Jump to content

Recommended Posts

• Replies 76
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Posted

ma soudaband ne moze u istu recenicu s njima,eventualno ako se stavlja 2-3 sloja,ali tad je i cijena visa,a i ima puno vise posla. radio sam dosta s njima,i najzadovoljniji sam odnosom cijena/kvaliteta kod STP Bimast Standard

Posted
Ja sam isto koristio STP i odličan je.... ima ga audioconcept, a možda se može i izvana naručiti....

audioconcept radi? stranica im ne radi vec duze vrijeme sto mi je malo cudno

Posted

ja sam ga po rubovima polijepio ducktapeom tako da se niti ne miče, niti cijedi.. već drugu godinu na svom mjestu.. možda je i boja donekle zahvalna za to, gocu se na zelenoj mazdi upravo to desilo što si napisao..

Posted
Znači ima isti broj kao i prije 5 godina :).

To se cijeni, stara garda, a ne kao ovi novi klinci mjenjaju brojeve ko čarape, ja svoj broj moba imam več 13 godina. :)

Posted
Btw. nemojte lijepiti soudaband po vertikalnim plohama, jer se ljeti doslovno rastopi i cijedi.

baš i nisam primjetio - meni su vrata podampirana STP-om Bimast Standard ( svaka sa po 2.5 paketa ), negdje i duplo pa mi se ništa nije odljepilo -- tako da !!

Posted

citaj :P

tcode kaze za soudaband, ne za stp, to je razlika dan i noc :)

btw ja sam imao emfiband, to je isto neka jeftinjava kao soudaband, nakon par godina jos uvijek drzi, na crnom autu

Posted
baš i nisam primjetio - meni su vrata podampirana STP-om Bimast Standard ( svaka sa po 2.5 paketa ), negdje i duplo pa mi se ništa nije odljepilo -- tako da !!

tcode je mislio na građevinski materijal soundband, ne na akustični materijal STP kolko ja žimku

btw STP je super omjer uloženog - dobivenog ;)

Posted

imao sam saundaband u Fabiji prije ( u srebrnoj 1.4 16v ) pa BRAX pastu u Fabiji RS i sad imam STP u Leonu i ovako bi išlo, saudaband sranje ali puno bolje nego ništa, STP najbolji omjer uloženo/dobiveno, BRAX pasta najbolja stvar ali ju je problem nanjeti i bolje je prepustiti nekome ko se bavi s tim

Posted

zasto? meni je bas bila zakon za zavuc iza limova vrata gdje je tesko dostupno s ovim plocama... sta nebi bila najbolja ali i najskuplja opcija prvo ploce, pa preko braxom premazat?

Posted

Bacanje para u vjetar, niti ima neko damping svojstvo niti je postojan. Voda (vlaga) ga ispere i razmoci. Kao da si blato namazao po vratima.

Posted

Meni se u praksi najbolje pokazala kombinacija damping ploca i Brax paste, jest da je dosta skupa kombinacija, ali zato najbolje ubija vibracije, rezonancije i ostala sranja koja degradiraju zvuk u autu.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...