Kiki B Posted July 14, 2012 Posted July 14, 2012 Mali mi je sinoć ubacio dvije kune u raido u Audiju i propala je kovanica skroz do dolje... jel netko imao slučaj da je izvadio jednostavnije od rastavljanja svega?
killercivic Posted July 14, 2012 Posted July 14, 2012 u cd player? rastavljat jedino meni je mali ubacio multilok u ventilaciju 2 godine je lupko llooool
viktor04 Posted July 14, 2012 Posted July 14, 2012 juniori već od malena uće kako koristiti đuboks :lol: nema ti druge nego rastavit...
Kiki B Posted July 14, 2012 Author Posted July 14, 2012 Nemre zašlusat nikaj? Prije dva dana smo učili na koju stranu se CD unutra stavlja, pa je mišić ubacio dvije kune unutra kada nisam gledao... i okrenuo je kako ga je tata učio, ribicu prema dolje, broj dva prema gore! :lol:
Dario Posted July 14, 2012 Posted July 14, 2012 ali na reklami ide kad kupis auto ,lova izade iz radija ,kod tebe je obrnuto :lol:
Raptor6767 Posted July 14, 2012 Posted July 14, 2012 da, al to se desava samo na francuzima Na mom francuzu je obratno - ja ubacim lovu, a on izbaci klip. :lol:
Kiki B Posted July 14, 2012 Author Posted July 14, 2012 Hvala svima na idejama, ali ne da mi se vaditi radio van. To mi je prekomplicirano, onda moram i onu naljepnicu podrapati i to više onda nije to... zato sam sada prodao cijeli auto! :lol:
Misek_Chipsy Posted July 14, 2012 Posted July 14, 2012 Na mom francuzu je obratno - ja ubacim lovu, a on izbaci klip. :lol: :haha: :haha: :haha:
HCC-R Posted July 14, 2012 Posted July 14, 2012 Hvala svima na idejama, ali ne da mi se vaditi radio van.To mi je prekomplicirano, onda moram i onu naljepnicu podrapati i to više onda nije to... zato sam sada prodao cijeli auto! :lol: Najjednostavnije riješenje hahahah
Bela Posted July 14, 2012 Posted July 14, 2012 Kad su auto radiji u pitanju, ja sam isto imao veselje, kako imam lošu naviku karticu od autoceste gurnuti u XC-u u radio dakle u ulaz za CD, stalno gurnem karticu nutra da malo viri van jel mi je tako najbrže rješit naplatu kad stanem na kučici na dohvat mi je ruke, i lani idem ne znam više kad prema Zadru i na Lučkom uzmem karticu i fino stavim opet na ulaz za cd-e i opće ne skužim da mi je u vožnji cd player uvukao karticu u sebe ... dodjem na ZD1 na kučicu tražim karticu bokte nema je...sve prevrnuo, već mi glupo ekipa otraga trubi ja tražim - ono vidi budele a još k tome i KR rege , ovaj pizdi u kućici a ja bzvz stisnem eject i kartica izađe van - jbga sljedila je kupovina enca
msporis Posted July 14, 2012 Posted July 14, 2012 Kad su auto radiji u pitanju, ja sam isto imao veselje, kako imam lošu naviku karticu od autoceste gurnuti u XC-u u radio dakle u ulaz za CD, stalno gurnem karticu nutra da malo viri van jel mi je tako najbrže rješit naplatu kad stanem na kučici na dohvat mi je ruke, i lani idem ne znam više kad prema Zadru i na Lučkom uzmem karticu i fino stavim opet na ulaz za cd-e i opće ne skužim da mi je u vožnji cd player uvukao karticu u sebe ... dodjem na ZD1 na kučicu tražim karticu bokte nema je...sve prevrnuo, već mi glupo ekipa otraga trubi ja tražim - ono vidi budele a još k tome i KR rege , ovaj pizdi u kućici a ja bzvz stisnem eject i kartica izađe van - jbga sljedila je kupovina enca hahahahha da mi je bilo vidjet scenu kak izbacuje karticu nakon eject hahahhahaaha :haha:
Misek_Chipsy Posted July 14, 2012 Posted July 14, 2012 ziher je ovaj na naplatnim mislio da ima printer za kartice umjesto HU
Gringo Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 Prije pijanke ubaciš 100kn u HU. Staneš pred birtiju i stisneš eject. Ekipa u autu bi umrla od scene.
Fran_Zgb Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 Ja imam jedno 20-30+kn negdje po autu, katastrofa kak zvecka pogotovo na ciglama (tipa zapadni kolodvor). Kovanice drzim u pepeljari i zna mi se desiti da dodem na one rucne autopraone, izvadim skroz pepeljaru van da ju mogu okrenuti da novci ispadnu, uzmem koliko mi treba i vratim nakon pranja ostatak love bez da sam vratio pepeljaru.... A tamo ima fina rupa tak da dio propadne i mos se jebat
robert Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 Ja redovito nalazim pare u kasnu jesen kada se pocnu nositi jakne
Noci_jr Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 ja neki dan cistio auto. 15 kuna u sitnom sam naso pod zicevima ) btw meni mali nije ubacio bas nista u radio jos al je zato jucer daljinski od klime zavrsio u wc skoljci
Kiki B Posted July 16, 2012 Author Posted July 16, 2012 Moj daljinske ne baca u WC šolju, samo ih rastavlja... u školjku baca četkice za zube! :lol:
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now