AstraH Posted October 18, 2012 Share Posted October 18, 2012 Radi se o 2.0 turbo Z20let motoru u astri coupe. Naime iz oduška koji ide iz motora u usis poslje maf senzora ide ulje u većoj količini. na 15 km vožnje iscurilo je malo manje od pola deci ulja. što je previše. ne dimi na auspuh ništa, auto radi mirno, ide kako treba ići, ne trokira, nakon vožnje probao izvuć štangicu ulja pa da vidim da li tu dimi ili baca i ništa sve 5. a na odušku curi. što bi to moglo uzrokovati ako netko ima iskustva ili znanja o tome? hvala unaprijed po dosadašnjim info je nagađano da su karike, da trea otvorit glavu motora bla bla, e sad jel to stvarno potrebno ili je moguce da se negdje nešto zaštopalo ili slično Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOD Posted October 18, 2012 Share Posted October 18, 2012 (edited) Obično karike odu (u bloku se nalaze ne u glavi) pa se dio komprsije nabija u blok i samim time ulje baca na oduške. Ista stvar ako klip pukne onda počne jako bacat ulje na odušak. Edited October 18, 2012 by ZOD Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted October 18, 2012 Share Posted October 18, 2012 Mjeri kompresiju i vidjet ces vjerovatno da ti barem 1 cilindar ima problema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezimeni Posted October 18, 2012 Share Posted October 18, 2012 mjerio je nedavno i bilo sve ok, jedino ako se nes nije sje u međuvremenu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tcode Posted October 18, 2012 Share Posted October 18, 2012 Provjeri si onaj nepovratni ventil u sistemu uljnih para. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstraH Posted October 18, 2012 Author Share Posted October 18, 2012 @tcode --- prije nekih dva tri tjedna su mijenjali taj nepovratni ventil koji je bio neispravan i nakon toga kad je zamijenjen počelo je sve jače curit. jel moguce da su ga krivo okrenuli? kompresija je mjerena prije nekih dva tri mjeseca. išla je redom 1 2 3 4 cilindar. 9.5, 8.5, 9.0, 9,8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted October 19, 2012 Share Posted October 19, 2012 Kompresija bi trebala biti izmedju 10 i 12 bara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Z Posted October 19, 2012 Share Posted October 19, 2012 dofuraj drugi motor, budemo serafili kod janzica Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted October 19, 2012 Share Posted October 19, 2012 @tcode --- prije nekih dva tri tjedna su mijenjali taj nepovratni ventil koji je bio neispravan i nakon toga kad je zamijenjen počelo je sve jače curit. jel moguce da su ga krivo okrenuli? kompresija je mjerena prije nekih dva tri mjeseca. išla je redom 1 2 3 4 cilindar. 9.5, 8.5, 9.0, 9,8 To ti je prevelika razlika izmedu cilindra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstraH Posted October 19, 2012 Author Share Posted October 19, 2012 evo odluka pala danas. za kojih mjesec dva motor ide van i kovano unutra i sve prateće što ide. ako ide otvaranje motora ide sve novo, pa nek bude novo. @fire: je razlika je velika, i k tome još niža od dozvoljene. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekx Posted October 19, 2012 Share Posted October 19, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Z Posted October 19, 2012 Share Posted October 19, 2012 pekx kaj si hejter? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstraH Posted October 19, 2012 Author Share Posted October 19, 2012 pekx je crnac hahahha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekx Posted October 19, 2012 Share Posted October 19, 2012 pekx kaj si hejter? Ne lol slone, zamislio sam si kak bi ja izgledao da si kovano slazem, ovak bi mi nekak reakcija bila. A vjerujem da je i tepova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Z Posted October 20, 2012 Share Posted October 20, 2012 mislim da je veci problem reakcije kad je shvatio da mu je motor u banani ali nema veze, popit cemo pa ce mu bit svejedno kolko para mora dat Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstraH Posted October 20, 2012 Author Share Posted October 20, 2012 Ne lol slone, zamislio sam si kak bi ja izgledao da si kovano slazem, ovak bi mi nekak reakcija bila. A vjerujem da je i tepova. kad sam nacuo kovano, reakcija je bila da sam zaboravio na kvar pa otprilike je faca bila ko ova gore hahahahha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now