CooleR Posted January 12, 2009 Share Posted January 12, 2009 Jel mogu dobit cijenu za golfa 3 sva stakla... i kolika je cijena kad su stakla skinuta? sve osim prednje sajbe... ukljucit ovaj popust 25% Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunstorm Posted January 12, 2009 Share Posted January 12, 2009 Koja bi cijena bila za komplet zatamnnjivanje svi stakla na 407ici, s ovim popustom od 25% ? Hvala... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jabolchica Posted April 29, 2009 Share Posted April 29, 2009 (edited) Eto, i moj tutač prošao kroz ruke majstora, prezadovoljna sam i hvala dečkima još jednom! Slike nemam trenutno, možda Bega stavi, a ako ne, poslikam kasnije, pa uploadam. :notworthy::notworthy::notworthy::notworthy: @ Bega - Svima se sviđaju jabuke, preslatko je! Stvarno lijepo iznenađenje.. Edited April 29, 2009 by jabolchica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lovrek Posted April 29, 2009 Share Posted April 29, 2009 kolko bi doslo s popustom zatamnjivanje x5 sve iza vozaca i jel moguce dobiti r1? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomiTraktor Posted April 29, 2009 Share Posted April 29, 2009 Samo da pohvalim - folije su zakon cim su prvi suncani dani puno je manje vruce u autu, klima radi sa pol snage u odnosu na prije, ne tue sunce itd. Prije sam se stalno vozio sa otvorenim prozorom, a sad mi sunce smeta kad je otvoren Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brklja Posted April 29, 2009 Share Posted April 29, 2009 Meni je najbolja stvar ostavit auto na sunčini sa šiberom otvorenim na kip, sav topli zrak izlazi van, a folije spriječavaju da se ugriju plastike,sicevi itd.. Jedna od boljih stvari na vozilici Link to comment Share on other sites More sharing options...
jabolchica Posted April 29, 2009 Share Posted April 29, 2009 Sponsored by http://www.dajfolije.hr , auto je oblijepljen za potrebe SR sezone 2009. Hvala Begi i ekipi, napravili su fenomenalan posao!:notworthy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivsa Posted April 29, 2009 Share Posted April 29, 2009 super ti autic izgleda.... koliko su zatamljena prednja stakla!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
matija0311 Posted April 29, 2009 Share Posted April 29, 2009 koja je shema s sponzorstvom lol ja bi đabe folije :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekx Posted April 29, 2009 Share Posted April 29, 2009 jabuka, kaj nisi mogla vrece za smece crna staviti naprijed :lol: pa ovo je mrtvački crno http://www.pohrani.com/f/1j/Qe/BcfHEb8/04.jpg :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antonio Posted April 29, 2009 Share Posted April 29, 2009 jabuka, kaj nisi mogla vrece za smece crna staviti naprijed :lol:pa ovo je mrtvački crno http://www.pohrani.com/f/1j/Qe/BcfHEb8/04.jpg :lol: to ti se samo čini iz tog kuta...:naughty: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jabolchica Posted April 29, 2009 Share Posted April 29, 2009 super ti autic izgleda....koliko su zatamljena prednja stakla!? Prednja 50, zadnja 20. jabuka, kaj nisi mogla vrece za smece crna staviti naprijed :lol:pa ovo je mrtvački crno http://www.pohrani.com/f/1j/Qe/BcfHEb8/04.jpg :lol: to ti se samo čini iz tog kuta...:naughty: Tak je. Link to comment Share on other sites More sharing options...
J.J Posted April 29, 2009 Share Posted April 29, 2009 Daj pogledaj bolje kaj ti pise na zadnjem lijevom blatobranu ...OSLIKOVANJE....ili se ne vidi dobro nekaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
jabolchica Posted April 29, 2009 Share Posted April 29, 2009 Daj pogledaj bolje kaj ti pise na zadnjem lijevom blatobranu ...OSLIKOVANJE....ili se ne vidi dobro nekaj Je, je, to sam prvo jučer skužila (na oba blatobrana)! Rekla sam Begi, ispravit će dečki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lovrek Posted May 18, 2009 Share Posted May 18, 2009 bega moze odgovor na moj post na drugoj stranici? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bega Posted May 18, 2009 Author Share Posted May 18, 2009 bega moze odgovor na moj post na drugoj stranici? imaš PM..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
scuka Posted May 18, 2009 Share Posted May 18, 2009 (edited) imate folije za zatamnit zadnje lampe ? al ne one full crne ko kak ima lela naprijed nego nekaj svijetlije , ko 50-ica Edited May 18, 2009 by scuka Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberphere Posted May 18, 2009 Share Posted May 18, 2009 imate folije za zatamnit zadnje lampe ? al ne obe full crne ko kak ima lela naprijed nego nekaj svijetlije , ko 50-ica Ovo i mene zanima ali za prednje lampe. Ali full svijetlo. Onak tek tolko ta je malo crnije Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted May 19, 2009 Share Posted May 19, 2009 Meni je jedan lik stavio foliju na instrument tablu. Ali je dobila balončiće. Jel se može to napraviti ponovno, ali ovaj puta pošteno? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KA2001MR Posted May 19, 2009 Share Posted May 19, 2009 nesto mi niknejm predlagao da oblijepim prednju haubu, branik i to u prozirnu foliju da stiti od kamencica i tako toga koja bi bila cijena za to i dali se to primjeti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bega Posted May 19, 2009 Author Share Posted May 19, 2009 Što se tiće folije za zatamnjivanje lampi,u dilasku je,ali neznam dali bude svjetlija.>To je jedina koja može na plexi a da se ne odljepljuje. PPF folije za zaštitu laka nemam trenutno jer je skupa ko vrag,i montaža na prednji dio auta može biti skuplja od 3 kkn. Link to comment Share on other sites More sharing options...
esseker Posted June 27, 2009 Share Posted June 27, 2009 dobar veČe pitanjce: mat crna folija, 5 ili 7 godisnja, sto kvalitetnija, trebam onu sirinu od 1,20 jer ce ici na krov, koliko folija i koliko lijepljenje? i ima li kakvih vijesti za foliju za farove? hvala unaprijed Link to comment Share on other sites More sharing options...
gandi Posted June 27, 2009 Share Posted June 27, 2009 bega, imaš kakve folije za plexi? treba mi za barku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bagi Posted June 27, 2009 Share Posted June 27, 2009 zar ima folija koja ide na polycarbonate, da drži promjene temperatura i istezanje-skupljanje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
acmen Posted June 27, 2009 Share Posted June 27, 2009 Što se tiće folije za zatamnjivanje lampi,u dilasku je,ali neznam dali bude svjetlija.>To je jedina koja može na plexi a da se ne odljepljuje. Daj malo više o ovome jer dosad stvarno se nisam susreo da i to netko radi a zvuci mi puno bolje nego zatamnjivanje transparentnim sprejom. Znaci bez problema bi mogao to navuci tj zatamniti zadnja svjetla i maglenke?? Pretpostavljam da bi se folija mogla oblikovati/izrezati da ostane rupica za predio gdje je rikverc svjetlo?? I jel' ljepljenje folija tada zahtijeva kakvu posebnu pripremu same plastike svjetala ili?? I koliko vremenski treba da se sve to postavi? U slucaju demontaze pretpostavljam da se samo odlijepi ili treba nesto posebno uciniti (te jel' ostaju u tome slucaju kakve posljedice na samoj plastici fara)? I kada se otprilike ocekuje dolazak same folije?? Znaci radi se o ovome (slika sa neta ali ista stvar): Te naposlijetku molim okvirnu cijenu svega toga na pp (ako sam ja uopce na pocetku dobro shvatio sve to). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now