Jump to content

Alat rasprava

Recommended Posts

Ja sam ubo bušilicu....15 do 7 sam došao pred Lidl, bilo je svega 4 komada aku bušilica koliko sam ja vidio, odnosno sa hrpe sa koje sam ja uzeo.....

Popularan je jer imaš 3 god garanciju i ako nešto rikne odneseš u Lidl pa dalje oni šalju u servise....

Minus bušilice je što nema pravu kutiju, nego kartonska kutija sa plastičnim ležištem unutra i nema dodatne baterije. Ali ima za naručit dodatna baterija 20€ i paše na ubodnu pilu, bušilicu i još nešto treće, ne sjećam se što....

Edited by entuzijast

Rain, imam nešto alata iz lidla i po doma radim s njime, uključujući i set gedora s kojima šarafim po autima..... nikad ništa nije puklo ili riknulo (a nisam baš nježan sa alatom), a i 3g garancije dobro dođu

Moji imaju teleskopsku električnu motorku... imali su problema nakon godinu dana sa podmazivanjem lanca, odnijeli u lidl i oni proslijedili u servis i za tjdan dana su zvali da je složeno.... uglavnom samo pozitivna iskustva....

BTW, ovaj četvrtak opet alat.....

http://www.lidl.hr/hr/2635.htm?id=681

Edited by Risbo

Koji je po vama naj bolji ključ za filtere ulja i goriva. One trakice i lanac su za ku**c. Jel ovo čemu: http://www.njuskalo.hr/rucni-alati/excentricni-kljuc-skidanje-filtera-oglas-16590168 (ovo kao primjer)

ja imam onaj s trakom i ok je jer nekad imam na strojevima vece filtere pa ih manji ne može obujmit.

ali ovakav s njuškala je u lincosu mislim 30kn bio

da, ali ti treba alat

a ovo su igracke

Kupujem/koristim njihov alat zadnjih 5 godina. Prezadovoljan sam omjerom cijene i kvalitete. Sve ono što trebam alat odrađuje vrhunski. Jedino s čim nisam bio zadovoljan je Lidlov "renovator" na baterije. To je full slabo i zbilja nekorisno i to sam naravno vratio :D

ja imam onaj s trakom i ok je jer nekad imam na strojevima vece filtere pa ih manji ne može obujmit.

ali ovakav s njuškala je u lincosu mislim 30kn bio

Problem mi je tamo di je malo prostora. Ubilo me na cliu dci, između kilera i motora. Ima ekipe koja zategne uljni filter koda im je zadnje na svijetu.

• 1 year later...

kupujem low budget ubodnu pilu, pa gledam da se ne zajebem i za 50kn razlike kasnije ne mogu nabaviti zamjenske pilice. čini mi se da te pizdarije nemaju univerzalni prihvat, odnosno da moram paziti na marku ubodne pile (ili još gore model?!), pa ako mi to može netko potvrditi

trenutno imam 2 kandidata bosch pst650 i black+decker ks501ka

ova b&d dolazi sa 6 pilica tako da bi radije nju, kad bi znao da ih mogu nabaviti i kasnije

i btw, šta nije prije bio black&decker, šta je sad ovo black+decker? naziv za shit program ispod 500€?

baš sam se sad po tvojoj preporuci zaletio u lidl, ali sve je rasprodano. sutra ću usput probati ubosti onu bušilicu od 350kn.

nisam previše razmišljao o aku verzijama jer nisam ni vidio išta ispod 1000 kn

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...