DiscoVolante Posted October 30, 2023 Share Posted October 30, 2023 Vlažne maramice za djecu, isprobanoPoslano sa mog VOG-L29 koristeći TapatalkNeće, pokušao... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goertosing Posted October 31, 2023 Share Posted October 31, 2023 On 28. 10. 2023. at 21:55, Gabre said: On 27. 10. 2023. at 22:49, DiscoVolante said: Jedno pitanje, čime je najlakše odstraniti masne tragove prstiju sa vanjske strane vrata? Hvala. Tekućinom za suÄ'e prati. Bez zajebancije. nema gore stvari za auto, od tekućina za suđe On 27. 10. 2023. at 22:49, DiscoVolante said: Jedno pitanje, čime je najlakše odstraniti masne tragove prstiju sa vanjske strane vrata? Hvala. To su ti cigani na semaforu prosili i kucali na vrata? Ako imaš vosak/hidro na laku onda bilo koji šampon ili apc koji je ph neutralan i vosak-friendly. Npr https://dodojuice.net/products/born-to-be-mild-100ml-ph-neutral-maintenance-shampoo Imaš u pevexu na vječnim akcijama po 1 eur ručna prskalica od pola litre: https://pevex.hr/rucna-prskalica-500-ml (to se inače kod raznih detailing shopova prodaje po 50-100-150 kn čak i skuplje, naravno malo ljepšeg izgleda ali ista stvar) Takvih uzmeš 10-ak, flomasterom označiš na boci što je unutra, i staviš npr u jedan ph neutralni šampon razrjeđen s vodom, u drugi staviš neki APC, quick detailer, itd. sve po potrebi. I onda kad imaš potrebu počistit samo jedan mali dio, poprskaš s time i lagano obrišeš mekanom mikrofibrom. Ako po HR butigama nema Dodo Juice-a, sigurno onda možeš nać od Meguiarsa quick detailer koji se ne miješa s vodom nego se već tako koristi kao gotovi "sprej": https://www.meguiars.com/automotive/products/meguiars-ultimate-quik-detailer-light-paint-cleaning-and-enhanced-gloss-between 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DiscoVolante Posted October 31, 2023 Share Posted October 31, 2023 Hvala.Nisu cigići, već suputnici imaju naviku da ne zatvaraju na kvaku :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goertosing Posted October 31, 2023 Share Posted October 31, 2023 pa daj malo objasni kako netko s prstima uspije zamastit vrata da se ne može lako skinut? baš mi nije jasno u čemu je stvar, jer nije da se posrala ptica pa zapeklo ili pala smola, to su prsti čije bi se masne otiske trebalo moć skidat bilo čime Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted October 31, 2023 Share Posted October 31, 2023 pa daj malo objasni kako netko s prstima uspije zamastit vrata da se ne može lako skinut? baš mi nije jasno u čemu je stvar, jer nije da se posrala ptica pa zapeklo ili pala smola, to su prsti čije bi se masne otiske trebalo moć skidat bilo čimeDaj de mi molim te pojasni zašto je prašak za sudje najgori? Za tako neke male površine. To je prvenstveno po prirodi degreaser i radi super za takvu primjenu, a laku neće bit ni i od toga. Svu mladost sam prao aute sa praškom za sudje i nikad nikakvih problema sa lakom, dapače sjajili se ko da su navoskani. Sajbe da ne pričam kako su bile čiste i sjajneKad bolje razmislim, počet ću opet koristiti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goertosing Posted October 31, 2023 Share Posted October 31, 2023 16 minutes ago, Gabre said: Svu mladost sam prao aute sa praškom za sudje Nisi prao aute s praškom za suđe jer to ne postoji. Prao si možda s tekućinom za suđe. 16 minutes ago, Gabre said: dapače sjajili se ko da su navoskani. A i to ti je jedan od razloga zašto su se sjajili kao navoskani, jer si im skinuo površinski sloj bezbojnog 16 minutes ago, Gabre said: Daj de mi molim te pojasni zašto je prašak za sudje najgori? Sredstva za suđe nisu ph neutralna, abrazivna su, skidaju vosak, oštećuju lak (bez obzira što to možda ne primjećuješ ali nakon xy pranja i godina bi vidio razliku između laka koji je pran s time i s šamponima za auto), izbljeđuju gume i plastike 16 minutes ago, Gabre said: Sajbe da ne pričam kako su bile čiste i sjajneKad bolje razmislim, počet ću opet koristiti Provaj napravit ovo, za sljedeći sex umjesto stavljanja lubrikanta, nasapunaj ga čarlijem za suđe, pa nakon toga idući sex ga nasapunaj nekim ph neutralnim šamponom za auto. Primateljica (nadam se da neće biti primatelj) će ti sve objasniti zašto ne koristiti sredstvo za suđe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kegalj Posted October 31, 2023 Share Posted October 31, 2023 53 minutes ago, Gabre said: Sajbe da ne pričam kako su bile čiste i sjajneKad bolje razmislim, počet ću opet koristiti Za sajbe Clay lube, synthetic clay pad i dvije mikrofibre. Meni zasad najbrza i najbolja metoda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robertino Posted November 1, 2023 Share Posted November 1, 2023 Uf, di nitro uopce padne ljudima na pamet.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted November 1, 2023 Share Posted November 1, 2023 17 hours ago, Goertosing said: Nisi prao aute s praškom za suđe jer to ne postoji. Prao si možda s tekućinom za suđe. A i to ti je jedan od razloga zašto su se sjajili kao navoskani, jer si im skinuo površinski sloj bezbojnog Sredstva za suđe nisu ph neutralna, abrazivna su, skidaju vosak, oštećuju lak (bez obzira što to možda ne primjećuješ ali nakon xy pranja i godina bi vidio razliku između laka koji je pran s time i s šamponima za auto), izbljeđuju gume i plastike Provaj napravit ovo, za sljedeći sex umjesto stavljanja lubrikanta, nasapunaj ga čarlijem za suđe, pa nakon toga idući sex ga nasapunaj nekim ph neutralnim šamponom za auto. Primateljica (nadam se da neće biti primatelj) će ti sve objasniti zašto ne koristiti sredstvo za suđe ma to je sve teorija, praksa je drugacija. Nista laku nije bilo, auti prodani sa 300+k km i uvijek je lak izgledao super par kapi "tekucine" za sudje na kantu vode ne moze nista napraviti autu jos jedan trik koje je stari koristio za prati motor od auta od masnoca je smociti motor najprije vodom i onda fino dobro pospes praskom za ves. skida masnocu i necistocu samo tako, bolje od bilo kojeg "digrisera" 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavo Posted November 1, 2023 Share Posted November 1, 2023 Provaj napravit ovo, za sljedeći sex umjesto stavljanja lubrikanta, nasapunaj ga čarlijem za suÄ'e, pa nakon toga iduÄi sex ga nasapunaj nekim ph neutralnim Å¡amponom za auto. Primateljica (nadam se da neÄe biti primatelj) Äe ti sve objasniti zaÅ¡to ne koristiti sredstvo za suÄ'eMeni ovo zvuci kao kad Spicek ide pec odojka i premaze ga maslinovim uljem. Sorry na OT ali ni 20 pranja auta nece "oprat" lak. Razumio bi da je prica o nekom Ferrariu, Porscheu ili nekom kolekcionarskom autu od 200-500kE ovako mi nema smisla. Poslano s mobitela koristeci Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rain Posted November 1, 2023 Share Posted November 1, 2023 ma to je sve teorija, praksa je drugacija. Nista laku nije bilo, auti prodani sa 300+k km i uvijek je lak izgledao super par kapi "tekucine" za sudje na kantu vode ne moze nista napraviti autu jos jedan trik koje je stari koristio za prati motor od auta od masnoca je smociti motor najprije vodom i onda fino dobro pospes praskom za ves. skida masnocu i necistocu samo tako, bolje od bilo kojeg "digrisera" Tvoje “lak je izgledao super” zvuci jako smijesno u temi za detailing. Ocito je tvoje poimanje “laka koji izgleda super” dijametralno suprotno od onog sto se smatra takvim u detailingu pa bi mozda trebao razmisliti da izbjegavas ovaj topic, a otvoris svoj za tips&tricks by Gabre. Hvala unaprijed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted November 1, 2023 Share Posted November 1, 2023 1 hour ago, Rain said: Tvoje “lak je izgledao super” zvuci jako smijesno u temi za detailing. Ocito je tvoje poimanje “laka koji izgleda super” dijametralno suprotno od onog sto se smatra takvim u detailingu pa bi mozda trebao razmisliti da izbjegavas ovaj topic, a otvoris svoj za tips&tricks by Gabre. Hvala unaprijed. ma uopce me briga, dovoljno sam love i vremena utrosio na "detailing" prodavanje muda pod bubrege, izmisljanje prozvoda za svaki komad auta posebno, 700 razlicitih premaza, procedura, procesa, picki materini a na kraju krajeva, sve je to samo BIZNIS, prihvatio ti to ili ne. covjek je pitao s cime oprati masnocu s laka oko kvaka, a tu mu i obicna tekucina za sudje moze jako dobro odraditi posao bez ikakvih drama i filozofija. To je po prirodi odmascivac i kao takav radi super te ako je dovoljno njezan za ljudsku kozu onda ce i lak izdrzati. Jebote led ljudi ovdje nitro razredjivac preporucuju za skidanje musica i dimer, koji su jedno milion puta opasniji za taknut auto s tim. al aj, ja sam problem eto, moze. Nek ode kupiti specijani "cleaner" za barem 30 eura bocicu, jer inace ce mu lak otpasti Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert Posted November 2, 2023 Share Posted November 2, 2023 9 hours ago, Gabre said: ma uopce me briga, dovoljno sam love i vremena utrosio na "detailing" prodavanje muda pod bubrege, izmisljanje prozvoda za svaki komad auta posebno, 700 razlicitih premaza, procedura, procesa, picki materini a na kraju krajeva, sve je to samo BIZNIS, prihvatio ti to ili ne. covjek je pitao s cime oprati masnocu s laka oko kvaka, a tu mu i obicna tekucina za sudje moze jako dobro odraditi posao bez ikakvih drama i filozofija. To je po prirodi odmascivac i kao takav radi super te ako je dovoljno njezan za ljudsku kozu onda ce i lak izdrzati. Jebote led ljudi ovdje nitro razredjivac preporucuju za skidanje musica i dimer, koji su jedno milion puta opasniji za taknut auto s tim. al aj, ja sam problem eto, moze. Nek ode kupiti specijani "cleaner" za barem 30 eura bocicu, jer inace ce mu lak otpasti A ja sam na vlastite oči gledao u "speciljaliziranim supersoničnim praonicama" gdje dimererom prije prolete auto.Naprao sam se dosta sa njime i poznam njegov miris na kilometre. Pa onda malo rasvjeta i mi smo ovo mi smo ono i da mora se to pranje zvati premium ako nije premium onda valjda ti ga samo smoče Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted November 2, 2023 Share Posted November 2, 2023 6 hours ago, robert said: A ja sam na vlastite oči gledao u "speciljaliziranim supersoničnim praonicama" gdje dimererom prije prolete auto.Naprao sam se dosta sa njime i poznam njegov miris na kilometre. Pa onda malo rasvjeta i mi smo ovo mi smo ono i da mora se to pranje zvati premium ako nije premium onda valjda ti ga samo smoče ma upravo to i zelim reci. ne kazem ja da je dimer los, ali moras znati jako dobro kako s njim raditi, a da ne spominjem nitro razrjedjivac haha car detailing je velika marketing fora, a kad malo obratis paznju, velika vecina radi sa generickim proizvodima koje kupuju na bacve. Na kraju je bitno da se sjaji i to je jedino bitno. 99% klijenata nema blage veze ni s cim je radjeno ni kako. imam punu garazu tog smeca i sad mi je krivo ko psu sto sam pao na tu cijelu pricu. Na kraju koristim 3 proizvoda za SVE: - sredstvo za prati felge/gume (tu mi se pokazao ok P&S Brake buster), ne smrdi, skida jako dobro s felga, te je siguran za prati i gume s njim, koristim ga ujedno i za gumene tepihe iz auta, te mos imotorni prostor s njim prati - Sampon za pranje, tu vec godinama koristim ChemicalGuys Pink nesto nesto, vjerojatno postoji bolje, ali ovaj je ok, lijepo mirisi, i dobro se pjeni i radi dobro na foam gunu. - te all purpose cleaner, tu mi se Meguiars APC pokazao kao bog i batina, probao sam nekoliko drugih, ali on i je i dalje apsolutni king po pitanju snage ciscenja, ultra malo ga treba, tipa 1:10 je dovoljno za vecinu toga, za osjetljiviju unutrasnjost, cak i 1:20 4L prozivoda mi traje godinama kad se prica o poliranju i keramici, a tu je tek prodavanje magle, tu pak imas 8000 proizvoda i svaki je bolji od onog drugog. 😁 A na kraju, "detailer" zgrabi rotacionu polirku, 2 tipa pasti i opleti, te na kraju premaze nekakavim voskom ili slicno. Good enough za 99% klijenata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert Posted November 2, 2023 Share Posted November 2, 2023 42 minutes ago, Gabre said: ma upravo to i zelim reci. ne kazem ja da je dimer los, ali moras znati jako dobro kako s njim raditi, a da ne spominjem nitro razrjedjivac haha car detailing je velika marketing fora, a kad malo obratis paznju, velika vecina radi sa generickim proizvodima koje kupuju na bacve. Na kraju je bitno da se sjaji i to je jedino bitno. 99% klijenata nema blage veze ni s cim je radjeno ni kako. imam punu garazu tog smeca i sad mi je krivo ko psu sto sam pao na tu cijelu pricu. Na kraju koristim 3 proizvoda za SVE: - sredstvo za prati felge/gume (tu mi se pokazao ok P&S Brake buster), ne smrdi, skida jako dobro s felga, te je siguran za prati i gume s njim, koristim ga ujedno i za gumene tepihe iz auta, te mos imotorni prostor s njim prati - Sampon za pranje, tu vec godinama koristim ChemicalGuys Pink nesto nesto, vjerojatno postoji bolje, ali ovaj je ok, lijepo mirisi, i dobro se pjeni i radi dobro na foam gunu. - te all purpose cleaner, tu mi se Meguiars APC pokazao kao bog i batina, probao sam nekoliko drugih, ali on i je i dalje apsolutni king po pitanju snage ciscenja, ultra malo ga treba, tipa 1:10 je dovoljno za vecinu toga, za osjetljiviju unutrasnjost, cak i 1:20 4L prozivoda mi traje godinama kad se prica o poliranju i keramici, a tu je tek prodavanje magle, tu pak imas 8000 proizvoda i svaki je bolji od onog drugog. 😁 A na kraju, "detailer" zgrabi rotacionu polirku, 2 tipa pasti i opleti, te na kraju premaze nekakavim voskom ili slicno. Good enough za 99% klijenata. dođem u praonu dobar dan želite li pranje ili premium pranje, koja je razlika. Frajer mi navodi kako pere auto ko da sam retardiran i kada je rekao ispuhivanje komprimirnim zrakom prasnuo sam u smjeh. Danas ti se ispuhivanje malo na kompresor zove ispuhivanje komprimiranim zrakom hahah to ti je specijalno nešto 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted November 2, 2023 Share Posted November 2, 2023 10 minutes ago, robert said: dođem u praonu dobar dan želite li pranje ili premium pranje, koja je razlika. Frajer mi navodi kako pere auto ko da sam retardiran i kada je rekao ispuhivanje komprimirnim zrakom prasnuo sam u smjeh. Danas ti se ispuhivanje malo na kompresor zove ispuhivanje komprimiranim zrakom hahah to ti je specijalno nešto izdrkavanje na N-tu potenciju kao i u svemu u ovo doba konzumerizma, i placanja vise da bi dobio manje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted November 2, 2023 Share Posted November 2, 2023 On 10/31/2023 at 5:09 PM, Goertosing said: pa daj malo objasni kako netko s prstima uspije zamastit vrata da se ne može lako skinut? baš mi nije jasno u čemu je stvar, jer nije da se posrala ptica pa zapeklo ili pala smola, to su prsti čije bi se masne otiske trebalo moć skidat bilo čime Polirao jedan auto kojeg su klinci "istapkali" dlanovima na kojima je valjda bila krema ili sl, jedino poliranjem islo dolje. A ovo da je dovoljno 3 proizvoda za detailing, je, za ljude koji neznaju razliku od obicnog pranja i detailinga. I da, koristim dimmer, za gume i obloge kotaca. U svakom poslu postoje opcije, netko je zadovoljan sa nabrzaka obavljenim jeftinim poslom a postoje i poslovi di nije jeftino a napravljeno je detaljno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted November 2, 2023 Share Posted November 2, 2023 5 minutes ago, Kroky said: Polirao jedan auto kojeg su klinci "istapkali" dlanovima na kojima je valjda bila krema ili sl, jedino poliranjem islo dolje. A ovo da je dovoljno 3 proizvoda za detailing, je, za ljude koji neznaju razliku od obicnog pranja i detailinga. I da, koristim dimmer, za gume i obloge kotaca. U svakom poslu postoje opcije, netko je zadovoljan sa nabrzaka obavljenim jeftinim poslom a postoje i poslovi di nije jeftino a napravljeno je detaljno. dapace, slobodno napisi svoju proceduru i proizvode koje koristis za redovno odrzavanje auta, bez poliranja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted November 2, 2023 Share Posted November 2, 2023 6 minutes ago, Gabre said: dapace, slobodno napisi svoju proceduru i proizvode koje koristis za redovno odrzavanje auta, bez poliranja. Ne radim "redovna odrzavanja auta" I da, slazem se da je previse proizvoda na trzistu, ali npr gumene tepihe nemos namazat sa dressingom za plastike. Zasto? Zato sto bi tepisi bili skliski. I tu je npr razlika izmedu praone i "detailinga". U praoni ce ih isplahnut vodom i siknut mokre u auto, a detailing bi trebao, kazem trebao biti oprat ih detaljno, osusit i namazat dressingom koji je anti slip 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted November 2, 2023 Share Posted November 2, 2023 3 minutes ago, Kroky said: Ne radim "redovna odrzavanja auta" I da, slazem se da je previse proizvoda na trzistu, ali npr gumene tepihe nemos namazat sa dressingom za plastike. Zasto? Zato sto bi tepisi bili skliski. I tu je npr razlika izmedu praone i "detailinga". U praoni ce ih isplahnut vodom i siknut mokre u auto, a detailing bi trebao, kazem trebao biti oprat ih detaljno, osusit i namazat dressingom koji je anti slip ma jasno, ja sam s vremenom okrenuo filozofiju pristupa odrzavanju auta, i na kraju mi se najvise svidja "cist" auto sa vrlo malo ako i uopce ikakvog dresinga, pogotovo za stvari koje su u kontaktu sa rukama/nogama. ali proizvod koji me impresionirao je Sonax PSF, i Sonax premaz za gume. Vrijedi svak dolar. Samo ta dva proizvoda transformiraju auto iz vana nakon dobrog pranja. Mene su ljudi pitali kakvu keramiku imam na autu, u servisu mi nisu vjerovali da auto nakon 6 godina ima takav lak. A ono gdje me posebno impresionirao PSF je na plastikama ispoh haube/na motoru/pragovima. I nakon godinu dana motor izgleda cist i plastike ko nove. Ne privlaci prasinu (za razliku od smeca P&S Bead maker koji je jebeni magnet za prasinu na autu), nije masno, ne sjaji se na plastikama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kegalj Posted November 2, 2023 Share Posted November 2, 2023 10 minutes ago, Kroky said: Ne radim "redovna odrzavanja auta" I da, slazem se da je previse proizvoda na trzistu, ali npr gumene tepihe nemos namazat sa dressingom za plastike. Zasto? Zato sto bi tepisi bili skliski. I tu je npr razlika izmedu praone i "detailinga". U praoni ce ih isplahnut vodom i siknut mokre u auto, a detailing bi trebao, kazem trebao biti oprat ih detaljno, osusit i namazat dressingom koji je anti slip Ja kad vidim aute koje moji u "Detailing" odjelu operu zivot mi se smuci. Sve naspricano masnim dresingom za plastike izgleda gore nego da je "opran" onim kokpit sprejevima iz devedesetih. Radije bi da je prljav nego kad stavim nogu na tepih zamotam se oko pedala svaki put 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koren Posted November 2, 2023 Share Posted November 2, 2023 1 hour ago, Kroky said: Ne radim "redovna odrzavanja auta" I da, slazem se da je previse proizvoda na trzistu, ali npr gumene tepihe nemos namazat sa dressingom za plastike. Zasto? Zato sto bi tepisi bili skliski. I tu je npr razlika izmedu praone i "detailinga". U praoni ce ih isplahnut vodom i siknut mokre u auto, a detailing bi trebao, kazem trebao biti oprat ih detaljno, osusit i namazat dressingom koji je anti slip Ja sam davno, prije 5-6 godina, kupio jedan auto (1era) od @Kroky. Taj auto je zgledao kao nov i sav njegov trud i kemije oko tog auta su ga ucinile izgledom valjda 5g mladjim. Auto sam susjedi prodao, i dalje je top - a ona ga pere jednom u nikad. Tak da sve te kemije, ako znas kaj radis, imaju smisla. Ja osobno rokam APC od Kocha, sampon od Kocha, neki quick detailer i onaj Sonax Polymer Netshield jednom u pol godine, i ok je to. Za vise bi morao ostavit auto kod Krokya, ali iskreno - nekak me proslo 😄 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert Posted November 3, 2023 Share Posted November 3, 2023 17 hours ago, Kroky said: Ne radim "redovna odrzavanja auta" I da, slazem se da je previse proizvoda na trzistu, ali npr gumene tepihe nemos namazat sa dressingom za plastike. Zasto? Zato sto bi tepisi bili skliski. I tu je npr razlika izmedu praone i "detailinga". U praoni ce ih isplahnut vodom i siknut mokre u auto, a detailing bi trebao, kazem trebao biti oprat ih detaljno, osusit i namazat dressingom koji je anti slip Opet dobro jer ću ih usrati po ovom vremenu za pol dana hahahhahahahahahahhaah 15 hours ago, Koren said: Ja sam davno, prije 5-6 godina, kupio jedan auto (1era) od @Kroky. Taj auto je zgledao kao nov i sav njegov trud i kemije oko tog auta su ga ucinile izgledom valjda 5g mladjim. Auto sam susjedi prodao, i dalje je top - a ona ga pere jednom u nikad. Tak da sve te kemije, ako znas kaj radis, imaju smisla. Ja osobno rokam APC od Kocha, sampon od Kocha, neki quick detailer i onaj Sonax Polymer Netshield jednom u pol godine, i ok je to. Za vise bi morao ostavit auto kod Krokya, ali iskreno - nekak me proslo 😄 To i ja kažem.Danas su neka druga djeca koja to rade.Jbg kad imaš preko 40 djecu, ulazi izlazi shvatiš da je to zakurac. Nakraju cijele priče maziš paziš sve je tip top staviš u oglas prvo pitanje koja je zadnja cijena. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DiscoVolante Posted November 3, 2023 Share Posted November 3, 2023 4 hours ago, robert said: Opet dobro jer ću ih usrati po ovom vremenu za pol dana hahahhahahahahahahhaah To i ja kažem.Danas su neka druga djeca koja to rade.Jbg kad imaš preko 40 djecu, ulazi izlazi shvatiš da je to zakurac. Nakraju cijele priče maziš paziš sve je tip top staviš u oglas prvo pitanje koja je zadnja cijena. Točno tako, ali isto volim da mi je auto uredan i čist, s obzirom da dosta vremena provodim u njemu. Nemam garažu, izložen je svim vremenskim uvjetima, da ga kojim slučajem imam gdje držati u zatvorenom, vjerojatno bi više pažnje tome posvetio. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rocky Posted November 4, 2023 Share Posted November 4, 2023 ... ima li netko iskustva s ovom polirkom mozda... vidim da ima dobre ocjene i ok cijenu... https://www.amazon.de/-/en/DINO-KRAFTPAKET-Eccentric-Polishing-Stepless/dp/B075JKJJPX/ref=sr_1_4?crid=2DWCM5CXEO1O6&keywords=polishing%2Bmachine&qid=1699141804&sprefix=%2Caps%2C100&sr=8-4&th=1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now