Lev Posted November 30, 2012 Share Posted November 30, 2012 Nakon ovih topica o zajebavanju policije za xenone, razmisljam si o tome da bi si stavio klasične žarulje u auto. Znam da su nekad osram cool blue i neke philips bile ok, jel se sta promjenilo i jel izaslo sta boljega? Trazim H4 55/60 W, one od 100 W me ne zanimaju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joe Posted November 30, 2012 Share Posted November 30, 2012 Osram silverstar, Philips power2night i Xtreme power....To je jedino ok... samo sto su u mojem slucaju, H4, prekratko trajale, svakih par mjeseci... Ostalo coolblue, blue vision i slicno, je samo ofarbana zarulja, tesko da daje vise svjetlosti.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted November 30, 2012 Share Posted November 30, 2012 cijene i linkovi gdje uzet navedena, ja isto mislim mozda skinut xenon Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaX_ST Posted November 30, 2012 Share Posted November 30, 2012 Meni isto zanima..... koje su preporuke po testovima... Vidim da je Joe navea neke ali ima li još netko kakva iskustva? U mene je HB4 u leći... OEM Link to comment Share on other sites More sharing options...
pacey Posted November 30, 2012 Share Posted November 30, 2012 koje su bijele bijelcate haha? ko 4300k Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockatansky Posted November 30, 2012 Share Posted November 30, 2012 Ja sam imao Philips xtreme power, i stvarno super žarulja. Lijepa bijela boja, uniforman snop, jedino što je skupa. Trajnost im nije loša, meni su trajale preko godine dana uključujući i jedan manji sudar koji su preživjele upaljene. Čuo sam i za Osram Nightbreaker da su isto super žarulje, a bile su u pola cijene Philipsa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekyman1 Posted November 30, 2012 Share Posted November 30, 2012 Ja sam stavio osram night breaker i jako sam yadovoljan imam leće i nemam nikakvih problema već 2 mj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rybak Posted November 30, 2012 Share Posted November 30, 2012 takodjer sam cuo da su ove osramove super, cim mi crknu zarulje idem po njih Link to comment Share on other sites More sharing options...
killuminati Posted November 30, 2012 Share Posted November 30, 2012 sad će nabit cijene, pa klasična philips premium H4 neće koštat 25kn nego valjda 45.. hrvatistan.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted November 30, 2012 Share Posted November 30, 2012 Night breaker sam ja imao u BMW-u E34. Mogu rec da su mi dosta cesto odlazile, a nisu bas najjeftinije. Ali da dobro svijetle, slazem se. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petar001 Posted November 30, 2012 Share Posted November 30, 2012 Također imam Osram Nightbreaker H1 u dugom i za sad rade, a svijetle dosta jako niej ko xenon kratko boja ali eto Link to comment Share on other sites More sharing options...
master_og Posted November 30, 2012 Share Posted November 30, 2012 Koliko je nightbreaker kod nas, ebay vidim cca 150 kuna par H1 sijalica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petar001 Posted November 30, 2012 Share Posted November 30, 2012 Koliko je nightbreaker kod nas, ebay vidim cca 150 kuna par H1 sijalica pa ja sam sa nekim popustom platio tak nešto 130-140 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joe Posted November 30, 2012 Share Posted November 30, 2012 (edited) I jos sam zaboravio te Nightbreaker... Meni je ekipa znala blicati dok sam imao Xtreme Power, svarno su jake zarulje, a najugodnije svjetlo mi je bilo s Power2Night.... one coolblu su imale nekakvo "blago" svjetlo i i bile je iste jacine kao i obicne H4 zarulje.... Nekak mi se cini, da nakon xenona dolaze natrag stare H4 zarulje, sto jeftinije, a sto dugotrajnije, jer mi se neda svaka 2 mj mijenjati zarulje... Edited November 30, 2012 by Joe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco Polo Posted November 30, 2012 Share Posted November 30, 2012 Se moze nesto napraviti da te zarulje ne crkavaju stalno? Na polu dok nisam stavio xenon mi je bar jedna mjesecno riknula Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kevin Posted November 30, 2012 Share Posted November 30, 2012 zato i ja skinuo svoje xenone danas i vratio normalna HB3 i HB4 halogenke od Osram. Nightbraker nisam mogao nac... Link to comment Share on other sites More sharing options...
andy Posted November 30, 2012 Share Posted November 30, 2012 Ja bi htio bilo koju zarulju puknut,a da ne svijetli zuckasto,koju preporucate ,da ima onako bjelkasti snop ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pacey Posted November 30, 2012 Share Posted November 30, 2012 to i ja trazim....al volio bi cuti od nekoga tko je probao par razlicitih.... mene zanima zbog angel eysa koji su hid pa da se ovaj vanjski "utopi" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silvester Posted November 30, 2012 Share Posted November 30, 2012 Nightbreaker imate u Lageros-u na Tresnjevki kod Cibone. 195 kn je duopack za cash, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted December 1, 2012 Share Posted December 1, 2012 (edited) Ja sam imao Philips Bluevision na Combu u leći u u Raptoru i bile su mi bolje od klasičnih. Svjetlile su nešto jače i bilo je malkice plavičasto svjetlo (kao 5-6000K Xenon). Najbolje od tih "plavičastih" su bile neke Kineske koje smo imali u dućanu. 100W, brutalno su svjetlile. Imao sam ih cca 2god u Combu i jedna je riknula. Mogu nabaviti Osram Nightbreaker koje su odlične, samo mi recite koja žarulja vam treba. Edited December 1, 2012 by Raptor6767 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfa_gtv Posted December 1, 2012 Share Posted December 1, 2012 Ja sam imao Philips Bluevision na Combu u leći u u Raptoru i bile su mi bolje od klasičnih. Svjetlile su nešto jače i bilo je malkice plavičasto svjetlo (kao 5-6000K Xenon). Najbolje od tih "plavičastih" su bile neke Kineske koje smo imali u dućanu. 100W, brutalno su svjetlile. Imao sam ih cca 2god u Combu i jedna je riknula. Mogu nabaviti Osram Nightbreaker koje su odlične, samo mi recite koja žarulja vam treba. Mozes li provjeriti koliko se uopce krece cijena za HB3 za jedan par tih? i koliko su W? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted December 1, 2012 Share Posted December 1, 2012 (edited) Mozes li provjeriti koliko se uopce krece cijena za HB3 za jedan par tih? i koliko su W? One su najskuplje - 233.75kn/grt sa popustom i PDVom. Rok isporuke 7-10dana. H4 je 135.15kn/grt, imam ih u dućanu. Edited December 1, 2012 by Raptor6767 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfa_gtv Posted December 1, 2012 Share Posted December 1, 2012 (edited) One su najskuplje - 233.75kn/grt sa popustom i PDVom. Rok isporuke 7-10dana. H4 je 135.15kn/grt, imam ih u dućanu. I nije tako strasno, original ricambi sam placao 80kn/kom iako su trajale 4 godine, tj jos su dobre samo sto su pospremljene (dojadilo mi to zuto jer se nista ne vidi)... istrazim jos malo oko tih par vrsta i ako ne nadjem neke bolje onda se iavim za te nightbreaker :thumbsup: Edited December 1, 2012 by Raptor6767 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted December 1, 2012 Share Posted December 1, 2012 I nije tako strasno, original ricambi sam placao 80kn/kom iako su trajale 4 godine, tj jos su dobre samo sto su pospremljene (dojadilo mi to zuto jer se nista ne vidi)... istrazim jos malo oko tih par vrsta i ako ne nadjem neke bolje onda se iavim za te nightbreaker :thumbsup: Trajanje žarulja zavisi o puno faktora (ispravnosti instalacija, intervalima paljenja/gašenja, radnim satima,...), a vjerujem da sve ove žarulje tipa Night Breaker, night2day ne traju jednako dugo kao neke klasične premda su ove nove Night Breakerice nešto poboljšane u usporedbi sa starim po pitanju trajnosti. Ako ćemo realno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pacey Posted December 1, 2012 Share Posted December 1, 2012 hb4 meni treba... ja sam jucer malo gledao...koliko vidim dobor izgledaju philips crystal vision philips diamond vision a kada vidim cijene, najprije cu uzet 3-4 seta kineza i naci koje mi pasu najbolje haha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now