Joo Posted November 13, 2015 Share Posted November 13, 2015 jel zna neko di ima za kupit u ZG "Lovato kuciste filtera plina", navodno je to "plastika šta drži filter" ja bas ne kuzim sta tocno im treba, ali ako moze uputa ko ima te djelove za Lovato, pa covjeka posaljem da ovi pogledaju u cemu je stvar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown Posted November 14, 2015 Share Posted November 14, 2015 (edited) imam problem, auto odjednom ne zeli uopce prebacit na plin, kaj da pokusam napraviti? LPG tech u pitanju samo prekidac blica kao dok se zagrijava i dok se grije prije nego ubaci. bijesan sam jer sam prije mj dana bio na servisu Edited November 14, 2015 by Unknown Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmajna Posted November 14, 2015 Share Posted November 14, 2015 Ista stvar bila meni... riknio komp... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted November 14, 2015 Share Posted November 14, 2015 A moze bit i neka banalna stvar, senzor temp vode(plinski), temp plina, tlaka plina, map senzor (plinski) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown Posted November 15, 2015 Share Posted November 15, 2015 Uspjel je prebacit al malo teze. Sutra zovem jer imam jamstvo na to. Brijem da su dizne ili komp Link to comment Share on other sites More sharing options...
dar-mar Posted November 15, 2015 Share Posted November 15, 2015 Koji isparivač imaš?.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxer Posted November 25, 2015 Share Posted November 25, 2015 Dal ima netko ideju o mogućoj greški da pali lampicu motora i javlja slabu smjesu a dijagnostika uvijek upali grešku i zabilježi rad na 840 okretaja (ler) na vrućem motoru, nikad hladan. Zanimljivo je i da se lampica pali kod skretanja, stajanja na semaforu i sličnih radnji, nikad u vožnji, pod gasom, auto ide ok, ne cuka, troši litru plina više od benzina i to je to. Mapa je ok, timinzi su ok, možda pritisak plina? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted November 25, 2015 Share Posted November 25, 2015 Pritisak plina je povezan s mapom jer plinski ecu radi korekcije prema tlaku plina. Ako javlja slabu smjesu mozda mapa ipak nije ok. Kad je mijenjan filter plina? Unknown u cemu je kod tebe bio problem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxer Posted November 25, 2015 Share Posted November 25, 2015 U zadnjih 30 tkm nije mjenjan uopće, u biti od kad je ugrađen plin nije mjenjan. To se počelo događati nakon nekih 15tkm.... moguće da je on majku mu, nije mi palo to na pamet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exfreerider Posted April 4, 2016 Share Posted April 4, 2016 Imao problem sa plinom, Opel Vectra 1.6 16V dok temperatura vode/rashladne tekučine pređe 90C automatski izbacuje iz plina na benzin Bio u Cepelinu zamijenili neki senzor temperature usput mi skurili komp plina i tako veselo naravno nije njihova greška :drink: ugl trebam komp 4cly Tartarini pa ako tko ima inbox hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted April 4, 2016 Share Posted April 4, 2016 Stavi bilo koji komp ak ne nađeš tartarini Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exfreerider Posted April 4, 2016 Share Posted April 4, 2016 I bude radilo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BMW_Motorsport Posted April 4, 2016 Share Posted April 4, 2016 naravno da nebude jer nije isti pining na đeku,ako uopce i đek pase. ali mozes promjenit komplet instalaciju elektricnu sa kompom. kod opela bi mogo bit problem originalne motorne instalacije,oce izolacija na zicama ispucat,pa kad ides radit nesto oko toga onda se trusi izolacija i ostaju gole zice. nije slucaj na svima.velim za slucaj ako se ide mjenjat komplet instalacija. posalji sliku kompa pa ti vidim za cijenu kod uvoznika. mozes na whatsapp ili viber ili mms 0989590620 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exfreerider Posted April 5, 2016 Share Posted April 5, 2016 Hvala ali cijena novoga mi ne odgovara Link to comment Share on other sites More sharing options...
IgoRR Posted April 5, 2016 Share Posted April 5, 2016 Neka ti oni nabave drugi komp ako su ga skurili. Ne vidim problem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxer Posted April 5, 2016 Share Posted April 5, 2016 jq sam riješio svoj problem sam, maf je bio u pitanju iako au me svi uvjeravali da je ispravan Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmajna Posted April 5, 2016 Share Posted April 5, 2016 Neka ti oni nabave drugi komp ako su ga skurili. Ne vidim problem. Po mom iskustvu, prije ces dobiti euro jackpot Link to comment Share on other sites More sharing options...
IgoRR Posted April 5, 2016 Share Posted April 5, 2016 Ajde da pitam onda pošto znam da samo oni atestiraju plinske boce u ZG, gdje još to mogu obaviti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exfreerider Posted April 5, 2016 Share Posted April 5, 2016 Auto Tim Cepelin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exfreerider Posted April 5, 2016 Share Posted April 5, 2016 Neka ti oni nabave drugi komp ako su ga skurili. Ne vidim problem. To sam si i ja cijelo popodne jučer razmišljao i danas poslije posla idem nazad do njih i ne jebe me ne mislim plaćati tuđe zajebe komp je prije servisa radio poslije ne radi BMK tvoja greška plati Link to comment Share on other sites More sharing options...
BMW_Motorsport Posted April 6, 2016 Share Posted April 6, 2016 Ajde da pitam onda pošto znam da samo oni atestiraju plinske boce u ZG, gdje još to mogu obaviti? Dantol Sesvete ili kod mene pa ja nosim njemu bocu Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted April 11, 2016 Share Posted April 11, 2016 ima možda netko ECU od ag centruma, JZ-2005? za posudit na par sati i za prodat ako se pokaže da me on gnjavi ovakav je u zadnje vrijeme me plin gnjavi, nema pravila. npr upalim auto, prebacim na plin i smjesa full siromašna na leru i do cca 3000 okretaja, iznad se vozi skoro odlično(malo se osjeti da sporije primi gas prvu sekundu, normalna vožnja). znači kao da radi na 3 cilindra se ponaša ispod tih 3000rpm i na leru se zna gasit. i onda samo najednom sve počne radit kak treba, ler je dobar, smjesa dobra, normalno se vozi. izvadio sam injektore (lpg tech oni najjači), ispuhao ih, izmjerio im otpor, sve izgleda ok. stavio novi filter plina. parametri u programu kad se spojim na plinski komp mi izgledaju normalno, tak da mi se čini da bi mogao biti problem u tom kompu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vucko Posted April 11, 2016 Share Posted April 11, 2016 Baci si oko na isparivač prije zamjene kompa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted April 11, 2016 Share Posted April 11, 2016 njega ću danas otvorit i počistit ima ispod 20k km pa mi je malo čudno da bi bilo do njega, jer svi kažu da su dosta izdržljivi (KME Gold) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Willy Posted April 18, 2016 Share Posted April 18, 2016 Koji je zakonski vremenski rok za atestirati instalaciju nakon ugradnje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now