Dejo Posted July 14, 2014 Share Posted July 14, 2014 Znaci kada s autom ulazim samo u lijevi zavoj, cuje se nekakav jaci klik, nez kako bi drugacije opisao, ideje, auto bio na dizalici i sve je fiksno od nosaca Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted July 14, 2014 Share Posted July 14, 2014 Ako na mjestu motas (skroz iz desnog u lijevo) da li se isto cuje taj klik? Ako da onda je to opruga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejo Posted July 14, 2014 Author Share Posted July 14, 2014 Ne, to se cuje samo kad ulazim u zavoj sa tipa 50, 60 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozy Posted July 14, 2014 Share Posted July 14, 2014 ti radi zvučna kartica? Link to comment Share on other sites More sharing options...
matt Posted July 14, 2014 Share Posted July 14, 2014 Hmm čudno ako je bio na dizalici. Meni je otišla desna balans štangica i ovaj tjedan ću zamijeniti obje. Kad bi motao čulo bi se lupkanje, bilo pri 5km/h ili tamo na 80km/h i laganog cimanja volanom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejo Posted July 14, 2014 Author Share Posted July 14, 2014 Sad je opet u zubaku mjenja se.ulje u dsgu pa sam rekao da provjere balans stangu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinac Posted July 14, 2014 Share Posted July 14, 2014 imam i ja sličan problem ali meni naizmjence - lijevi zavoj pa desni ako ulazim dva ili više puta u isti zavoj nece "kliknuti" . Mislio sam da mosta škljoca , ali su ga zategnuli i dalje ista priča..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted July 14, 2014 Share Posted July 14, 2014 imam i ja sličan problemali meni naizmjence - lijevi zavoj pa desni ako ulazim dva ili više puta u isti zavoj nece "kliknuti" . Mislio sam da mosta škljoca , ali su ga zategnuli i dalje ista priča..... Provjeri jel imas kaj u bunkeru sta ti plese okolo. NHF, moram malo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejo Posted July 14, 2014 Author Share Posted July 14, 2014 Nista opet nisu nasli, cuju mi se lezajevi amotrizera kad motam u mjestu , jel moze onda to od toga bit ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinac Posted July 14, 2014 Share Posted July 14, 2014 prazan bunker jbg al čudno mi je to klikanje se čuje samo kad je vani temperatura iznad 20tak oC. Kad je hldno se ne čuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozy Posted July 14, 2014 Share Posted July 14, 2014 moze bit lezaj am. seleni balansice onaj veliki saraf sto drzi p.vilicu za sasiju disk plocice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubi Posted July 14, 2014 Share Posted July 14, 2014 kad uđeš u zavoj ti napravi samo "klik", ili dok voziš kroz zavoj ti radi "klik-klik-klik-klik-klik"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinac Posted July 14, 2014 Share Posted July 14, 2014 meni klika samo jednom po zavoju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejo Posted July 14, 2014 Author Share Posted July 14, 2014 Samo jedan klik u lijevi zavoj, i ne stalno al cesto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozy Posted July 14, 2014 Share Posted July 14, 2014 jesu stezali onaj veliki saraf p vilice u sasiju ili su samo pogledali dal radi zvučna kartica?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejo Posted July 14, 2014 Author Share Posted July 14, 2014 Neznam sta su radili, kakva kartica? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted July 14, 2014 Share Posted July 14, 2014 kad uđeš u zavoj ti napravi samo "klik", ili dok voziš kroz zavoj ti radi "klik-klik-klik-klik-klik"? Sad bi ti njemu homokinetički i/ili poluosovinu mijenjao....:lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted July 14, 2014 Share Posted July 14, 2014 kad uđeš u zavoj ti napravi samo "klik", ili dok voziš kroz zavoj ti radi "klik-klik-klik-klik-klik"? Rijetko je da su oba lezaja otisla, dakle ako je lijevi lezaj, kad ide desni zavoj mora se cuti vise Meni je u lijevom zavoju bio tih, na ravnom se cuo, a u desnom zavoju je bas glasan bio... Danas zamijenjen... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinac Posted July 14, 2014 Share Posted July 14, 2014 iz istog područja dolazi zvuk, bezobzira koji je zavoj, a ležaj sam zamjenio bezveze naravno Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted July 14, 2014 Share Posted July 14, 2014 iz istog područja dolazi zvuk, bezobzira koji je zavoj, a ležaj sam zamjenio bezveze naravno Onda nije lezaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubi Posted July 14, 2014 Share Posted July 14, 2014 Sad bi ti njemu homokinetički i/ili poluosovinu mijenjao....:lol: Zajedno s vilicom, kao u svakom pravom servisu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now