Lovrek Posted March 11, 2016 Share Posted March 11, 2016 Moze neka preporuka cime i kod kog zastiti lak na novom autu (partes, bobo, kuko, polirko, brba, kroky)? Radio sam do sada rucno na proslom autu glina, poliranje (meguairs 3in1 compound) , vosak (fusso coat, mequairs gold class).... Gledao sam keramiku i tu cijena ide u nebo za ove do 7g., a i ne znam ima li svrhe raditi tako nesto... Inace, radi se o sivoj boji, auto je proizveden prije manje od mjesec dana... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted March 11, 2016 Share Posted March 11, 2016 medostc-mani se corava posla. plati poliranje nekome tko se time bavi jer jedino za sto si majstor ispolirat je kiflu svoju a ne auto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted March 11, 2016 Share Posted March 11, 2016 Moze neka preporuka cime i kod kog zastiti lak na novom autu (partes, bobo, kuko, polirko, brba, kroky)? Radio sam do sada rucno na proslom autu glina, poliranje (meguairs 3in1 compound) , vosak (fusso coat, mequairs gold class).... Gledao sam keramiku i tu cijena ide u nebo za ove do 7g., a i ne znam ima li svrhe raditi tako nesto... Inace, radi se o sivoj boji, auto je proizveden prije manje od mjesec dana... gtehnik nesto vise od soma eura u rijeci. hvala dobar dan. imas najbolju stvar na trzistu i garancju 5-6 godina. Vidio uzivo njihov uradak i mogu izvadit kitu i drkat na to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lovrek Posted March 11, 2016 Share Posted March 11, 2016 2sven: frend je sad stavio kod bobe to na bmw5 i dao 1250€... Vjerujem da je to top proizvod, ali kazem, nekako sam misljenja da postoji bolji omjer ulozeno/dobiveno... Btw. si to jucer bio ti na Kebabu i tvoj bivsi e92? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted March 11, 2016 Share Posted March 11, 2016 (edited) ja bi volio vidjeti te njihove reklame za keramiku i razbacivanje tim brojkama, to je vise porez na budale nego zastita. da ga prelakiras dodatnim slojem laka, nakon 7 godina ce se ostetiti,potrositi a ne nekakav premaz pa makar bio od ne znam cega. tko je ikad isao testirati to tako dugo, ili nakon 2-3 godine, i slicno. radije vosak jednom dvaput godisnje i miran si. edit: soma eura :lol: nakon 10 godina onda lijepo izlakiraj auto za te pare a u medjuvremenu samo voskaj. Edited March 11, 2016 by Gabre Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red Devil Posted March 12, 2016 Share Posted March 12, 2016 Ja sam isto misljenja da keramika nema smisla Preskupo i sta akte netko udari i moras lakirati 2 elementa Nece nikad pogodit boju nijansu a i da pogodi opet moras do bobe da stavi zastitu i opet 200-300e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svig Posted March 14, 2016 Share Posted March 14, 2016 Moze neka preporuka cime i kod kog zastiti lak na novom autu (partes, bobo, kuko, polirko, brba, kroky)? Radio sam do sada rucno na proslom autu glina, poliranje (meguairs 3in1 compound) , vosak (fusso coat, mequairs gold class).... Gledao sam keramiku i tu cijena ide u nebo za ove do 7g., a i ne znam ima li svrhe raditi tako nesto... Inace, radi se o sivoj boji, auto je proizveden prije manje od mjesec dana... Pozdrav, Auto Partes ti može ponuditi CarPro Finest keramički premaz sa 2 godine jamstva po cijeni od 2.500kn. Za 1250€ možeš 4 puta staviti CarPro finest i svakako ti je bolji omjer uloženo/dobiveno svake dvije godine obnoviti premaz, eventualno ispolirati neke sitnice, nego gurati jedan premaz 7 godina. Druga stvar vozilo možda nećeš imati tako dugo. Više detalja o premazu na našoj stranici ili stranici proizvođača http://www.partes.hr/index.php?page=artikl&id=901.005.033 http://www.carpro.uk.com/cquartz-finest-kit/ Za sva pitanja 01 464 9000 ili prodaja@partes.hr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted April 3, 2016 Share Posted April 3, 2016 (edited) frendov beverly bio malo kod mene (kakti ostavio mi ga da se malo provozam, od dvorista do garaze ). Pranje, gliniranje, vosak, uredivanje kromiranih lajsni, sjedala, plastika... Edited April 3, 2016 by Kroky Link to comment Share on other sites More sharing options...
medostc Posted May 1, 2016 Share Posted May 1, 2016 Kolege s cime skinut ljepilo od folije,ostalo mi samo na retrovizoru,cijeli auto je bio foliran? I da li itko zna da li je potrebno auto poslije skidanje folije polirat,jer lak uopce nije gladak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted May 1, 2016 Share Posted May 1, 2016 TarX, ima u partesu. Ak je hrapav lak to se s glinom rijesi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted May 1, 2016 Share Posted May 1, 2016 Auris nakon poliranja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted May 1, 2016 Share Posted May 1, 2016 Kroky koje paste koristis? Sto ti se pokazalo najbolje za kemijsko sjedala itd? Ja imam APC+ od Megsa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted May 2, 2016 Share Posted May 2, 2016 Ovog sam sa menzernama shc300 i fg 400 za sjedala vecinom chemical guys nonsense za jace fleke, manje fleke i prasinu izvuce bilo koji kad ispirem sjedala Link to comment Share on other sites More sharing options...
plastikman Posted May 11, 2016 Share Posted May 11, 2016 Ekipa trebao bih prporuku kako na motoru malo zaštititi lak i karbonske dijelove. Da li je dovoljno samo navoskati dobro ili ima neko sredstvo ( ala u partesu ili ebay ) koje bi duže održalo sjaj, spriječilo apšisanje od sunaca i olakšalo pranje ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted May 11, 2016 Share Posted May 11, 2016 http://www.cleanyourcar.co.uk/sealants/sonax-xtreme-protect-shine-hybrid-npt/prod_1200.html Najduze drzi za tu lovu , ima u tokicu za cca 100njak kn Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mille Posted May 11, 2016 Share Posted May 11, 2016 gtehnik nesto vise od soma eura u rijeci. hvala dobar dan. imas najbolju stvar na trzistu i garancju 5-6 godina. Vidio uzivo njihov uradak i mogu izvadit kitu i drkat na to. Ja imam ovu gtechnik keramiku na autu i mogu potvrdit da je jebeno dobra stvar . Slagali mi u Iwashu u Rijeci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red Devil Posted May 11, 2016 Share Posted May 11, 2016 http://www.cleanyourcar.co.uk/sealants/sonax-xtreme-protect-shine-hybrid-npt/prod_1200.html Najduze drzi za tu lovu , ima u tokicu za cca 100njak kn Sent from my iPhone using Tapatalk Ima tak nesto od sonaxa samo profi line i crne boje ambalaza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coupe VD Posted May 11, 2016 Share Posted May 11, 2016 Ovog sam sa menzernama shc300 i fg 400 Da li je FG400 dovoljno fina za zadnji korak odnosno finiš bez swirlova na mekanom fine pad-u...ili treba kupiti jos neku finiju pastu (SF3000...?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted May 11, 2016 Share Posted May 11, 2016 Ak napravis kak spada, nema swirlova. Radio par autiju sa njom kao one step (izmeduostalog i svoj), ispali odlicni... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coupe VD Posted May 11, 2016 Share Posted May 11, 2016 Ak napravis kak spada, nema swirlova. Radio par autiju sa njom kao one step (izmeduostalog i svoj), ispali odlicni... Hvala. ...naravno, podrazumjeva se da se napravi posao kako spada, čisto me zanimalo ima li sama pasta sposobnosti kao što se reklamira, tri u jednom. Kupio sam onu najmanju bočicu u Foree, nešto sam radio na 2K laku i skida mi uredno tragove vodobrusnog 2000 a inače mi paste koje su bile dobre za to nisu bile dovoljno fine za finiš pa sam bio u dilemi da li uzimati SF3000 ili da idem s ovom do kraja. :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GonzoT5 Posted May 11, 2016 Share Posted May 11, 2016 (edited) Fg 400 nije 3 u 1 pasta, i da na crnim lakovima znaju se vidjeti lagani swirlovi. Fg400 je prvi korak poliranja, iako daje odlicne rezultate poliranja/sjaja idealno je poslje ici sa 2400/2500 pastom pa tek onda sa 3800/4000. Za jednoslojna poliranja koristim 2400 a 400 sa tvrdom spuzvom na dijelovima koji zahtjevaju malo intezivnije poliranje. 300 koristim jako rijetko tj. samo kada pokusavam nemoguce:lol: Edited May 11, 2016 by GonzoT5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted May 11, 2016 Share Posted May 11, 2016 Nova farecla ubija , meni bolja od fg400 Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted May 12, 2016 Share Posted May 12, 2016 Gdje nju kupiti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted May 12, 2016 Share Posted May 12, 2016 (edited) http://www.tracto.hr/proizvodi Cijena je klasika , 200njak kn , ja sam dobio tester i nakon dana posla shvatio da je to to A ovaj detailer me odusevio , potamni boju , skriva ostecenja , sjaji se lijepo , lagan za radit .... Stvarno odlican proizvod http://www.tracto.hr/proizvod/lustratouch/ Sent from my iPhone using Tapatalk Edited May 12, 2016 by brba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted May 12, 2016 Share Posted May 12, 2016 Moram si malo obnovit opreme.. Jel mogu zvat na ovaj broj sa stranice za cijene itd? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now