_DEX_ Posted February 28, 2017 Share Posted February 28, 2017 od tih jeftinijih, IMHO najbolji. nemam prigovora :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted February 28, 2017 Share Posted February 28, 2017 Imamo Chemical Guys dućan u Ljubijskoj 1, Dubrava, i cura može uzeti sa sobom sve kaj vam treba pa tamo sakupite ako vam to odgovara Marjanovićev prilaz nam je sjedište firme ali tamo nije skladište. Skladište je isto u dubravi blizu ljubijske Ajd molim te, ja bi uzeo jedan taj rucnik, recimo za cetvrtak, do kad mogu doci po to? Link to comment Share on other sites More sharing options...
forinta Posted February 28, 2017 Share Posted February 28, 2017 Tahnički gledano četvrtak možeš bilo kada. Sam dućan ti radi: pon-sri-pet 10-17h, uto-čet 11-18h i sub 9-14h. Javi kad ti odgovara ak nemreš u to doba pa se već dogovorimo nešto možeš na PM ili na 091/4552-026 (viber/wapp, sve ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted February 28, 2017 Share Posted February 28, 2017 evo sibam na wapp dalje :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
forinta Posted February 28, 2017 Share Posted February 28, 2017 Sve riješeno :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
hrga Posted February 28, 2017 Share Posted February 28, 2017 Meni je kolega Forinta poslao Tiskom :notworthy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
forinta Posted February 28, 2017 Share Posted February 28, 2017 Sve se možemo dogovoriti kako kome paše, ljudi smo Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarioB Posted February 28, 2017 Share Posted February 28, 2017 Upravo narucio 2 rucnika sa dostavom, ako Kroky kaze da su dobri onda su sigurno dobri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted February 28, 2017 Share Posted February 28, 2017 Samo kak je forinta napisao, nemojte ih sjebat pranjem ili susenjem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted February 28, 2017 Share Posted February 28, 2017 Možeš ga slobodno prati u mašini samo pazi na temperaturu. Peri ga na 30, eventualno 40 stupnjeva i obavezno BEZ OMEKŠIVAČA. A to ti pravilo vrijedi za svaku krpu od mikrofibre. Nemoj koristiti ni centrifugu već kad završi pranje dobro ga iscjedi kolko ide i onda protresi sa svake strane jako dobro i objesi da se na zraku osuši. Tako će vlakna biti otvorena i spremna za novo sušenje Danas smo razbacani po terenu al probat će cura poslati paket kakav prasak koristiti za oprati mikrofibre? mi prali jednom, stavili malo obicnog praska, stvorilo se pjene bolesno, nikako isprati, na kraju rucno morao prati u lavabou svaku krpu posebno da istjeram pjenu van. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted February 28, 2017 Share Posted February 28, 2017 Tekuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
killuminati Posted February 28, 2017 Share Posted February 28, 2017 koju solidnu polirku preporučate za 10-ak auta godišnje do 300€, može i manje? kakve su ove makita, bosch po 2kkn ili gledat nekaj drugo? LG-D855 on Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZaX Posted March 1, 2017 Share Posted March 1, 2017 koju solidnu polirku preporučate za 10-ak auta godišnje do 300€, može i manje? kakve su ove makita, bosch po 2kkn ili gledat nekaj drugo? LG-D855 on Tapatalk Rupes Bigfoot 21, ne možeš pogriješiti, odličan stroj, dostupan servis i potrošni dijelovi. Javiš se u inbox ili na partes fb da ti složimo ponudu sa pastama i spužvama ako trebaš. http://partes.hr/shop/proizvodi/polir-masina-rupes-big-foot-lhr-21es-elekticna-2-000-4-200-okr-500w-21mm-pomak-samo-stroj/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
killuminati Posted March 1, 2017 Share Posted March 1, 2017 Rupes Bigfoot 21, ne možeš pogriješiti, odličan stroj, dostupan servis i potrošni dijelovi. Javiš se u inbox ili na partes fb da ti složimo ponudu sa pastama i spužvama ako trebaš.http://partes.hr/shop/proizvodi/polir-masina-rupes-big-foot-lhr-21es-elekticna-2-000-4-200-okr-500w-21mm-pomak-samo-stroj/ spužvi imam i previše, 5 i 6", pa mi je bitno da ih imam na kaj stavit, ovaj backing pad je klasičan na čičak ili moraju bit neki posebni padovi? jedan od uvjeta je da padovi nisu neki divlji, preskupi i da ne pašu samo na taj stroj.. random orbital su malo slabije nego dual action? LG-D855 on Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZaX Posted March 1, 2017 Share Posted March 1, 2017 spužvi imam i previše, 5 i 6", pa mi je bitno da ih imam na kaj stavit, ovaj backing pad je klasičan na čičak ili moraju bit neki posebni padovi? jedan od uvjeta je da padovi nisu neki divlji, preskupi i da ne pašu samo na taj stroj.. random orbital su malo slabije nego dual action? LG-D855 on Tapatalk Backing pad klasičan na čičak, 150mm promjer tak da ti je ok za 6" spužve. Od padova preporuka Meguiar's Mikrofibra padovi, crveni ima super jaki cut i puno je trajniji od spužve. Lako se održava ispuhivanjem i pranjem. DA i orbital je u pravilu isto. Prednosti DA u odnosu na ROTACIJU - ne ostavlja swirlowe, teško (skoro nemoguće) spaliti lak, daje puno bolje rezultate, lakše se radi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
forinta Posted March 1, 2017 Share Posted March 1, 2017 Čičak je najnormalniji na BF i ide bilo koja spužva sa velcro prihvatom na njega. LHR21ES je stari model BF21 i je da je jeftiniji ali i slabiji/lošiji od Mark II modela koji je na tržištu sad već neko vrijeme iako van navedenog cijenovnog ranga. Spužve 6-6,5" se da naći od 60kn/kom tipa Flexipads X-Slim pa do 140kn/kom od Chemical Guys Hex-Logic Quantum koje su se pokazale najizdržljivijima za sad tako da izbora ima. Flexipads ti ima i Mikrofibra padove ili vunu u toj dimenziji za po 90-100kn/kom s kojima ćeš brže i bolje izvući ubijeni auto. Dual action u pravilu je Random orbital jer osim samog okretanja ima i nasumičan pomak glave (Kod LHR21 je to 21mm). Snaga same polirke ovisi o proizvođaču i modelu. U pravilu sa DA nećeš nikad napraviti holograme ili skuriti lak, daje bolje rezultate pri finishiranju za razliku od rotarya koji brže odrađuje i ima veći cut tj. korekciju ali može skuriti lak i ostaviti holograme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted March 1, 2017 Share Posted March 1, 2017 BF21 sa 6" BP-om prakticki beskoristan na bilo cemu osim haube i krova. Sa 5" je vec puno lakse radit (i vise toga uspjet popravit na laku), ali idealna kombinacija je uz to imat jos polirku sa 3" BP-om. Link to comment Share on other sites More sharing options...
forinta Posted March 1, 2017 Share Posted March 1, 2017 To je druga priča da iako stoji sve a na BF21 neide držać manji od 5" tj. 125mm i originalan je dosta skup cca 300kn ak se dobro sjećam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted March 1, 2017 Share Posted March 1, 2017 nisam rekao da ide manji od 5", nego da bi bilo idealno imat jos jednu polirku na koju ide 3". rotacija sa 6" funkcionira jer kad ude u pregib ona vrti i dalje pa ju moze nagnut i radit, tu DA polirka u vecini slucajeva stane i ne napravi nista. I sam si rekao, ako DA ne vrti, ne radi nista na laku Link to comment Share on other sites More sharing options...
forinta Posted March 1, 2017 Share Posted March 1, 2017 Ma nisam ni mislio da si ti rekao. Samo da se zna da neide manji čisto da nebi bilo nisam znao Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberphere Posted March 1, 2017 Share Posted March 1, 2017 Nisam baš pratio temu u zadnje vrijeme ali mogao bi napraviti update opreme. Šta uzeti od ručnika za brisanje auta? Sad ih ima milijun različitih, ne znam šta bi izabrao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CooleR Posted March 1, 2017 Share Posted March 1, 2017 Nisam baš pratio temu u zadnje vrijeme ali mogao bi napraviti update opreme. Šta uzeti od ručnika za brisanje auta? Sad ih ima milijun različitih, ne znam šta bi izabrao. Mamuta su meni preporucili... ovdje u ovoj temi... uzimam kroz par dana pa cu vidit stvarno stanje Link to comment Share on other sites More sharing options...
scuka Posted March 1, 2017 Share Posted March 1, 2017 (edited) Jel ima tko iskustva sa gloss (crnom) folijom (wrap) na autu? ide vosak na to tj jel ima smisla ? i da li postoji sredstvo za poliranje sjajne folije na autu ? Edited March 1, 2017 by scuka Link to comment Share on other sites More sharing options...
forinta Posted March 1, 2017 Share Posted March 1, 2017 Jel ima tko iskustva sa gloss (crnom) folijom (wrap) na autu? ide vosak na to tj jel ima smisla ? i da li postoji sredstvo za poliranje sjajne folije na autu ? Ako je folija zaista sjajna možeš staviti vosak na nju da. Poliranje se ne radi koliko znam ali možda sam i u krivu. Sent from my D6603 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberphere Posted March 1, 2017 Share Posted March 1, 2017 Mamuta su meni preporucili... ovdje u ovoj temi... uzimam kroz par dana pa cu vidit stvarno stanje Ima negdje kod nas za uzeti ili naručuješ izvana? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now