Jump to content

Recommended Posts

Posted

Jel mogu dobit cijenu za golfa 3

sva stakla...

i kolika je cijena kad su stakla skinuta?

sve osim prednje sajbe...

ukljucit ovaj popust 25% :D

• Replies 455
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

• 3 months later...
Posted (edited)

Eto, i moj tutač prošao kroz ruke majstora, prezadovoljna sam i hvala dečkima još jednom! :)

Slike nemam trenutno, možda Bega stavi, a ako ne, poslikam kasnije, pa uploadam.

:notworthy::notworthy::notworthy::notworthy:

@ Bega - Svima se sviđaju jabuke, preslatko je! :D:D Stvarno lijepo iznenađenje.. :)

Edited by jabolchica
Posted

Samo da pohvalim - folije su zakon cim su prvi suncani dani

puno je manje vruce u autu, klima radi sa pol snage u odnosu na prije, ne tue sunce itd.

Prije sam se stalno vozio sa otvorenim prozorom, a sad mi sunce smeta kad je otvoren ;)

Posted

Meni je najbolja stvar ostavit auto na sunčini sa šiberom otvorenim na kip, sav topli zrak izlazi van, a folije spriječavaju da se ugriju plastike,sicevi itd..

Jedna od boljih stvari na vozilici :)

Posted
Daj pogledaj bolje kaj ti pise na zadnjem lijevom blatobranu ...OSLIKOVANJE....ili se ne vidi dobro nekaj

Je, je, to sam prvo jučer skužila (na oba blatobrana)! :D

Rekla sam Begi, ispravit će dečki. ;)

• 3 weeks later...
Posted (edited)

imate folije za zatamnit zadnje lampe ? al ne one full crne ko kak ima lela naprijed nego nekaj svijetlije , ko 50-ica

Edited by scuka
Posted
imate folije za zatamnit zadnje lampe ? al ne obe full crne ko kak ima lela naprijed nego nekaj svijetlije , ko 50-ica

Ovo i mene zanima ali za prednje lampe. Ali full svijetlo. Onak tek tolko ta je malo crnije :D

Posted

Meni je jedan lik stavio foliju na instrument tablu. Ali je dobila balončiće. Jel se može to napraviti ponovno, ali ovaj puta pošteno?

Posted

nesto mi niknejm predlagao da oblijepim prednju haubu, branik i to u prozirnu foliju da stiti od kamencica i tako toga

koja bi bila cijena za to i dali se to primjeti

Posted

Što se tiće folije za zatamnjivanje lampi,u dilasku je,ali neznam dali bude svjetlija.>To je jedina koja može na plexi a da se ne odljepljuje.

PPF folije za zaštitu laka nemam trenutno jer je skupa ko vrag,i montaža na prednji dio auta može biti skuplja od 3 kkn.

• 1 month later...
Posted

dobar veČe

pitanjce: mat crna folija, 5 ili 7 godisnja, sto kvalitetnija, trebam onu sirinu od 1,20 jer ce ici na krov, koliko folija i koliko lijepljenje?

i ima li kakvih vijesti za foliju za farove?

hvala unaprijed :)

Posted
Što se tiće folije za zatamnjivanje lampi,u dilasku je,ali neznam dali bude svjetlija.>To je jedina koja može na plexi a da se ne odljepljuje.

Daj malo više o ovome jer dosad stvarno se nisam susreo da i to netko radi a zvuci mi puno bolje nego zatamnjivanje transparentnim sprejom.

Znaci bez problema bi mogao to navuci tj zatamniti zadnja svjetla i maglenke?? Pretpostavljam da bi se folija mogla oblikovati/izrezati da ostane rupica za predio gdje je rikverc svjetlo??

I jel' ljepljenje folija tada zahtijeva kakvu posebnu pripremu same plastike svjetala ili?? I koliko vremenski treba da se sve to postavi? U slucaju demontaze pretpostavljam da se samo odlijepi ili treba nesto posebno uciniti (te jel' ostaju u tome slucaju kakve posljedice na samoj plastici fara)? I kada se otprilike ocekuje dolazak same folije??

Znaci radi se o ovome (slika sa neta ali ista stvar):

05-FOCUS-5D-tail-install-2.jpg

Te naposlijetku molim okvirnu cijenu svega toga na pp (ako sam ja uopce na pocetku dobro shvatio sve to).

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...