Unknown Posted February 18, 2014 Share Posted February 18, 2014 neki vele da je ate prva ugradnja za opela, radi se o opel astri g. dal ATE ili TRW ATE 13.0460-7115 TRW GDB1351 Brembo P59030 ABS 37065 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jady Posted February 18, 2014 Share Posted February 18, 2014 ATE....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iggy_R Posted February 18, 2014 Share Posted February 18, 2014 ATE........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
2fast Posted February 18, 2014 Share Posted February 18, 2014 Prodajem ti ATE kliješta za 308mm diskove sa svoje Astre. Unutra su ti gotovo nove Ferodo DS2500 pločice. Dam sve samo za cijenu pločica, pa javi ako si zainteresiran. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Newbie Posted February 18, 2014 Share Posted February 18, 2014 meni su na astri g 1.7dti ATE skripile ... nemora bit pravilo, al sam velim... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted February 18, 2014 Share Posted February 18, 2014 Ne možeš pogriješiti s bilo kojom opcijom. Ja bih ATE da me se pita. Link to comment Share on other sites More sharing options...
terror666 Posted February 18, 2014 Share Posted February 18, 2014 (edited) ma ovo s ATE-om i Brembom je izdrkavanje,ne voziš utrke svaki da pa da ti je to potrebno,imao sam TRW diskove i pločice a sad imam ATE,a sasvim dovoljan je TRW,PAGID ili Textar Edited February 18, 2014 by terror666 Link to comment Share on other sites More sharing options...
killuminati Posted February 18, 2014 Share Posted February 18, 2014 meni recimo na nježnom kočenju ATE pločice na ATE diskovima lagano civli.. koči super, jedino su mekše pa sukladno tome i ne traju pretjerano.. nevjerojatno, ali najbolje mi se za svakodnevnu uporabu pokazala kombinacija ATE pločice i Textar diskovi.. nema cviljenja, disk nije mekan kao ATE, a koči super.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown Posted February 18, 2014 Author Share Posted February 18, 2014 ma ovo s ATE-om i Brembom je izdrkavanje,ne voziš utrke svaki da pa da ti je to potrebno,imao sam TRW diskove i pločice a sad imam ATE,a sasvim dovoljan je TRW,PAGID ili Textar takvu sam ponudu dobio, ima i ATE ceramic ali to nevidim smisla. ate je cak jeftiniji od trwa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
terror666 Posted February 18, 2014 Share Posted February 18, 2014 meni recimo na nježnom kočenju ATE pločice na ATE diskovima lagano civli.. koči super, jedino su mekše pa sukladno tome i ne traju pretjerano.. nevjerojatno, ali najbolje mi se za svakodnevnu uporabu pokazala kombinacija ATE pločice i Textar diskovi.. nema cviljenja, disk nije mekan kao ATE, a koči super.. ne bi se složio da je ate disk mekši, znam da pojede trw pločicu a i textar,što se cviljenja tiče,to nema pravila,sve zna cviliti i po zimi i po ljeti,zato imaš brake fit pa rubove pločice kod montaže lagano prođeš s njim,nakon toga neće ni jedna cviliti,ionako cvile dok se ne skine prvi sloj tj. onaj prvi konusni milimetar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goertosing Posted February 18, 2014 Share Posted February 18, 2014 meni su cvilile u raznim kombinacijama ne samo prvo vrijeme nego stalno. Što se ATE pločica tiče, one koje sam kupio kao ATE zamijenske su cvilile a one koje sam kupio po 3 puta većoj cijeni iz "audi" pakiranja nisu cvilile (oboje na Zimermann diskovima) I Pagid pločice na istim tim diskovima ne cvile (a ove su od svih najjeftinije). A prije ferodo su vrištale i xyz ostalih Link to comment Share on other sites More sharing options...
killuminati Posted February 18, 2014 Share Posted February 18, 2014 po mojem iskustvu je, više setova pločica mi izdrži textar nego ATE, ako pričamo o istim pločicama, no tak nebitno.. kakav brake fit, daj neki link? ja pobrusim rubove finom turpijom.. cvili samo pri parkiranju ili laganom kočenju i to počne cvilit tek kad se potroši 2/3 pločice i nije u pitanju indikator.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerba2 Posted February 18, 2014 Share Posted February 18, 2014 takvu sam ponudu dobio, ima i ATE ceramic ali to nevidim smisla. ate je cak jeftiniji od trwa. Ate ceramic ništa bolje ne koči od običnog ATE-a, samo manje prlja felgu i kao nešto duže traje a skoro duplo skuplji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now