Jump to content

Pranje / poliranje / čišćenje auta - DIY

Recommended Posts

CG Fatty orange sam uzeo prije par mj, i bas i nisam zadovoljan. Prevelik je, i nisam bas nes prezadovoljan kako upija vodu, a i kad se natopi ima valjda 5kg.

Prije sam imao sa elita onaj njihov zuti rucnik i ak se dobro sjecam puno je bolje upijao vodu

CG Fatty orange sam uzeo prije par mj, i bas i nisam zadovoljan. Prevelik je, i nisam bas nes prezadovoljan kako upija vodu, a i kad se natopi ima valjda 5kg.

Prije sam imao sa elita onaj njihov zuti rucnik i ak se dobro sjecam puno je bolje upijao vodu

Taj žuti imam i ja i tražim mu nasljednika

• 3 weeks later...
  • 1 month later...

to je ovaj isti:

http://www.i4detailing.co.uk/shop/i4d-uber-yellow-premium-drying-towels.html

• 5 weeks later...

Samo pitanje ako mi netko može otkriti tajnu velike moči :)

Kupio sam si snow foam pištolj i šampon od Chemical Guys-a ali ja tu pjenu ne mogu dobiti niti na jedan način…

Probao sam sve od tople i hladne vode, preko štelanja pištolja da ide više ili manje smjese van pa do širine raspršivanja… malo šampona, puno šampona (doslovno 5-6x više nego tamo piše da treba) i opet 0 bodova :(

Što god da napravim rezultat je sličan i nije ono što sam mislio da će biti…

Kompresor je Karcher K7

Ovako bi to trebalo izgledati;

snowfoam.jpg

Ovako to kod mene izgleda u najboljoj varijanti…

IMG_2234.JPG

ono na slici na crvenom je obični šampon....taj i da stvori dovoljno pjene ona se odmah rastvori dok se ona od šampona namjenjenog za to zadrži minutu dve na autu bez brige...

probaj tu za šampon http://www.forea-ocd.hr/

edit: ako je taj šampon trebalo bi radit,frend je imao isti i bila je solidna pjena,ne baš ko na chargeru al skoro

edit2 vjerovatno i jesi u forei uzimao pa slobodno pitaj reju ili davora za info što i kako s tim šti imaš dobit zadovoljavajucu pjenu

Edited by Vucko

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...