_DEX_ Posted November 25, 2015 Share Posted November 25, 2015 Te stvarcice oko motora ti jednostavno nakon 100.000 pocinju nekim redom odlaziti i promjenom motora ih neces rijesiti. Kuplung set sa zamasnjakom i pumpa su skuplji zahvati, ali to zagrizes, sredis i teraj dalje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pale Posted November 26, 2015 Author Share Posted November 26, 2015 ok, ajmo ponovo hahahaha ja ne planiram mjenjat motor, vec sve komplet, motor sa getribom, agregatima i sve pumpe i senzore koji su gore na tom drugom motoru. normalno da nis ne dobivam samo zamjenom motora, to je suludo. najvise me muci to sto se netko mora igrat, pa ako pogodi super, ako ne, mene ce kostat. a to bome ne namjeravam platit. da mi netko kaze kuplung set i pumpa su ti toliko i sa tim si sigurno rijesio sve - potpisujem , placam i zdravo, al meni kaze covjek pumpa, pa ako nije ona onda su injektori, pa ako nisu oni onda negdje dalje. jebga tako i sam znam Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted November 26, 2015 Share Posted November 26, 2015 (edited) Svi ti pokusavaju rec da ti se nakon kratkog vremena to sve moze pocet događat na drugim polovnom motoru i onda imas ogroman trosak. Jbg, kilometraza i starost rade svoje i jednostavno se kod takvih auta mora redom sve to mijenjati kako odlazi. Najgore kaj ce ti tesko netko moc rec 100% sigurno dal je pumpa ili injektori. Jbg, negdje moras krenut. Znam, kosta, ali sta ces, to je polovan star auto koji trazi ulaganje. Ja sam Audi uzeo od poznatog vlasnika i u mjesec i pol sam vec utukao 500+ eura. Ako hoces da ti je polovni auto bez greske to dosta kosta. Edited November 26, 2015 by _DEX_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubi Posted November 26, 2015 Share Posted November 26, 2015 mislim da ga svrbi 1000€ :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
killercivic Posted November 26, 2015 Share Posted November 26, 2015 frend je to napravio na alfi jtd i ispalo daje taj noviji motor sav u kurcu jel je dugo stajao, prvo turbo otišo, troši ulje itd.. pa sad sve vraća sa staroga kojem niš nije falilo osim što je imo 300kkm, znači dupli trošak nepotrebno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pale Posted November 26, 2015 Author Share Posted November 26, 2015 ma vjerovatno ce i bit popravak ovih svih stvari, nakon malo mozganja i to, valjda nebum bas baksuz da se raspe bas ovaj nakon kaj ulozim u njega Link to comment Share on other sites More sharing options...
matija0311 Posted November 26, 2015 Share Posted November 26, 2015 ....a uvijek ti ostaje drugi motor onda Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted November 26, 2015 Share Posted November 26, 2015 I ak ti se rastepe taj motor (makar tesko na toj kilometrazi jer su zbilja izdrzljivi i dobri motori) ostaju ti sve pumpe, dizne, kuplunzi da prebacis na drugi motor koji onda puno povoljnije kupis jer ti onda treba samo goli motor bez agregata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pale Posted December 3, 2015 Author Share Posted December 3, 2015 e stvarno me krenulo u pm, riknuo osigurac koji je napajao MAF, bio premali, i izgleda spalio ulaze na ECU, zvao Gubića, kaze covjek cca 700tinjak kn za popravak. jel to ok cijena? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lev Posted December 3, 2015 Share Posted December 3, 2015 Neznam za cijenu ali mi ova prica ne drzi vodu. Prvo, lakse je izlaze nego ulaze spaliti, a drugo, tesko da je osigurac ista spalio, nesto je spalilo taj osigarac i ecu, ili kratki spoj ili ga nes preopteretilo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pale Posted December 3, 2015 Author Share Posted December 3, 2015 a jebes ga ja stvarno neznam vise, tjedan dana sam se jebao sa tim MAF-om, zamjenio MAF, zamjenio konektor, provjerio dali ima napajanje, i sve stima. jedino 2 zice jos ostale koje idu na ECU. mislim rekao je da ce prvo napravit dijagnostiku, al opet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now