J.J Posted October 8, 2014 Share Posted October 8, 2014 Mislis ti gledas dok neki delaju Naravno...Pa Da se nekaj sjebe ne bi čuo kraja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zivac2 Posted October 8, 2014 Share Posted October 8, 2014 Jbte... rene budeš izlizao tu boju s toliko poliranja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubi Posted October 8, 2014 Share Posted October 8, 2014 doći će do temeljne prije nove godine.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted October 8, 2014 Share Posted October 8, 2014 Medjuforumska pomoc pri poliranju.... nadam se da taj tko ce polirati sa rotacionom polirkom zna sto radi i ima iskustva Link to comment Share on other sites More sharing options...
J.J Posted October 8, 2014 Share Posted October 8, 2014 Rene sam radi pa ujedno I sam snosi krivnju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted October 8, 2014 Share Posted October 8, 2014 Koja je kombinacija pasti i padova? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek Posted October 8, 2014 Share Posted October 8, 2014 Koja je kombinacija pasti i padova? Meg. 105, zuta i crvena spuzva Meg ultimate coumpaund Meg vosak 26 To je to manje vise po meni super kombinacija. Vosak da je dubinu i traje meni cca mjesec dana al sada cu vidjet imam quick wax posle pranja pa bi trebalo duze drzat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted October 8, 2014 Share Posted October 8, 2014 To je dobra kombinacija ako nije auto usvirlan jako.. inace m105 nije nista specijalno.. tj za nesto ozbiljnije ona ne moze nis.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted October 8, 2014 Share Posted October 8, 2014 To je dobra kombinacija ako nije auto usvirlan jako.. inace m105 nije nista specijalno.. tj za nesto ozbiljnije ona ne moze nis.. Dođi pa vidi. Auto ionako ima minimalne swirlove pošto se radi o mom autu, naravno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted October 8, 2014 Share Posted October 8, 2014 Pa zato kazem da je dobro.. to si mogao i sa 205.. Poslikaj na suncu.. sunce ne sakriva nista.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kegalj Posted October 8, 2014 Share Posted October 8, 2014 nadam se da taj tko ce polirati sa rotacionom polirkom zna sto radi i ima iskustva Ja sam zato uzeo ovu: Dual action je tako da ne mozes sjebat. Vec sam odradio par auta i ne uklonis bas sve swirlove s njom, ali skines oko 80%. E sad kad budem 100% siguran u sebe s tom nabavit cu cisto rotacionu za taj zadnji korak. Ali polako. Radije se ucim godinu dana nego da sjebem jednom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted October 8, 2014 Share Posted October 8, 2014 Ja sam uzeo onaj DA nastavak i dobro je, samo treba vise padova, oni su najbitniji u cijeloj prici. I megs ultimate compound je blag. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted October 8, 2014 Share Posted October 8, 2014 (edited) Na ovoj je sranje jedino kaj je pad (spužva) manji od podloge pa ako si je prvi put primio u ruke i krenuo radit, nemoj ići odmah gdje su neravnine jer ćeš si možda štetu napraviti (čitaj: ja budala si ogrebao branik, ali ću piknuti boju, a na proljeće lakiranje branika ionako pošto svake 2 god ga polakiram). Edited October 8, 2014 by Raptor6767 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kegalj Posted October 8, 2014 Share Posted October 8, 2014 Ja sam uzeo onaj DA nastavak i dobro je, samo treba vise padova, oni su najbitniji u cijeloj prici. I megs ultimate compound je blag. ja sam ovu uzeo na preporuku u auto obsessedu i jos su mi rekli da mogu uzet manji backing plate za manje padove (prelazi i uza podrucja) ali jos nisam imao potrebu za tim pa nisam uzeo. Ofmah sam kupio i sed sa 3 pada i 4 paste: Rezultat: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted October 8, 2014 Share Posted October 8, 2014 Kegalj koja je to polirka,model ime? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kegalj Posted October 8, 2014 Share Posted October 8, 2014 http://autoobsessed.com/shop/griots-garage-random-orbital-new-3rd-generation-10813-p-1706.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
J.J Posted October 8, 2014 Share Posted October 8, 2014 Na ovoj je sranje jedino kaj je pad (spužva) manji od podloge pa ako si je prvi put primio u ruke i krenuo radit, nemoj ići odmah gdje su neravnine jer ćeš si možda štetu napraviti (čitaj: ja budala si ogrebao branik, ali ću piknuti boju, a na proljeće lakiranje branika ionako pošto svake 2 god ga polakiram). Kad si ti napisao već evo I popratni materijal....Jel može I popratni materijal ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted October 8, 2014 Share Posted October 8, 2014 Ma stavi. :thumbsup: Ionako je bilo vrijeme za lakiranje branika od kamenčića ali sam čekao proljeće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kegalj Posted October 8, 2014 Share Posted October 8, 2014 kako je to lijep kad mozes nac lakirera. Ja ovima tu ne bi dao da mi lakiraju nosac od sica Link to comment Share on other sites More sharing options...
J.J Posted October 8, 2014 Share Posted October 8, 2014 Ma stavi. :thumbsup: Ionako je bilo vrijeme za lakiranje branika od kamenčića ali sam čekao proljeće. Ma neću...samo zajebavam...fakat mi zao Kaj si to sjebao više nego tebi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted October 8, 2014 Share Posted October 8, 2014 kako je to lijep kad mozes nac lakirera. Ja ovima tu ne bi dao da mi lakiraju nosac od sica Javor & sin FTW. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kegalj Posted October 8, 2014 Share Posted October 8, 2014 da je Javora dovest tu kupao bi se u novcima. A i sin takodjer :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted October 8, 2014 Share Posted October 8, 2014 ovo sto kazes kegalj je jbena istina, ovo su drame kakve ovdje aute vidim i kako lakirane, a da ne kazem u kakvim sam limarskim i auto mehanicarskim radnjama bio, u hr su sve kirurzi za ovo ovdje, boze sacuvaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damba Posted October 9, 2014 Share Posted October 9, 2014 Meni je vise drama što mi nitko nikad ne može pogoditi boju. Obiđem 5 radnja di miješaju boju i ni jedna nije 100% dok mi lakirer svoj posao odradi perfektno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vucko Posted October 9, 2014 Share Posted October 9, 2014 ti koji mješaju boju ti mješaju po karticama koje im dobavljač boje daje,dakle taj kod boje koji tražiš navodi mu točno koje kompomente i koliko grama kojih ide u tu boju i to je to sad ovisi i koliko koji proizvođač daje precizni sastav svojih boja proizvođačima boja...inače isti kod boje zna kod glasurita recimo imat i po 7 podnijansi,kod nekog jeftinijeg proizvođača recimo 3 itd inače čisto za info ista boja,isti lakirer,drugi pritisak u šprici = druga nijansa...znači da ne spominjem istu boju kod drugog lakirera s drugom špricom i pritiskom...zato večina ušpricava i okolne elemente desetak cm te polira prijelaz da se razlika ne vidi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now