GonzoT5 Posted September 12, 2014 Share Posted September 12, 2014 Srecko Volvo ima regulator u kucistu pumpe i preko njega ide i povrat, tak da su te krivo informirali u servisu. Drugi put kada ti rikne naruci walbro gs342 koji kosta oko 800kn i zamjeni samo pumpu mjesto cijeloga kucista sa plovkom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted September 13, 2014 Share Posted September 13, 2014 Upravo je u tome problem. Plin je radio savršeno cijelo vrijeme, ali ova pumpa nema povrat (tako su mi i rekli u ovlaštenom) i zato se događaju sranja. Nije direktno plin kriv za rikavanje pumpe ali sama vožnja na plin je krivac. Ne da mi se zajebavati sa prekidačima za pumpu i ostalim fuševima, a koliko auto ima elektronike ne bi me čudilo da bi se ugasio kad bi se i pumpa ugasila. Uglavnom, zaključio sam da mi je jeftinije voziti se na benzin. imho ti u serivisu nemaju pojma, nema povrata . Ali imaju dovoljno zananja za zajebati stvari i izvuci lovu. Izvadi ovu pumpu van, prodaje je(ako je tako skupa) i ugradi walbro i vozit ces se 10+ godina na plin bez da pumpa rikne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted September 13, 2014 Share Posted September 13, 2014 Evo ti da za sljedeci put platis manje http://www.volvopartswebstore.com/showAssembly.aspx?ukey_assembly=1181575&ukey_make=865&ukey_model=11970&ukey_category=7862&ukey_driveLine=637 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BMW_Motorsport Posted September 13, 2014 Share Posted September 13, 2014 na plinskom kompu nekad ima zica za iskljucit pumpu,ovisno o proizvodacu,al velim to je takoder direktno,kad nije na plin pumpa je upaljena,tak da prijelazni dio bi mogo imat rupu,a to nije dobro kad se dogodi u preticanju i sl Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted September 13, 2014 Share Posted September 13, 2014 Evo ti da za sljedeci put platis manje http://www.volvopartswebstore.com/showAssembly.aspx?ukey_assembly=1181575&ukey_make=865&ukey_model=11970&ukey_category=7862&ukey_driveLine=637 Uzeli ga na laku foru, plin je sve kriv. Bas me zanima ako su stvarno pumpu zamjenili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberphere Posted September 13, 2014 Share Posted September 13, 2014 Uzeli ga na laku foru, plin je sve kriv. Bas me zanima ako su stvarno pumpu zamjenili. A gle, nemoj me jebat da sam ja jedini baksuz kome je 3 puta riknula pumpa u 5 godina? Jebate plinaši su gori sektaši od hondaša :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
IgoRR Posted September 14, 2014 Share Posted September 14, 2014 Koliki je prosječni vijek trajanja Valtek injektora? Tj kad bi se trebali mijenjati? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted September 14, 2014 Share Posted September 14, 2014 Uzeli ga na laku foru, plin je sve kriv. Bas me zanima ako su stvarno pumpu zamjenili. ma znam ,al kad covjek voli kupovat "orginalne pumpe" bar da jeftinije prođe, zato i sluzi forum da si pomazemo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted September 14, 2014 Share Posted September 14, 2014 meni je jedanput davno riknula pumpa jer sam ju doslovno par sati vozio bez goriva. Pregrijala se i odljepila se turbina od osovine elektro motora. Pumpa kad je i rezervar na rezervi, ona je kompletno potopljena u benzin (ima svoj tvornički swirl pot). Osim ako je tvornički izvedba rezervara debilna. Onda se mogu događati sranja sa pregrijavanjem i crkavanjem pumpe na malo goriva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BMW_Motorsport Posted September 14, 2014 Share Posted September 14, 2014 Koliki je prosječni vijek trajanja Valtek injektora? Tj kad bi se trebali mijenjati? u principu oko 60 tisuca, ali u praksi ima slucajeva sa preko 100 tkm a naravno i sa manje km. na njima se busenjem izlazne dizne mjenja kolicina plina, pa ako je mala rupa,treba vise puta otvoriti diznu za istu kolicinu ko da je rupa veca. pa se nekom neda busit rupa pa ostave na velikom vremenu ubrizgavanja,pa shodno tome se brze trose. ugl postoji set za reparaciju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mexx Posted September 14, 2014 Author Share Posted September 14, 2014 evo odradio 300km ovako .boca je 60litara. bila je puna. nakon 200km se tek ugasi prva ledica, kao imam jos 3/4 plina. nakon 50 km se ugasiše jos DVI odjednom ostanem na jednoj. nakon 10km se upali crvena i za 20 km se auto prebaci na benzin. pricamo o normaln0j voznji na otv cesti sa max brzinom 110-120. board comp kaze da je prosjecna u tom peridodu od tocenja plina bila 10.4litre. ja sam 60 litara plina potrosio u 320km sta je 20l plina. e vec sam malo lud jer se skuplje vozim nego prije. natocim danas full tank,stane samo 43 litre. znaci ostalo je 17 litara. i kontam ktj kad trosis nek se i vozis i jebem mu majku cili dan. primjetia sam da auto kad se vozi posteno,znaci do blokade prve 3 brzine ugasi plin skroz i ode nba benz,pa moram stisnut opet on na prekidacu plina. e sada dal je moguce da sam ja sinoc poklopia auto pa se on prebacia na benzinu ,iako je bilo jos 17 litara(valjda je bilo) u boci? zasto se uopce prebacuje na benzin ,koja je to šema? mislim da nesto ne stima jer osjetim ponekad i smrad plina u autu.... tih 300km sam vozia nemoguce normalno ,znaci prosjek benzine na kompu je 10.4 za auto od 250ks i 1600kg,znaci baka stil. kako je moguce da je posisa 43 litre plina,to je 14litara potrosnja i skoro pa razlika nikakva s benzinom gledanom u novcima po km. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted September 14, 2014 Share Posted September 14, 2014 Boca se puni do 80%, znaci nije ti ostalo plina, nego se boca ne puni do kraja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxer Posted September 14, 2014 Share Posted September 14, 2014 (edited) odradio si tek 300 km, meštar ti nije slagao mapu nego je poklikao da se mapa kreira na temelju benzinskih parametara i to je to. odi nekom da ti napravi plinsku mapu kako treba... 60l boca se toči s 49-50l pčina, znači da ti je potrošnja manja. lampice zaboravi, one rade na principu plovka a plovak radi samo kad je plin u tekućem stanju a to je samo pod tlakom višim od 7 bara. kad taj tlak padne plin postaje plinovit i plovak padne.meni kad svijetli crveno imm još 40% tanka. Edited September 14, 2014 by Boxer Link to comment Share on other sites More sharing options...
BMW_Motorsport Posted September 14, 2014 Share Posted September 14, 2014 kaj se tice ovih lampica,dosta tesko ih je ustelat da rade dobro jer im je princip rada glup,to nek ti bude vise neki orijentir,kad se sve poslozi,znat ces kolko radis s tankom ili sa 100kn pa ponisti km i po toome se vozi kaj se tice potrosnje,vjerojatno ga treba postelat,takoder i ovo za prebacivanje, prebaci kad nesto nije ok,ili temp ili tlak plina, vjerojatno je pao tlak jer si ga pritisnuo i onda ga je vratio na benz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rain Posted September 14, 2014 Share Posted September 14, 2014 tank ti je 60l ukupni kapacitet ili je toliko natoceno kod prvog tocenja? ako je ukupni kapacitet onda ces moc natankati manje u njega, ali opet potrosnja mi je prevelika meni je potrosnja plin vs benzin razlika u 0,5 do max 1 litra, to ispadne 5-10% veca potrosnja na plin sto je zanemarivo s obzirom na razliku u cijeni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mexx Posted September 14, 2014 Author Share Posted September 14, 2014 znaci sa 50 litara plina sam napravio 320km to je 15 litara potrosnja dok je bc pokazivao 10litara. i toliko mi je prije trosio benzine na tim relacijama. to je 5 litara više--- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxer Posted September 14, 2014 Share Posted September 14, 2014 putni komp pokazuje isto iako si ti na plinu jer on čita informacije s mafa i klapne gasa... potrošnja se treba srediti dobrom mapom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockatansky Posted September 14, 2014 Share Posted September 14, 2014 Znači i s toliko povečanom potrošnjom još ti je povoljnije nego u Caddyju, a guštaš Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mexx Posted September 14, 2014 Author Share Posted September 14, 2014 Znači i s toliko povečanom potrošnjom još ti je povoljnije nego u Caddyju, a guštaš pa sa 15litara plina mi i nije toliko isplativije otic cu ujutro do auto tima da mi vide u cemu je problem jer se potrosnja digla za 50%. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rain Posted September 14, 2014 Share Posted September 14, 2014 znaci sa 50 litara plina sam napravio 320km to je 15 litara potrosnja dok je bc pokazivao 10litara. i toliko mi je prije trosio benzine na tim relacijama. to je 5 litara više--- definitivno ti trebaju podesiti mapu, potrosnja od 50% vise nije normalna imho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockatansky Posted September 14, 2014 Share Posted September 14, 2014 pa sa 15litara plina mi i nije toliko isplativije otic cu ujutro do auto tima da mi vide u cemu je problem jer se potrosnja digla za 50%. Ma samo san zadnji post pročita, nisam ono prije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vucko Posted September 15, 2014 Share Posted September 15, 2014 napravi 1000+km i par točenja i tek onda gledaj potrošnju,prvih par točenja su uvijek nebulozne brojke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rain Posted September 15, 2014 Share Posted September 15, 2014 Vucko a kako je meni potrosnja na plin ista od prvog potrosenog tanka do sada? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted September 15, 2014 Share Posted September 15, 2014 ovo za prebacivanje na benzin su vjerojatno tako podesili da npr iznad 5000 okretaja automatski prebacuje treba otići tamo pa nek pogledaju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mexx Posted September 15, 2014 Author Share Posted September 15, 2014 Evo bio jutros.imao je mal tlak u okretajima a potrosnja velika zbog lise mape sad je mapiran na cesti.ide jos bolje ne prebacuje na benz...o potrosnji cemo za koji dan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now