Jump to content

Recommended Posts

Posted

A vi me kužite da su DIN standardi zastarjeli i da postoje nove, dugo godina usavršavane, metode ugrađivanja siceva?

Je8o vas DIN i hlađenje. Mojo iz Doboja to riješava gumilaštikom i špikulama, za pol ure je glava gotova :D

• Replies 60
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Posted

ja znam da je bilo majstora koji su na runnerima lezajeve u blok prešali "kak su to naši stari delali" i redovito su takvi motori zaribavali i blokovi bili sjebani

A bilo je i onih koji su stavili lezajeve u škrinju i grijali blok. Takvi motori su vozili bez greške

Posted (edited)
  TomiTraktor said:
ja znam da je bilo majstora koji su na runnerima lezajeve u blok prešali "kak su to naši stari delali" i redovito su takvi motori zaribavali i blokovi bili sjebani

A bilo je i onih koji su stavili lezajeve u škrinju i grijali blok. Takvi motori su vozili bez greške

ja sam nakitanog vozio 20 000km i odlučio se na preventivan zahvat koji si gore naveo... raspali se ležajevi nakon zamjene za parsto kilometara i sve se podrobilo (napreso sam ih u polutke bloka)... haha

Edited by nix
Posted
  SVEN said:
Ja cu prvi u englesku poslat ecu od abs-a ( tj necu poslat jer tu zivim ali , ta se usluga kod nas nemoze dobiti ) da mi ga otvore i posloze u njemu sto nevalja jer mi baca gresku. U nas tog servisa nema. Kosta 200 eura jebe mi se al ce mi radit ABS.

pa kaj nema ispravnog rabljenog za kupiti???

Posted
  Zivac2 said:
pa kaj nema ispravnog rabljenog za kupiti???

Pa kupio bi rabljeni da nadjem nekog tko ima Golf 3 za dijelove ali koji jos uvijek vozi, moze se probat i onda ja kazem e TAJ ocu. A ne da mi on iz kosare izvadi neki ECU i kune mi se svojom obitelji i susjedima kako to radi al ja prvo moram dat novce. A onda kuda koji mili moji..

Posted

Noviji model ABS-a 96 pa nadalje komplet sa pumpom i svim, cijela ona kocka di su i lajtunzi i sve. ne samo ECU.

Passat nepase zbog nosaca nazalost.

• 7 years later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...