drahic Posted May 18, 2013 Share Posted May 18, 2013 Agr ventil mi je krepao. Pokusao sam ga ocistit,poskidao svu čađu sa njega,sa usisne medutim jos uvijek na 2000rpm auto 'potone','propadne' kako god pri dodavanju gasa. Skinuo sam šteker sa njega i nema vise tih nuspojava. Tko moze softwerski iskljucit agr? Imam limić za blindirat ga,ali nemam nikoga tko ga moze softwerski iskljuciti. Astra 1.9cdti Any ideas ? Hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
killuminati Posted May 18, 2013 Share Posted May 18, 2013 misliš EGR? imaš PM.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drahic Posted May 18, 2013 Author Share Posted May 18, 2013 EGR,AGR.. Gdje god dodes,svatko drugacije pise/kaze. Ali,da na njega mislim. Novi kosta dosta,a ako imam mogucnost iskljucit ga,zasto ne? Vidio,odgovorio. Tnx Link to comment Share on other sites More sharing options...
killuminati Posted May 18, 2013 Share Posted May 18, 2013 aj baš me zanima koliko je? za moj je recimo 2500 kn Link to comment Share on other sites More sharing options...
drahic Posted May 18, 2013 Author Share Posted May 18, 2013 Ok,nije bas toliko ali je oko 1500-1600kn. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted May 18, 2013 Share Posted May 18, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goertosing Posted May 18, 2013 Share Posted May 18, 2013 EGR,AGR.. Gdje god dodes,svatko drugacije pise/kaze. Ali,da na njega mislim. Novi kosta dosta,a ako imam mogucnost iskljucit ga,zasto ne? Vidio,odgovorio. Tnx AGR - njemački EGR - engleski stavi taj lim i isključi skroz. Možeš se javit tihiju, on to napravi nema smisla AGR uopće imat u autu, a kad je već krepao to ti je dobar razlog da ga što prije blokiraš Link to comment Share on other sites More sharing options...
drahic Posted May 18, 2013 Author Share Posted May 18, 2013 Ok,decki hvala na info! Dobio sam na PM jednog clana koji bi mogao to napravit,Tihi je drugi. Jos netko ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iggy_R Posted May 18, 2013 Share Posted May 18, 2013 Javi rezultate kad odradite Link to comment Share on other sites More sharing options...
nix Posted May 18, 2013 Share Posted May 18, 2013 Javi rezultate kad odradite ja koliko sam skonto auto se samo sporije ugrije po zimi... barem kod mene osim toga više ništa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iggy_R Posted May 18, 2013 Share Posted May 18, 2013 Zanima me ovaj dio sa isključivanjem, jer ako se samo blokira onda svijetli check engine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozy Posted May 18, 2013 Share Posted May 18, 2013 ovisi kako kod kojeg auta ali uvijek je najsigurniji i najbolji način očistiti egr ventil i zaobići ga na taj način da mu se da zrak iz IC-a a ne ispuha i to je onda to Link to comment Share on other sites More sharing options...
nix Posted May 18, 2013 Share Posted May 18, 2013 Zanima me ovaj dio sa isključivanjem, jer ako se samo blokira onda svijetli check engine da upali se nakon desetak kilometara vožnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robertino Posted May 18, 2013 Share Posted May 18, 2013 koliko sam ja upoznat, nakon sta krepa EGR, nema pomoci ni sa softverskim iskljucenjem. znam da ti Sebastijan Bertol radi na alfama/fiatima, posto je rijec o istom motoru, mozda ti moze pomoci. Si ga probao bas kompletno rastavit? pogledaj si ovaj PDF http://www.mediafire.com/?nxgz2frzy0y Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomislav K. Posted May 18, 2013 Share Posted May 18, 2013 Ja sam probao sve ali bas sve sa tim egr-om ili agr-om i jedino sretno riješenje je kupit novi Promijenio sam jedan u garanciji onda jer je prvi zatekao i to je bio smijeh za vozit Kad su stavili novi radio je super godinu dana i počeo je jebat pa sam radio plocice sa raznim velicinama rupa i gasio ga softverski i palio i Nakraju odustao i kupio novi ( 1800 kn ) i dan danas radi savršeno ( napravio oko 70000 km sa njim do sada a da sam ga samo jednom otvorio da vidim kakav je i nije bilo smeća u njemu a ona dva prva smo stalno cistili i stalno problemi Tako da jedina sreća i to ne samo sa tim ventilom nego općenito ti je kupit novi Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted May 18, 2013 Share Posted May 18, 2013 ovisi kako kod kojeg auta ali uvijek je najsigurniji i najbolji način očistiti egr ventil i zaobići ga na taj način da mu se da zrak iz IC-a a ne ispuha i to je onda to Misli da to na opelu ne pali, jer ecu ocekuje smanjenje protoka zraka kroz MAF dok je egr upaljen. Jedno sretno resenje za opela je zatvoriti egr i staviti emulator egr koji jos pritom vara maf senzor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted May 18, 2013 Share Posted May 18, 2013 zasto ga ne odstranit skroz ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
drahic Posted May 18, 2013 Author Share Posted May 18, 2013 Za sad je istekan steker sa EGRa i tak se vozim. sa greskom na tabli Link to comment Share on other sites More sharing options...
jady Posted May 18, 2013 Share Posted May 18, 2013 (edited) e da sam topic ranije vidio bi ti pogledao kolko je kod intercars...ne radi ima stranica... nema intercars....jesi pitao u opel hofer prek puta kazalista tresnja???ne zaboravi 3 vrtvila 0851362 (kat.broj) Edited May 18, 2013 by jady Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozy Posted May 18, 2013 Share Posted May 18, 2013 Misli da to na opelu ne pali, jer ecu ocekuje smanjenje protoka zraka kroz MAF dok je egr upaljen. Jedno sretno resenje za opela je zatvoriti egr i staviti emulator egr koji jos pritom vara maf senzor. daj neku shemu od tog motora da vidim kako ide egr sys pa da pokusam objasnit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killuminati Posted May 18, 2013 Share Posted May 18, 2013 pun net ovoga.. kao može se i s fiatovim sw radit, ali navodno zna biti problema onda.. Our guideline charge for the 1.9CDTI engine removal is £370 incl VAT depending on the age of the car. This all inclusive price includes the physical removal, remapping - removing the regeneration from the map and disabling the EGR valve. We start with the original file so if you prefer you can choose from a performance and economy map or just original settings minus the DPF and EGR functions. Both options are the same price. ako se da isključit softverski, još se dodatni blindira na izlazu iz ispušne i bok, nema nauke, a ako ne da onda čišćenje redovito jer je to problem na tim motorima i ne samo njima, čišći okoliš = prljaviji motor.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozy Posted May 18, 2013 Share Posted May 18, 2013 evo par fotki da vidite razliku između 16kkm egr i 20kkm egr-bypass lexus is220d 16kkm egr 20kkm egr-bypass Link to comment Share on other sites More sharing options...
perka Posted April 1, 2014 Share Posted April 1, 2014 Da se nadovežem na temu, s čim čistite EGR ventil? Ivasol, brake cleaner, carburetor cleaner...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted April 1, 2014 Share Posted April 1, 2014 35kn Link to comment Share on other sites More sharing options...
the-rider Posted April 1, 2014 Share Posted April 1, 2014 karb cleaner Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now