znam je PitStop ali tamo idu kune kao da zlato ide kroz pištolj Jedna Aquarama je tocno preko puta Towera (na kruznom toku), u sklopu STP-a Pecine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CooleR Posted April 2, 2014 Share Posted April 2, 2014 IMa li sto novog po pitanju otvaranja samoposlužne autopraonice? Recimo da imam zemljiste,lokaciju - koliko bi mi bili osnovni izdaci za opremu i potrebne dozvole (recimo da hocu 2 boxa)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
n0p Posted April 2, 2014 Share Posted April 2, 2014 IMa li sto novog po pitanju otvaranja samoposlužne autopraonice?Recimo da imam zemljiste,lokaciju - koliko bi mi bili osnovni izdaci za opremu i potrebne dozvole (recimo da hocu 2 boxa)? http://www.ehrle.hr/hr/ - od frenda stari vlasni (zastupnik za HR, BiH itd), nejova je praonica i u Otočcu i Gospiću. Pa možeš s njima vidit oko cijene Link to comment Share on other sites More sharing options...
maredo Posted April 2, 2014 Share Posted April 2, 2014 Mislim da je netko pričao da su dva boxa apsolutno neisplativa, min. 4... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CooleR Posted April 2, 2014 Share Posted April 2, 2014 Mislim da je netko pričao da su dva boxa apsolutno neisplativa, min. 4... Al problem je s lokacijom... nece stat vise od 2... Al u Senju nemamo nikakvu praonicu...bas nikakvu... tako da malo razmisljam o tome... Jel ima netko s foruma ovu samoposluznu? n0p - hvala, vidit cu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted April 2, 2014 Share Posted April 2, 2014 Pošalji Mislafu PM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted April 2, 2014 Share Posted April 2, 2014 ako je samo jedna, imat ces posla, u gs se nakotilo njih u roku godinu dana 3-4 i sad su vecinom prazne. Dobro rade prvih par mjeseci dok je fora ljudima isprobavati, i dok su podesene kako treba, a onda vlasnici pocnu skrtariti sa praskom i vremenima pranja i ode sve u K Link to comment Share on other sites More sharing options...
n0p Posted April 2, 2014 Share Posted April 2, 2014 ako je samo jedna, imat ces posla, u gs se nakotilo njih u roku godinu dana 3-4 i sad su vecinom prazne. Dobro rade prvih par mjeseci dok je fora ljudima isprobavati, i dok su podesene kako treba, a onda vlasnici pocnu skrtariti sa praskom i vremenima pranja i ode sve u K U GS su 3 i rade ok Samo je Krmpotić Ehrle radio kalkulacije za njih (ima neka šema koliko boxeva na koliko auta itd) i on je postavio taman onoliko koliko treba i onda dođe Kundre i digne još 2 "iz fore" hahhahah Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted April 2, 2014 Share Posted April 2, 2014 Kundrina jedino ona kod starog mosta je dobra, ove druge dvije su katastrofa. Ja jos nigdje nisam nasao tako dobru praonu kao kundrina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CooleR Posted April 2, 2014 Share Posted April 2, 2014 Pošalji Mislafu PM. I ovako ga "davim" s nekim drugim pitanjima... mozda vidi sve ovo pa detaljnije opise i sam se malo javi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NOkru Posted April 3, 2014 Share Posted April 3, 2014 http://www.ehrle.hr/hr/ - od frenda stari vlasni (zastupnik za HR, BiH itd), nejova je praonica i u Otočcu i Gospiću. Pa možeš s njima vidit oko cijene ja bi ipak odabrao nekog drugog :thumbsup: Mislim da je netko pričao da su dva boxa apsolutno neisplativa, min. 4... min 4 pistolja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziga Posted April 3, 2014 Share Posted April 3, 2014 jucer prosao pokraj one na miramarskoj i vidim da imaju i samoposluzni aparat za kemijsko..jel ko probao? Link to comment Share on other sites More sharing options...
n0p Posted April 3, 2014 Share Posted April 3, 2014 ja bi ipak odabrao nekog drugog :thumbsup: min 4 pistolja Znam da je Ehrle prije slovio kao jedan od kvalitetnijih (Njemac)...ne pratim baš scenu pa ne znam točno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now