Vucko Posted October 30, 2014 Share Posted October 30, 2014 super, hvala nego, ako mi registracija ističe 21.11, mogu taj dan ić na tehnički(+atest) i vozit se dok papiri/rješenje ne stigne ili moram 2 tjedna prije razmišljat o tome super stvar je ovaj račun za provjeru instalacije :thumbsup: e da, kaj s katalizatorom? trebaš ga imat za vrijeme atesta jer rade eko test,nakon toga bi bilo lijepo da izgleda da je gore ali ne moora fizički gore i bit... razmišljaj bar mjesec dana prije o tome treba vremena da papiri se obrade i dođu nazad do tebe Link to comment Share on other sites More sharing options...
entuzijast Posted October 30, 2014 Share Posted October 30, 2014 Nema vaganja, barem mene prije 2 mjeseca nisu vagali, bio u CVH...U izjavi instalatera je pisala težina instalacije i to su samo pridodali na težinu iz prometne...Bilo je bitno imati pun tank plina, benzin nitko nije spominjao niti me pitao za benzin.... Dalje, ako ideš na tehnički onda ćeš pasti jer imaš plin, znači prije tehničkog moraš atestirati plin, a tek onda ideš na tehnički....tako da računaj na to...Atest je bio nekih 900kn.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted October 30, 2014 Share Posted October 30, 2014 2 Vucko, zbog tog eko testa ću i ići na tehnički to raditi a ne u CVH jer na tehničkom imam ljude pa nek "poprave" eko test Nema vaganja, barem mene prije 2 mjeseca nisu vagali, bio u CVH...U izjavi instalatera je pisala težina instalacije i to su samo pridodali na težinu iz prometne...Bilo je bitno imati pun tank plina, benzin nitko nije spominjao niti me pitao za benzin.... Dalje, ako ideš na tehnički onda ćeš pasti jer imaš plin, znači prije tehničkog moraš atestirati plin, a tek onda ideš na tehnički....tako da računaj na to...Atest je bio nekih 900kn.... ovo zadnje je dobra informacija :thumbsup: budem onda sutra počeo dogovarat papire Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vucko Posted October 30, 2014 Share Posted October 30, 2014 ja nisam od dvadestak auta koji su friško išlu čuo da netko nije išao vagat prije auto jer ne mogu oni od oka upisivat opterečenje po osovinama...mislim da je 70kg maksimum što smije auto s plinom bit teži od orginalnog... salju ti slike u cvh tak da ako kat nije gore teško ceš proći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Logic Posted October 30, 2014 Share Posted October 30, 2014 Ja svog nisam vagao kad sam plin atestiro.. Cak sam prilično siguran da mi nisu ni nadodali težinu na original kilazu iz prometne. Bas moram potražiti prvu prometnu pa provjerit Uglavnom kod mene je sve bilo kao i kod entuzijast-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted October 30, 2014 Share Posted October 30, 2014 zvao sam sad plinaše, sutra ujutro idem do njih da složimo nove papire ja nisam od dvadestak auta koji su friško išlu čuo da netko nije išao vagat prije auto jer ne mogu oni od oka upisivat opterečenje po osovinama...mislim da je 70kg maksimum što smije auto s plinom bit teži od orginalnog... salju ti slike u cvh tak da ako kat nije gore teško ceš proći znači slikaju auto i od ispod? imam doma neki drugi auspuh koji izgleda kao da ima katalizator pa ću njega naguzit za slikanje ako bude trebalo. prvo ću zvat čovjeka na tehničkom da mi kaže iz prve ruke kaj trebam pazit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gonzaga Posted October 30, 2014 Share Posted October 30, 2014 Meni je cukao i gasio se auto samo na prvom prebacivanju na plin, kasnije tokom dana nije zajebavao. Morao sam dat rastavit,počistiti i zamjeniti membrane u isparivaču i od tada nisam imao problema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BMW_Motorsport Posted October 30, 2014 Share Posted October 30, 2014 ja nisam od dvadestak auta koji su friško išlu čuo da netko nije išao vagat prije auto jer ne mogu oni od oka upisivat opterečenje po osovinama...mislim da je 70kg maksimum što smije auto s plinom bit teži od orginalnog... salju ti slike u cvh tak da ako kat nije gore teško ceš proći na vaganje se nejde sigurno, ja upisujem ukupnu težinu opreme u izjavu o ugradnji, a slikanje od ispod mozda rade ali lajtunga od plina, kud su provuceni i sl. ne vjerujem da ce slikat auspuh. ak se radi na obicnoj stanici najbolje ic mjesec prije,ako se ide u cvh onda mozes sve odjednom obaviti, atest plina i kasnije tehnički Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted November 1, 2014 Share Posted November 1, 2014 zvao sam sad plinaše, sutra ujutro idem do njih da složimo nove papire u ponedjeljak će mi papiri bit gotovi pa ću na atest gdje mogu kupit onu zaštitnu plastiku za bocu koja štiti ventil, senzor količine i ulaz/izlaz plina iz boce? imam još jedno pitanje a ova tema mi se čini dobra za to- hoću si spojit da mi plinski "ECU" prebacuje na drugu mapu na standalone-u točno u trenutku kad se uključi plin (automatski se pali na 20 stupnjeva) da mi se ne dogodi da vozim benzinsku mapu na plin ili obrnuto našao sam kod onog plinskog prekidača u kabini jednu žicu koja u trenutku prebacivanja na plin dobiva 12V i cijelo vrijeme je 12 dok se ne prebaci na benzin. dal ja smijem tu žicu spojit da "okida" relej koji bi mi služio kao prekidač ovako se aktivira prebacivanje mapa na standalone-u znači ja bi umjesto "SW" stavio taj relej koji bi se aktivirao preko te žice koja ima 12V kad se vozi na plin? trebalo bi funkcionirat ali dal bi to moglo štetit plinskom ecu-u ili možda ima neki drugi razlog zašto to ne spajat tako? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartol Posted November 2, 2014 Share Posted November 2, 2014 Kak to da si odlicio atestirat plin? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted November 2, 2014 Share Posted November 2, 2014 Imam viška para A gle legalno je ugrađeno a ne treba mi da me vode na vanredni tehnicki zbog plina. posebno ne kad pobacam na motor još to kaj je u planu. Bar da imam neki papir. Onda mogu i van HR bez straha itd Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted November 2, 2014 Share Posted November 2, 2014 Mozes s relejom, ali stavi zastitnu diodu na zavojnicu releja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted November 2, 2014 Share Posted November 2, 2014 (edited) Mozes s relejom, ali stavi zastitnu diodu na zavojnicu releja. :thumbsup: pod "diodu na zavojnicu" misliš u seriju na tu žicu 12V prema releju ili nekako drugačije? Edited November 2, 2014 by JosipZG Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lev Posted November 2, 2014 Share Posted November 2, 2014 Dioda izmedu plusa i minusa ide, da se nes ne spali kod.iskljucenja releja. Samo pazi na koju stranu je okreces da ne napravis kratki spoj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted November 2, 2014 Share Posted November 2, 2014 Tnx Znači diodu spojim "obrnuto", anodu na - katodu na + Bilo kakva dioda? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lev Posted November 2, 2014 Share Posted November 2, 2014 Tako je, da ne vodi. Najobičniju diodu uzmeš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted November 2, 2014 Share Posted November 2, 2014 Super. Najvjerojatnije probam sutra :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
BMW_Motorsport Posted November 2, 2014 Share Posted November 2, 2014 Treba vidjet koji je komp. Pa po shemi.pretezno ima zica za iskljucit pumpu ili sl Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted November 2, 2014 Share Posted November 2, 2014 Komp je ag jz 2005 (zenit). Probao sam pronaci shemu ali našao sam samo onu kako se spaja Meni je na prekidaču plin stalno upaljen, a kad temp vode dođe na 20 stupnjeva, prvo otvori ventile a tek nakon 7-8 sekundi nakon toga prebaci na plin (tad dobijem 12V na onoj žici) Pumpa benzina se ne isključuje kad se vozi na plin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kas Posted November 2, 2014 Share Posted November 2, 2014 Imam ja pitanje za nekog tko servisira plin. Uglavnom, kupio sam Astru 1,4 i 60 ks sa ugrađenim plinom u Banjaluci. Nemam nikakvih papira, jel to moguće atestirati? Sustav je inače obični, na flanđu, nema nikakve elektronike. Kad ujutro palim, ako probam paliti na plin, ili samo dam kontakt na plin i onda prebacim na benzin auto jedva jedva upali na benzin, kad upali nema nikakvog dima iza da ga zaljeva, ali me čudi da se toliko muči, a kad palim prvo na benzin pali odmah bez problema. Također, kad radi na plin i hoću prebaciti na benzin, prebacim, ali prvo se auto gasi, neće nikako prve možda 2 - 3 sekunde i onda proradi normalno. Ako netko zna riješenje, neka piše. Hvala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vucko Posted November 3, 2014 Share Posted November 3, 2014 najbolje rješenje je stavit sistem s 4 dizne...razlika u potrošnji između tog koji imaš i ovog s 4 dizne bi trebala bit osjetna auto ako dobije plina kroz flandju samo malo vec na bengu nece palit,ne paše mu smjesa najvjerovatnije,vjerovatno se da složit ako netko ima volje,pitanje je jel ti se isplati Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted November 3, 2014 Share Posted November 3, 2014 Ima tko connector pinout od kompjutera zenit jz-2005? Spojio sam ovo preko releja za prebacivanje mape ali ne radi dobro prvih 10 sekundi, ta žica postaje stalni +12 tek nakon što prvi put prebaci na plin, a za vrijeme zagrijavanja je +12 pa 0 svakih cca pol sekunde (blinkaju lampice na prekidaču). Komp mi baš nije na pristupačnom mjestu da mogu "na živo" ispitivat žicu po žicu dok ne nađem tu na kojoj je 12v kad prebaci na plin... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BMW_Motorsport Posted November 3, 2014 Share Posted November 3, 2014 ja sam mislio da tebi treba žica na kojoj je 12v dok je na bengu, žica na kojoj imas 12v dok je na plinu je plava, i ide na svaku špulu Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted November 3, 2014 Share Posted November 3, 2014 Da ali kod mene se na 20 stupnjeva prvo "otvore" špule a tek nakon 10 sekundi gasi benzinske injektore i pali plinske. Valjda da plin procirkulira da se nebi gasio u trenutku prebacivanja? Neznam dal se moze u programu podesit da nema tih 10 sekundi, u tom slučaju bi mogao iskoristit signal s tih plavih žica Link to comment Share on other sites More sharing options...
BMW_Motorsport Posted November 3, 2014 Share Posted November 3, 2014 istina, mislim da se neda maknut tih 10 sekundi,moram poogledat u programu, neki imaju minimum neki nemaju. a da stavis vremenski relej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now