Elvisvw Posted July 9, 2013 Author Share Posted July 9, 2013 hm hm zanimljivo....znači da se lagano stisnem.?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted July 9, 2013 Share Posted July 9, 2013 dobro miki jebo mu ja mater Al sad stvarno bez ikakve zajebancije i podjebavanja jel mozes molim te objasnit cemu ovo podjebavanje ? Nadam se da razlikujes ........"spikere" od onih koji to jednostavno,...............nisu. U temi o turbinama neki dan si isto napisao vjerojatno meni ako sam skuzio kontekst dobro ali nisam reagirao. Posto je forum mjesto gdje svi dijele svoja misljenja, znanja iskustva i sto sve ne, u tom cijelom kupusu ima puno istine, manje istine, lazi i gluposti. Ukoliko znas da je netko zbog svog neznanja i nedovoljne informiranosti o nekoj tematici izjavio nesto sto nije tocno, zasto ne ispravis covjeka i kazes sto je zapravo ispravno ? Jel netko namjerno ljude baca u zablude jer im zeli zlo ? Pa vjerujem da 99% ljuti to ne radi namjerno. Ako znas bolje i znas da su u krivu pa zasto ne pomoci za dobrobit svih onih koji citaju ? Koja je poanta ovakvog tipa komentara pogotovo u temi gdje osoba stvarno zeli nesto saznat, napravit, doci do neceg. Ajde kad je neka tema bezveze pa se svi karaju, nema frke. Ja bi drage volje nesto na forumu naucio ali ispada da ima previse ljudi koji su ono tipa " ja znam al ti necu rec " nja nja nja nnja Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted July 10, 2013 Share Posted July 10, 2013 dobro miki jebo mu ja mater Al sad stvarno bez ikakve zajebancije i podjebavanja jel mozes molim te objasnit cemu ovo podjebavanje ? Nadam se da razlikujes ........"spikere" od onih koji to jednostavno,...............nisu. U temi o turbinama neki dan si isto napisao vjerojatno meni ako sam skuzio kontekst dobro ali nisam reagirao. Posto je forum mjesto gdje svi dijele svoja misljenja, znanja iskustva i sto sve ne, u tom cijelom kupusu ima puno istine, manje istine, lazi i gluposti. Ukoliko znas da je netko zbog svog neznanja i nedovoljne informiranosti o nekoj tematici izjavio nesto sto nije tocno, zasto ne ispravis covjeka i kazes sto je zapravo ispravno ? Jel netko namjerno ljude baca u zablude jer im zeli zlo ? Pa vjerujem da 99% ljuti to ne radi namjerno. Ako znas bolje i znas da su u krivu pa zasto ne pomoci za dobrobit svih onih koji citaju ? Koja je poanta ovakvog tipa komentara pogotovo u temi gdje osoba stvarno zeli nesto saznat, napravit, doci do neceg. Ajde kad je neka tema bezveze pa se svi karaju, nema frke. Ja bi drage volje nesto na forumu naucio ali ispada da ima previse ljudi koji su ono tipa " ja znam al ti necu rec " nja nja nja nnja Ti shvati moj post kao podjebavanje ako tako mislis. a podjebavanje nije:no2:, nego samo upozorenje, jer sto se ove teme tice, tocno znam tko sta zna a tko ne zna.:rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vucko Posted July 10, 2013 Share Posted July 10, 2013 hm hm zanimljivo....znači da se lagano stisnem.?? vecinu su izjebali razni tuneri tako da je pravilo... "opusti se manje ce boljet" Link to comment Share on other sites More sharing options...
killercivic Posted July 10, 2013 Share Posted July 10, 2013 ti si iz dugog sela? navrati do mene da vidimo šta se da napravit, uglavnom na tim tdijima sa bošarom nemaš mape duracije nego voltažu bosh pumpe, nju možeš maksimalno dignut bez da padne u sejf mod mislim na 4,85 al naravno moaš znak correction faktor, dali taj auto ima stock vnt turbo? ako nema trebaš stavit softver od nekog koji ima i tak, baš sam radio jednom liku konverziju 90->110 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvisvw Posted July 11, 2013 Author Share Posted July 11, 2013 ti si iz dugog sela? navrati do mene da vidimo šta se da napravit, uglavnom na tim tdijima sa bošarom nemaš mape duracije nego voltažu bosh pumpe, nju možeš maksimalno dignut bez da padne u sejf mod mislim na 4,85 al naravno moaš znak correction faktor, dali taj auto ima stock vnt turbo? ako nema trebaš stavit softver od nekog koji ima i tak, baš sam radio jednom liku konverziju 90->110 uglavnom imaš pm, stock je 110ks Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted July 11, 2013 Share Posted July 11, 2013 vnt turbina se bez problema upravlja s "normalnim" softwarom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fokusicar Posted July 12, 2013 Share Posted July 12, 2013 vnt turbina se bez problema upravlja s "normalnim" softwarom. Upravo tako...sve ostalo je nepotrebno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvisvw Posted July 13, 2013 Author Share Posted July 13, 2013 (edited) ok a ajmo ovako,koliko vas radi mape a koliko vas ubacuje generičke, pošto gledam preko winolsa, tu ih ima oko 63 a bome pošto mi je ovo prvi pogled u tako nešto, može li netko objasnit kako zna koje su za kaj? jer iskreno čist sumnjam da je to samo digni voltažu, već ima tu puno više stvar koje utječu, tipa soi po temperateurama, količina goriva po temperaturama i količini zraka, onako ukratko, čisto za mene laika danke Edited July 13, 2013 by Elvisvw Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted July 13, 2013 Share Posted July 13, 2013 plati 200 eura i ne razbijaj glavu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvisvw Posted July 13, 2013 Author Share Posted July 13, 2013 (edited) hehe, ljudska znatiželja je zaje..., ...e da momci oče neke cijene za custom, na valjcima lupit u inbox bilo bi puno lakše,,, momci hvala vam ,, može LOcKot Edited July 13, 2013 by Elvisvw Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted July 14, 2013 Share Posted July 14, 2013 hehe, ljudska znatiželja je zaje..., ...e da momci oče neke cijene za custom, na valjcima lupit u inbox bilo bi puno lakše,,, momci hvala vam ,, može LOcKot ja ti napravim auto na valjcima,a ubacim generičku mapu get the picture ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvisvw Posted July 14, 2013 Author Share Posted July 14, 2013 jup i get it!! Al neću se ljutti ak budem zadovoljan krivuljom snage i momenta,( čitaj oko 185-do 200ks ), jer koliko sam skopčao ionako ima puno copy pastea, i tu i tamo korekcija samo da bude snaga ok i da mi klipićima nebude vruće Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekx Posted July 23, 2013 Share Posted July 23, 2013 Eto ga, nema puno, ali osnove su tu: http://www.scribd.com/doc/155567160/MSA15-Tuning-Guide Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted July 23, 2013 Share Posted July 23, 2013 vec si ga mogo ucipat da si htio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvisvw Posted July 24, 2013 Author Share Posted July 24, 2013 @sven mogao sam, istina, i imao sam to u planu napravit, samo kad ga parkaš u jarak dubok 4metra i dobiješ novo radno mjesto na drugom kraju grada gledaš da ga skalupiš kak znaš i možeš, da se imam s čim vozit..taman prije nego sam ga skršio imao sve posloženo osim bošerice, diza i tog remapa iliti čipovanja,a nakon tog parkanja u jarak ostala samo turbina, a ovo ostalo podrobio...jbg, snalazim se polako korak po korak @pekx proučavam ,hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now