Jump to content

Namjestanje gewindi

Recommended Posts

• Replies 365
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

nema tu sta relax i svadjanja, samo dokazivanje neznanja zbog tvrdoglavosti o onome sto je tema topica

ja tu nemam sta provjeravati jer sam to napravio miljon puta, a on niti jednom ......... tko je izmjerio ili izracunao zna da je fizika onakva kako ja tumacim a ne on, a 200 eura je samo radi njegove tvrdoglavosti i glupposti za inzenjera ... pa bilo i elektronike ....

a staticki zadatak vrlo jednostavan, al kad ga ne znas ni postaviti onda stvara problem, a ja ti izracunam, pa izmjerim i vidi vraga isto ... teorija i praksa, tu nesto ne valja :lol::lol::lol::lol: doktore :doh:

ako netko hoce dinamicki probati, nek spusti zadnji kraj i prodje kroz zavoj i digne ga i prodje i kaze kad kud bjezi auto i koji kraj .... sam se nemojte razbiti ... :naughty: i vozite onako kako se treba voziti , a to nek fire objasni .....:cice:

Edited by Dominik

kad dio spustas, staticko opterecenje mu SMANjUJES ..tj. kad dizes straznji kraj, konkretno na tom golfu po kriteriju mase, povecavas understeer i imas siguran zadnji kraj za brzu voznju .......

To bas nije tocno. Kada samo na jednom kotacu spustas auto, onda smanjujes pritisak na tom kotacu. Ali ako spustas cijeli zadnji kraj, onda povecavas opterecenje na zadnji kraj.

I koliko vas je skužilo ovo kaj su napisali?

Dominik ako si mislio sa ovim podcrtanim na jedan ''kut'' auta onda si napisao isto što i fire poslje tebe.

A ako suštaš cijeli kraj auta npr. PL i PD onda naravno da povečavaš težinu/tlak/opterečenje na oba kotača ta.

Ako spuštaš npr. PL i ZD odnosno po dijagonali onda smanjuješ opterečenje na ta 2 kotača i povečavaš opterečenje na PD i ZL.

To sve znaš, ja samo pišem da i drugi mogu pohvatat neke stvari.

A zasto bi netko svoje znanje djelio besplatno budimo realni. Koliko god banalno to bilo, i to je samo jedna informacija, ali netko je utukao nekoliko godina u ucenje necega i onda ima pravo svoje znanje naplatiti, a ako ti je skupo, uci ti 5 ili vise godina, pa ces saznat "besplatno".

A zasto bi netko svoje znanje djelio besplatno budimo realni. Koliko god banalno to bilo, i to je samo jedna informacija, ali netko je utukao nekoliko godina u ucenje necega i onda ima pravo svoje znanje naplatiti, a ako ti je skupo, uci ti 5 ili vise godina, pa ces saznat "besplatno".

nemora ga besplatno dijelit,al isto tako nemora kenjat po forumu bez pokrica.

@zod

kaj se trudis uopce!?

Moj post nije bio upucen kao obrana Dominiku, jer nisam upucen u njegovo obrazovanje i koliko ono vrijedi.

Samo komentiram zasto se novci spominju u svrhu dokazivanja necega.

@zod

kaj se trudis uopce!?

jos jedan briljijantan genijalac, ako tebi 200 eura nije dovoljno pokrice, ti budi frajer pa izvadi 500 ili si stao u to kenjanje kao i fire ?!?! vrlo jednostavno

ja cekam, mozemo kad god kazete ...

treba clanarinu naplacivati jer jebiga - savjeti se placaju.

daj chill ljudi

pa mi smo toliko glupa nacija da drugacije ne vrijedi, jer sve napises i ispricas i svaki ing. koji to je, izracuna to bez problema, al to izgleda nije pokrice , kod nas se topla voda otkriva svako malo ...

a da se malo zapitate zasto ste u stvari toliko tupavi ......

Evo da se malo smijete, ja napravio jednostavni pokus :)

Stavio sam se u poziciju skleka s tim da sam rukama bio na običnoj vagi, pokazala je 60.5kg. Poslje sam indentičnu poziciju napravio samo su mi noge bile na stolcu cca 40cm iznad poda, vaga je pokazala 65.5kg.

Čisto razonode radi :D

Stavio sam se u poziciju skleka s tim da sam rukama bio na običnoj vagi, pokazala je 60.5kg. Poslje sam indentičnu poziciju napravio samo su mi noge bile na stolcu cca 40cm iznad poda, vaga je pokazala 65.5kg.

Jel vaga iz Lidla sa rasprodaje :rofl:

Ne moguce :)

Nego kada cemo i di se kladiti? I neka netko tocno napise oko cega se kladimo?

BTW rihtao vec par auta na vagama. I vec par puta se kladio s bivsim clanovima fsb-a i uvijek dobio oklade s vagama.

kladimo se kad dignem prednja oba amortizera za 15mm na cestovnom autu s prednjim pogonom da im se opterecenje prednjeg kraja poveca a ne smanji ,iduci tjedan

ti od mene nisi dobio niti jednu okladu, niti ces, jer fiziku jos ne znas dovoljno

Edited by Dominik

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...