Jump to content

Michael Schumacher to retire from Formula 1 at end of season

pelepelezg

Recommended Posts

Kad su se vozači šamarali je bilo i dobrih trka, danas je to sve samo ne trke

baš, vrijedi opčenito za današnje doba : )

ima tog negdje na jubitou možda ak znaš?

da ubijem novu godinu na poslu, možda i meni postane simpatičniji iako sumnjam :D

u svakom slučaju, nadam se da će se izvući...

http://www.abendblatt.de/kultur-live/article143432/Johannes-B-Kerner-bei-Michael-Schumacher.html

a sam intervju nisam uspio nač

• Replies 117
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Sto reci, imam dvoje poznanika koji su u prometnim nesrecama pretrpili ozljede glave i nakon par mjeseci kome i danas nakon 4, odnosno 6 godina od toga jos se uvjek nalaze u Krapinskim toplicama, u kolicima, sa velikim neuro poteskocama, i nesposobni brinuti se za samog sebe.

Uz to imali su 16 odnosno 22 godine u trenutku prometnih, tako da su godine bile na njihovoj strani. Mislim znam da je svaka ozljeda individualna i mozda ovo sad zvuci ruzno i obeshrabrujuce, ali treba se pripremiti na strpljenje i cekanje. :(

Edited by Robertino

Žalosno je reći da ne znaš jel' u toj situaciji bolje preživjeti i ostati tak kao polu biljka ili otići na bolje mjesto..

Prije par godina s mojim starim i burazom, njima pred očima, poginu je general Gordan Čačić. Slična trakavica s oštećenjem mozga ali nažalost bez pomoći.

Ne kužim kak se toliko puno ljudi uspije sjebati na tom skijanju.. Pogotovo još s kacigom.

Čitao danas na DailyMail da je istraga u toku i da su istražitelji potvrdili da je pregledana snimka s njegove kacige, i da je ispitan i njegov sin (14).

Citao sam i ja to i vele da mu je mozak od prije ostecen i da je ovo samo "pospjesilo ozljedu od prije. Ha jebote srece. :(

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

http://www.index.hr/sport/clanak/konacno-dobre-vijesti-schumi-nakratko-otvorio-oci/724716.aspx

PREMA pisanju francuskih medija, Michael Schumacher nakratko je otvorio oči tijekom neurološkog pregleda, što je otpimističan podatak tijekom polaganog procesa buđenja Nijemca iz kome.

Informaciju donosi L'Equipe, pozivajući se na izvor u bolnici u Grenobleu. Na ovu temu glavni urednik L'Equipea Jeremie Arbona izjavio je: "Imamo pouzdane izvore u bolnici, sto posto smo sigurni u sve što smo objavili."

Francuski list navodi kako prema njihovim izvorim Schumachera uvode u tzv. letargično stanje, u kojem je moguća njegova komunikacija s okolinom.

Navode kako je Michaelova glasnogovornica demantirala početak buđenja sedmerostrukog svjetskog prvaka iz kome kako bi se spriječila nova gužva ispred bolnice u kojoj je smješten.

Svi portali su prenijeli vijest od francuskog L'eguipe....

• 1 month later...
  • 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...