Kroky Posted November 27, 2016 Share Posted November 27, 2016 Gtecniq Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted November 27, 2016 Share Posted November 27, 2016 Ovaj https://forea-ocd.hr/Gtechniq-Hrvatska/gtechniq-i1-smart-fabric Dobro ocistis, napricas i pustis da se susi par sati Link to comment Share on other sites More sharing options...
darko_st Posted November 27, 2016 Share Posted November 27, 2016 Treba lagano ali ovisi o vosku. Neki voskovi su mekani tako da se lako ispoliraju i nakon 2 sata od nanosenja. Neki su tvrdi toliko da vec nakon par minuta se tako stvrdnu da moras pritiskat ko konj. Ali onda i ostavis svirlove pa djaba krecio Neki cheap sonax, hartwax se zove. Mogao bi uzet carnaubu, vidim da je na akciji, iako overall to radim više da pobjegnem iz kuće na čisti zrak nego što očekujem extra rezultate. Svakako ga trebam odvest kod Rupčića, planirao sam to odavno napravit ali od tad su bojana tri panela zbog parking ogrebotina pa na kraju bolje da nisam. Na youtubeu se može nać dosta toga, ali često daju kontradiktorne savjete, npr. skoro svi kažu da se vosak ne nanosi kružnim pokretima, a onda ovaj iz reklame za sonax .. radi upravo to. Isto vrijedi za glinu, jedan kaže da treba uzet toplu vodu i s tim špricat, drugi da treba s razrjeđenim charlijem za suđe, treći da će se tako sjebat lak.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted November 27, 2016 Share Posted November 27, 2016 lak treba odmastit, glinirat ga i ocistit od metalnih cestica ako zelis da se vosak primi kako spada. Kruzne pokrete u bilo kojem smislu izbjegavat na laku (osim poliranja naravno) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted November 27, 2016 Share Posted November 27, 2016 Sto najvise koristite kao lube za glinu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lovrek Posted November 27, 2016 Share Posted November 27, 2016 Laganu sapunicu (inace nagrize glinu).... Sent from my LG-D855 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kegalj Posted November 27, 2016 Share Posted November 27, 2016 Quick detailer pomijesan s vodom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goertosing Posted November 28, 2016 Share Posted November 28, 2016 Sto najvise koristite kao lube za glinu? Snow foam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted November 28, 2016 Share Posted November 28, 2016 lak treba odmastit, glinirat ga i ocistit od metalnih cestica ako zelis da se vosak primi kako spada. Kruzne pokrete u bilo kojem smislu izbjegavat na laku (osim poliranja naravno) Kako nanosiš vosak i koristiš glinu, tj. kojim pokretima? Sto najvise koristite kao lube za glinu? Šampon pomiješan s vodom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted November 28, 2016 Share Posted November 28, 2016 ravne linije. nemoguce je u potpunosti eliminirat stvaranje swirlova al na ovaj nacin je moguce ih smanjit Link to comment Share on other sites More sharing options...
darko_st Posted November 28, 2016 Share Posted November 28, 2016 Koji šampon, onaj koji se nađe pri ruci ili ima razlike, npr. ja imam sonaxov šampon s voskom, iako najčešće operem na samoposlužnoj gdje je opet šampon s voskom (iako ima i onih s odvojenim). Jel to prolazi ili da stavim čarli za odmastit ga? Raja na youtube voska i šoferku pa sam i ja to napravio, ali mi se čini da to traje dok brisači ne počiste. Ali dok traje šoferka se sjaji, a nisam primjetio nikakve mane, niti na kiši niti noću itd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kegalj Posted November 28, 2016 Share Posted November 28, 2016 Raja na youtube voska i šoferku pa sam i ja to napravio, ali mi se čini da to traje dok brisači ne počiste. Ali dok traje šoferka se sjaji, a nisam primjetio nikakve mane, niti na kiši niti noću itd. Za soferku. Traje cca tjedan dana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted November 28, 2016 Share Posted November 28, 2016 Kad je rainx onda stavis pravu stvar pa traje malo duze 40-50kn tokic , ima za namazat sajbe cijelog parkinga city centra, dvaput Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kegalj Posted November 28, 2016 Share Posted November 28, 2016 Da li treba I brisace necim tretirat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted November 28, 2016 Share Posted November 28, 2016 Također odlično. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted November 28, 2016 Share Posted November 28, 2016 sva su ta sredstva super za sajbe, samo sto ih opere tekucina za brisace ako peres sajbe koliko sam primijetio, a imam bas taj rainX u maloj bocici. ali je zato fora kad namazes bocne, traje jako dugo a voda u voznji odmah ode sa sajbi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted November 28, 2016 Share Posted November 28, 2016 Gtechniq G5 nakon 6mj. jos drzi, a tekucina za sajbe je neka kaj smrdi ko otrov (bila u autu) Link to comment Share on other sites More sharing options...
darko_st Posted November 28, 2016 Share Posted November 28, 2016 Za soferku. Traje cca tjedan dana. Googlajući sam naletio na mnogo haterskih komentara prema tom rain-x, navodno zamuti staklo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kegalj Posted November 28, 2016 Share Posted November 28, 2016 Ja sam ga dosta koristio I jos nisam nasao na neke probleme. Kroky je li to keramika ili obicni premaz? Sent from my SM-G925W8 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted November 28, 2016 Share Posted November 28, 2016 nije keramika al traje. ne mrlja kad brisace upalis, pocne na cca 60 km/h ispuhavat vodu sa stakla. A po ljeti je pun k lakse oprat sajbu od musica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marxx Posted November 28, 2016 Share Posted November 28, 2016 Također odlično. Imam ga ja,treba ga jako malo nakapati na krpu/spuzvicu inace se jako tesko cisti sa stakla.. Prvo suhom microfib i onda sa papirnatim rucnikom i ide.. Bas za vikend stavio na sva stakla i retrovizore i tus kabinu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
1e0n Posted November 29, 2016 Share Posted November 29, 2016 Imam ja Gyeon Q2 View vec 1,5g na staklu i ponaša se isto kao i prvog dana. Svima kojima sam stavljao su odsevljeni. Sada narucujem 2 bocice Gtechniq G1 (trajnija varijanta od G5) pa da probam. Nadam se jednakim ili boljim performansama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
IgoRR Posted November 29, 2016 Share Posted November 29, 2016 Imam ja Gyeon Q2 View vec 1,5g na staklu i ponaša se isto kao i prvog dana. Svima kojima sam stavljao su odsevljeni.Sada narucujem 2 bocice Gtechniq G1 (trajnija varijanta od G5) pa da probam. Nadam se jednakim ili boljim performansama. koliko je dosta za sve šajbe na autu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomica93 Posted November 29, 2016 Share Posted November 29, 2016 Imam ga ja,treba ga jako malo nakapati na krpu/spuzvicu inace se jako tesko cisti sa stakla..Prvo suhom microfib i onda sa papirnatim rucnikom i ide.. Bas za vikend stavio na sva stakla i retrovizore i tus kabinu! Namoci krpu pa ce lakse bit Link to comment Share on other sites More sharing options...
1e0n Posted November 29, 2016 Share Posted November 29, 2016 koliko je dosta za sve šajbe na autu? S jednom bocicom bi se trebao pokriti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now