Rockatansky Posted April 14, 2016 Share Posted April 14, 2016 Ja došao oko 9 i ostalo par ubodnih i cirkulara, bušilice otišle do 08:05, a po nju sam i došao Link to comment Share on other sites More sharing options...
entuzijast Posted April 14, 2016 Share Posted April 14, 2016 (edited) Ja sam ubo bušilicu....15 do 7 sam došao pred Lidl, bilo je svega 4 komada aku bušilica koliko sam ja vidio, odnosno sa hrpe sa koje sam ja uzeo..... Popularan je jer imaš 3 god garanciju i ako nešto rikne odneseš u Lidl pa dalje oni šalju u servise.... Minus bušilice je što nema pravu kutiju, nego kartonska kutija sa plastičnim ležištem unutra i nema dodatne baterije. Ali ima za naručit dodatna baterija 20€ i paše na ubodnu pilu, bušilicu i još nešto treće, ne sjećam se što.... Edited April 14, 2016 by entuzijast Link to comment Share on other sites More sharing options...
Risbo Posted April 14, 2016 Share Posted April 14, 2016 Onda smo se sigurno vidjeli, ali te nisam skužio.... neznam koliko je bio bušilica jer sam se fokusirao na ubodnu :-D Ovo je kao lov jebote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
entuzijast Posted April 14, 2016 Share Posted April 14, 2016 Moguće, ja sam drugi odmah uletio unutra po bušilicu..iza mene su bila neka dva lika sa kolicima, odmah sam snimio da se spremaju na tovarenje, pa sam brže otišao po svoje.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted April 19, 2016 Share Posted April 19, 2016 bio sad u lidlu, ima jos 4 cirkulara i 4 ubodne, pa ak kome treba... lidl u dugom selu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vucko Posted April 19, 2016 Share Posted April 19, 2016 I ovaj u ivanicu ima još par svega,nitko ne kupuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockatansky Posted April 19, 2016 Share Posted April 19, 2016 Cirkulara i ubodnih ima valjda u svakom Lidlu u Hrvatskoj Aj bušilicu nađi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rain Posted April 19, 2016 Share Posted April 19, 2016 gledao sam taj alat u lidlu, to su igracke, a ne alat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockatansky Posted April 19, 2016 Share Posted April 19, 2016 gledao sam taj alat u lidlu, to su igracke, a ne alat. Pa za osobnu upotrebu mi ne treba Makita od 2.5 kkn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rain Posted April 19, 2016 Share Posted April 19, 2016 da, ali ti treba alat a ovo su igracke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gringo Posted April 19, 2016 Share Posted April 19, 2016 Koji je po vama naj bolji ključ za filtere ulja i goriva. One trakice i lanac su za ku**c. Jel ovo čemu: http://www.njuskalo.hr/rucni-alati/excentricni-kljuc-skidanje-filtera-oglas-16590168 (ovo kao primjer) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Risbo Posted April 19, 2016 Share Posted April 19, 2016 (edited) Rain, imam nešto alata iz lidla i po doma radim s njime, uključujući i set gedora s kojima šarafim po autima..... nikad ništa nije puklo ili riknulo (a nisam baš nježan sa alatom), a i 3g garancije dobro dođu Moji imaju teleskopsku električnu motorku... imali su problema nakon godinu dana sa podmazivanjem lanca, odnijeli u lidl i oni proslijedili u servis i za tjdan dana su zvali da je složeno.... uglavnom samo pozitivna iskustva.... BTW, ovaj četvrtak opet alat..... http://www.lidl.hr/hr/2635.htm?id=681 Edited April 19, 2016 by Risbo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vucko Posted April 20, 2016 Share Posted April 20, 2016 Koji je po vama naj bolji ključ za filtere ulja i goriva. One trakice i lanac su za ku**c. Jel ovo čemu: http://www.njuskalo.hr/rucni-alati/excentricni-kljuc-skidanje-filtera-oglas-16590168 (ovo kao primjer) ja imam onaj s trakom i ok je jer nekad imam na strojevima vece filtere pa ih manji ne može obujmit. ali ovakav s njuškala je u lincosu mislim 30kn bio Link to comment Share on other sites More sharing options...
matt Posted April 20, 2016 Share Posted April 20, 2016 da, ali ti treba alata ovo su igracke Kupujem/koristim njihov alat zadnjih 5 godina. Prezadovoljan sam omjerom cijene i kvalitete. Sve ono što trebam alat odrađuje vrhunski. Jedino s čim nisam bio zadovoljan je Lidlov "renovator" na baterije. To je full slabo i zbilja nekorisno i to sam naravno vratio Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan25 Posted April 20, 2016 Share Posted April 20, 2016 Čekajte onu rasprodaju šatorsku kaj ima lidl svake godine.tam su cijene -70% .ja sam kupio odlične gedore za 17kn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Risbo Posted April 20, 2016 Share Posted April 20, 2016 gdje bude ta rasprodaja? Kod svakog Lidla ili samo kod nekih? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockatansky Posted April 20, 2016 Share Posted April 20, 2016 Na Jakuševcu, bude veliki Lidl šator Link to comment Share on other sites More sharing options...
Risbo Posted April 20, 2016 Share Posted April 20, 2016 nisam znao za to.... ajd stavite ovdje kad čujete kad bude bilo..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
killuminati Posted April 20, 2016 Share Posted April 20, 2016 bio je šator i u onom lidlu na vukovarskoj.. Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gringo Posted April 20, 2016 Share Posted April 20, 2016 ja imam onaj s trakom i ok je jer nekad imam na strojevima vece filtere pa ih manji ne može obujmit. ali ovakav s njuškala je u lincosu mislim 30kn bio Problem mi je tamo di je malo prostora. Ubilo me na cliu dci, između kilera i motora. Ima ekipe koja zategne uljni filter koda im je zadnje na svijetu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubi Posted April 15, 2018 Share Posted April 15, 2018 kupujem low budget ubodnu pilu, pa gledam da se ne zajebem i za 50kn razlike kasnije ne mogu nabaviti zamjenske pilice. čini mi se da te pizdarije nemaju univerzalni prihvat, odnosno da moram paziti na marku ubodne pile (ili još gore model?!), pa ako mi to može netko potvrditi trenutno imam 2 kandidata bosch pst650 i black+decker ks501ka ova b&d dolazi sa 6 pilica tako da bi radije nju, kad bi znao da ih mogu nabaviti i kasnije i btw, šta nije prije bio black&decker, šta je sad ovo black+decker? naziv za shit program ispod 500€? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rain Posted April 15, 2018 Share Posted April 15, 2018 black&decker, novi, se meni pokazao los, ali s obzirom na cjenovni rang koji gledas svejedno ti je kaj uzmes maltene sto se pilica tice, univerzalni je prihvat na vecini njih, ako ne i na svima 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Risbo Posted April 15, 2018 Share Posted April 15, 2018 (edited) Ja uzeo u Lidlu aku verziju i stvarno dobro radi... I imaju stalno pilice u ponudi.. a mislim da su iste kao i Bosch.... EDIT - upravo prošli tjedan je bila aku u ponudi https://www.lidl.hr/hr/ponude.htm?articleId=6434 Edited April 15, 2018 by Risbo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubi Posted April 15, 2018 Share Posted April 15, 2018 baš sam se sad po tvojoj preporuci zaletio u lidl, ali sve je rasprodano. sutra ću usput probati ubosti onu bušilicu od 350kn. nisam previše razmišljao o aku verzijama jer nisam ni vidio išta ispod 1000 kn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Risbo Posted April 15, 2018 Share Posted April 15, 2018 Pa nisam ni ja gledao aku dok nisam vidio kak je jeftina u lidlu.... i jos 3g garancije... samo je caka da je garancija na bateriju 6 mjeseci... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now