Sasaa Posted October 17, 2012 Author Posted October 17, 2012 to Doggy: Ne vjerujem da je do auta, jer je stock kvacilo sasvim normalno.... mekse nego kod Alfe 159 JTD. Znam da Loncaric preporuca serijsku lamelu od Spec C modela, koja se dobro ponasa u voznji, ali da nije bas za nagla kretanja. Imao je poznanik Carbonetics na Evo X i to je bilo jako tvrdo, kako mi je covjek opisao... to Peras: za ACT sam se isto nacitao dobrih stvari, gdje si to nabavio ?
Peras Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 to Peras: za ACT sam se isto nacitao dobrih stvari, gdje si to nabavio ? Kupio direktno na netu (BTW: extra usluga i komunikacija), na site-u: http://www.nolimitmotorsport.com/ Ali provaj ovako: nađi na ACT site-u koji kit želiš: http://www2.advancedclutch.com/products/euro_jdm_apps.aspx i PN od kita potraži na eBay-u (znaju imat bolju cijenu sa shippingom za HR) peace
semper Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 ja sam stiskao kevinovog, baš je mekan i podatan
Peras Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 ja sam stiskao kevinovog, baš je mekan i podatan Šta smo drugo mogli od tebe očekivat? :rofl:
Sasaa Posted October 17, 2012 Author Posted October 17, 2012 ja sam stiskao kevinovog, baš je mekan i podatan :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
fire Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 Svi koji imaju dvosturku ili vise lamela su meksi. I ne postoji kvacilo koje prenosi vise momenta a da nije tvrde. Znaci ako ides na jednostruku i oces da prenese vise momenta treba ti jaci pritisak korpe(tj. tvrda papucica). Jedino sto s drugim materijom mozes dobiti, da s porastom temperature dalje dobro drzi.
robert Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 Ja imam od helixa jednomaseni zamasnjak i kvacilo, korpa je sachs pojacana, lamela je lux, zamasnjak je kao njihov, stvar radi, mjenjac se cuje jako i ne vrijedi ni pola tih novaca
Jerba2 Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 FM022SDMC1 Carbon twin plate.. sram me je napisati cijenu.... otprilke 5 tauzentki ali €...
doggy Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 Mnogo, od Carboneticsa je twin plate 22000kn, prava sitnica
Sasaa Posted October 18, 2012 Author Posted October 18, 2012 FM022SDMC1 Carbon twin plate.. sram me je napisati cijenu.... otprilke 5 tauzentki ali €... 5k E toliko imam u budgetu za reviziju motora... za set kvacila mislim da ce izmedju 1000-1500e biti sasvim dovoljno za moje potrebe.
Sasaa Posted October 18, 2012 Author Posted October 18, 2012 Ti vec moras u reviziju motora?!? ne moram... motor je sasvim u redu, i s ovom snagom od 320ks i serijskim turbom se nosi sasvim dobro. Ali mislim ako stavim neki GT3071 ili turbo u toj klasi, da mu se nece previse svidjat. Pa bolje da se odmah sve slozi na kovano kako treba, nego se mislit kad ce sta puknut i onda samo imat vise komplikacija, riskirat blok ... to kevin: dobro pretpostavljas
Kevin Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 tim stopama cu i ja vrlo vjerojatno ic no mislim da ce ipak bit stroker na 2.3L
robert Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 Ti vec moras u reviziju motora?!? Ima u planu voziti od grobnika do platka pun gas pa ga je frka
Sasaa Posted October 18, 2012 Author Posted October 18, 2012 Pa cuj, ako se zna da serijski klipovi na 2.5L ne drze preko 400ks, przonjere na glavama niti toliko, a meni je zelja vise od toga... cemu onda trazit sam tu granicu, otkrivat toplu vodu koja je vec otrkivena... A ako me nije frka na track day s njim otic, ne vidim sta je problem otic na platak (nije da sam jednom bio platku s njim)
robert Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 Pa cuj, ako se zna da serijski klipovi na 2.5L ne drze preko 400ks, przonjere na glavama niti toliko, a meni je zelja vise od toga... cemu onda trazit sam tu granicu, otkrivat toplu vodu koja je vec otrkivena...A ako me nije frka na track day s njim otic, ne vidim sta je problem otic na platak (nije da sam jednom bio platku s njim) Zajebavamo te, sta se pjenis odmah
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now