Elvisvw Posted July 5, 2013 Share Posted July 5, 2013 (edited) ovako pošto neam neke blage o tom, volio bih lokalne čipere da mi malo pojasne detaljnije što i kako se radi na mome ecu, tj koje mape i parametri se diraju, tj i da, dali bi bio problem ako bi ja ugradio externi 3bar map senzor, da se to sve uglazbi, volio bih to malo detaljnije ... btw to sve sa 11mm glavom boš pumpe,vnt20,ael ulošci .215..... u potrazi za većim fmic,,.. hvala Edited July 5, 2013 by Elvisvw Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exfreerider Posted July 5, 2013 Share Posted July 5, 2013 imam ti 3bar map ako češ trebati Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvisvw Posted July 5, 2013 Author Share Posted July 5, 2013 javim se na pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvisvw Posted July 8, 2013 Author Share Posted July 8, 2013 zanimljivo?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekx Posted July 8, 2013 Share Posted July 8, 2013 Nemas opsirnije: http://forums.tdiclub.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvisvw Posted July 8, 2013 Author Share Posted July 8, 2013 (edited) mene zanima kako to kod nas rade. tdiclub letim preko i poprijeko, i ekipa je za pomoć sve 5 , mene zanimaju naši čiperi, pošto slažu bjesne pile, pa da vidim kak se snalaze sa malo jeftiijim autićima hvala edit: programeri ecu jedinica, da se ne naljute Edited July 8, 2013 by Elvisvw Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubi Posted July 8, 2013 Share Posted July 8, 2013 mene zanima kako to kod nas rade. ovako Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvisvw Posted July 8, 2013 Author Share Posted July 8, 2013 hehehehhehehehe, skužio sam a to je to valjda kad af ratio nije na dizlu bitan, ko me je... kad vozim čađavce Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekx Posted July 9, 2013 Share Posted July 9, 2013 (edited) Ne znam, kad se prijedje granica u HR, mape se drukcije rade od ostatka svijeta ili kaj? Nije mi jasno kaj trebas? Ako mislis sam mapirati, ako nemas pojma sta radis, najebat ces se ko mladi majmun. Preko OBD-a nemres jer pretpostavljam da je anf u mk3 sasiji (msa15?), hic ne radi dizele, sm radi u bosni na valjcima, tibor radi bez valjaka po standar tarifi, muha moze izmapirat na valjcima. Ako si se bas napalio, posaljem ti ja bin fileove mapa pa istrazuj, al sumnjam da ce ti netko, pogotovo na ovom forumu napisati kako se to radi i sta se mjenja. BTW bez vece turbine od te sicusne gt15 ne ocekuj previse konja, a o dugotrajnosti opce ne moramo. Instructions for maps search in different types of ECU. It is my job. The instructions contain private pictures and screenshots. Studies proven fact - we guarantee effectiveness. Currently written in Polish but it takes an English translation. (Finally - about July 15) instructions contain a watermark - my nickname. price is 120 € per set paypal grzesgla@wp.pl Edit, skini si winols, ukucaj u gugl tdi afn maps, stock tjuner nitro ovo ono pa proucavaj. Edited July 9, 2013 by Pekx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ammut Posted July 9, 2013 Share Posted July 9, 2013 Ne znam, kad se prijedje granica u HR, mape se drukcije rade od ostatka svijeta ili kaj? Nije mi jasno kaj trebas? Ako mislis sam mapirati, ako nemas pojma sta radis, najebat ces se ko mladi majmun. Preko OBD-a nemres jer pretpostavljam da je anf u mk3 sasiji (msa15?), hic ne radi dizele, sm radi u bosni na valjcima, tibor radi bez valjaka po standar tarifi, muha moze izmapirat na valjcima. Čija je onda mapa bila u buby_FR-ovoj Ibizi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lovrek Posted July 9, 2013 Share Posted July 9, 2013 Mislio je da ne radi za tržište, koliko sam shvatio, Buby-u je napravio zbog prijateljstva... Isprika Hic-u ako sam kao promatrač krivo shvatio... Link to comment Share on other sites More sharing options...
buby_FR Posted July 9, 2013 Share Posted July 9, 2013 Radi hic dizele samo kaj je nekima puno dat 300/350 eura, isitna je da je u zadnjih god i pola na porodiljnom pa nema bas tolko vremena al i to se da tijesit samo ako je ko voljan platit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted July 9, 2013 Share Posted July 9, 2013 Radim ja sve, samo ne za hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
wildD Posted July 9, 2013 Share Posted July 9, 2013 Radim ja sve, samo ne za hvala bio sam ti poslao Pm neki dan pa neznam dal si primio ili ne radiš dizele? vezano za čipanje/remap dizela kao neki stage1? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exfreerider Posted July 9, 2013 Share Posted July 9, 2013 Čija je onda mapa bila u buby_FR-ovoj Ibizi? I mene baš zanima tko ju je radio a ne tko je stisnuo ENTER Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted July 9, 2013 Share Posted July 9, 2013 Das 800€ i naucis. Simple as that. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekx Posted July 9, 2013 Share Posted July 9, 2013 (edited) Radim ja sve, samo ne za hvala Hiconja, znas na kaj sam mislio, cupaj, lemi, vracaj, odlemi, zalemi, ovo ono, pricali smo o tome. Uostalom, moj point je bio da nitko pametan nece prosipati male tajne zanata po forumu. Edited July 9, 2013 by Pekx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvisvw Posted July 9, 2013 Author Share Posted July 9, 2013 @pekx nije mi cilj to radit sam ,iskreno ni ne želim,jer od toga ne živim i ne želim se petljat u nešto što baš ne kužim, ipak netko to uči pa bi htio samo malo bolje shvatit što se prčka po tome, mislim nije to 1.9td uzmi šarafciger i frči do mile volje, ,, i btw drukčije je to preko grane na autu mi je gt2056v,tako da za nekih 170ks sa 11mm glavom pumpe i ulošcima diza mislim da je to dosta,upravu si na autu mi je msa15, ali nisam siguran pošto je sa b5 komp stavljan pošto je moj prvo bitni izgorio( stavljen je moj immo,i vjerojatno jedan eprom, sada koji neznam, pa recimo to me zanima)i da, recimo pošto je 3bar map ima i integrirani iat, i spajam ga na postojeću instalaciju, što se koristi prilikom reprogramiranja kao ref. vrijednost, pošto otpori na kojima rade nisu isti,, hvala ti na info za winols, gledao to jesam ali nisam to nikad instalirao,evo sad ću malo probat istražit, vidim da ću imati puno čitanja.. pogledat ću za mape na čipitjuners.org, a ak ti nije problem pošalji koju stock @hic- nitko i ne misli da trebaš radit za ĐABE,večina nas radi sa ljudima, ali kad pošalje netko poruku u ovom slučaju ja, bilo bi korektno, a i profesionalno da se odgovori , ili me se odjebe na finjak, pozdrav Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekx Posted July 9, 2013 Share Posted July 9, 2013 (edited) Prva stvar za koju odvoji novce je lamela, trust me. Ne zelis pet puta ici na popravljanje mape, moment se moze smanjiti, ali nije to to. Jesi stavio jednomaseni? Ja sam komplet sa 1Z stavio mjenjac, kuplung set i jednomaseni zamasnjak i nista ne lupa. Mislim da bi sa tom turbinom i setupom koji imas fino isao auto, vani po 200 konja dynoi izbacuju, makar ne vjerujem engleskim dynoima i 15 godina starim masinama. Ja sam razmisljao kod sebe potegnut instalaciju sa mk4 110, ali mislim da ima previse posla oko toga samo da bi mogao preko obd-a kemijat. Iste dizne stoje u garazi, samo ja ciljam na bv43 posto mi je plug and play na granu. Cak me jedno vrijeme drzalo da uzmem bosio r520, ali u pravilu je ista stvar s tim da bi meni bospumpa bila limit. Obavezno daj testirati dizne, englezi vele pop test. A da za prvu ruku napravis varalicu? Uzmi potenciometar cca 1k ohm, spoji paralelno izmedju pinova 2 i 3 na konektoru za bošaru i dimi, kosta te 20-30kn, a za prvu ruku veseli. Edit: volim kad se zaletim preko ajfona pisat post lol Edited July 9, 2013 by Pekx Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted July 9, 2013 Share Posted July 9, 2013 Ja ti mogu calibrirati novi senzor i to, ali tek za cca 2-3 tjedna jer prije nemam vremena. I normalno staviti eeprom, da nemoram svaki put lemiti nove chipove. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvisvw Posted July 9, 2013 Author Share Posted July 9, 2013 (edited) @pekx imao vector varalicu , dobro radila na serijali dok nije nekaj izgorilo, sad se već vozim pol godine na 1k, al nije to kao remap, a nije čak kao i varalica,znaš i sam ... btw gt20 se baš ne slaže sa stock ecu, kak treba ,serijski mi je jednomaseni zamajac, luk original, pa se tim ne opterećujem....još. nabavio gt20 , napravio međuploču i pripasao ju gore, sad kako stignem slažem u hodu pošto mi je daily car,pa i ne stignem baš se posvetiti,, ali doći će to na svoje, al eto,,, odoh čitat xxxx iskreno kod nas je problem kod čipera dobit bilo kakav info kaj ti rade po ecu, najlakše reć daj 400€ i ne pitaj neki vele daj 800 Edited July 9, 2013 by Elvisvw Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted July 9, 2013 Share Posted July 9, 2013 Ako te tocno zanima, doleti do mene na kavu(kada cu imati vremena), pokazem ti tocno mape i sto cu mijenjati i zasto. Ali vjeruj, brzo ces se izgubiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekx Posted July 9, 2013 Share Posted July 9, 2013 Nemres serijski imati jednomaseni na 110. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvisvw Posted July 9, 2013 Author Share Posted July 9, 2013 (edited) e jebat ga onda,kaj da ti kažem ja ga osobno skidao,skidao sa mk3 golf gti tdi ima dvo maseni ja skinuo orginal lukov sa svog orginal brojevi,sad jedino da netko nije pucao kit sa običnim gore, još sam se j..ko idiot dok sam našao, Edited July 9, 2013 by Elvisvw Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted July 9, 2013 Share Posted July 9, 2013 Elvsvw, ne bi ti bio u kozi.:no2: Da bi procijenio tko ti zeli dobro a ko lose, morat ces se naguzit.:rofl: Samo, .......pazi kom ces se naguzit.:rofl: Nadam se da razlikujes ........"spikere" od onih koji to jednostavno,...............nisu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now