bubinjo Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 dobar posao,a ovo crveno kaj je iza mrezica na braniku,hoce to lakirat u crno ili ce ostati ovak crveno
Raptor6767 Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Nisi ga vidio gotovog...ufff.... :thumbsup: Nije ni bilo potrebe. Jeben posao - svaka čast na tome što si sve u komadu odradio. :thumbsup:
Bega Posted April 3, 2010 Author Posted April 3, 2010 dobar posao,a ovo crveno kaj je iza mrezica na braniku,hoce to lakirat u crno ili ce ostati ovak crveno Ovo bješe početak projekta, auto ide na 600+ KS, 4 pogona, i sve na novo...da, lakirat će ove dijelove kaj se vide....
Bega Posted April 3, 2010 Author Posted April 3, 2010 Nije ni bilo potrebe. Jeben posao - svaka čast na tome što si sve u komadu odradio. :thumbsup: Sada sam se zacrvenil...:rofl: Tnx!
bubinjo Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Ovo bješe početak projekta, auto ide na 600+ KS, 4 pogona, i sve na novo...da, lakirat će ove dijelove kaj se vide.... :thumbsup:
pelepelezg Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 vjerujem da uzivo izgleda puno puno bolje... :thumbsup: odlican posel!
Bega Posted April 4, 2010 Author Posted April 4, 2010 jebeno...koliko dugo traje taj posao? Posao traje cca 5-7. dana.
Coupe VD Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 ...posao dobro odrađen, respekt...ali auto mi sad izgleda katastrofa...
Bega Posted April 4, 2010 Author Posted April 4, 2010 Napravio sam točno ono što je vlasnik htio. Auto je projekt, i htio je baš ovako. O ukusima nečemo, i onako poanta filma je rad, a ne razlog
Spikeman Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Napravio sam točno ono što je vlasnik htio. Auto je projekt, i htio je baš ovako. O ukusima nečemo, i onako poanta filma je rad, a ne razlog slazem se, za rad cista petica, izvrsno obavljen posao :thumbsup:
Bega Posted April 4, 2010 Author Posted April 4, 2010 slazem se, za rad cista petica, izvrsno obavljen posao :thumbsup: Thanks!
Coupe VD Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Napravio sam točno ono što je vlasnik htio. Auto je projekt, i htio je baš ovako.O ukusima nečemo, i onako poanta filma je rad, a ne razlog Naravno...na vama je da napravite ono što stranka traži makar to bilo oblijepljivanje u rozu foliju s cvijetnim motivima. Posao je ok...nema se šta reći...sve izgleda kako treba šta se toga tiče.
Lela Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 predobro napravljeno i meni predobro auto izgleda u matu
Gin147 Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Napravio sam točno ono što je vlasnik htio. Auto je projekt, i htio je baš ovako. O ukusima nečemo, i onako poanta filma je rad, a ne razlog najbolje receno :thumbsup: stvarno vurhunski posao :thumbsup:
Bega Posted April 5, 2010 Author Posted April 5, 2010 Audi 80 B4 cijena zatamnjivanja pliz... ono cca. ti si mi i onako dio inventara u firmi, pa slobodno navrati, pa ću ti reči EDIT: al bez mame
J.J Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 ti si mi i onako dio inventara u firmi, pa slobodno navrati, pa ću ti reči EDIT: al bez mame LOL .... Ma pitam jer me pili jedan tuljan da ispod 2700kn nema zatamnjivanja 80 B4 . Ja rekao LOL ima za 1700cca.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now