Jump to content

Spajanje turnica

Recommended Posts

• Replies 67
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Napisao sam gore i tebi sam rekao, rađe dam novce nekome tu sa foruma ako zna spojit nego nekome "izvana". Nakon ovog tjedna (kad zavrsim radove i kad cu napokon imat vremena) idem kod nekog (kod Krune ako nitko sa foruma ne zna) to spojit. Sve je ugrađeno u auto, spojen je + i - samo jos treba spojiti taj signal za okretaje.

I da, radi se o jednoj, ali "duploj" bobini kako je Alfa rekao.

Ako je 4-6-8 cilindara onda je aftermarket...twingo sa 8 cilindara još nisam vidio...:)

Kad ne gledas gdje treba... :D:P

RenaultTwingoTrophy.jpg

4-renault-twingo-trophy-v8_146.jpg

[video=youtube;E9tbYqp0-rk]

[video=youtube;-0TCU15jkSE]

Edited by _DEX_

Ako je 4-6-8 cilindara onda je aftermarket...twingo sa 8 cilindara još nisam vidio...:)

nisam cito jbg, a jesi bar vidio sa 6 cilindara

Aftermarket:

http://www.ebay.com/itm/321161756463?_trksid=p2059210.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

Twingo niti nema original turnic jer se u njega nikad nije ugrađivao. Tek novi Twingo ima turnic.

pogledaj dal ima kakav potenciometar di se da to podešavati, jer inace nema šanse napravit turnic a da pase p&p na sve aute, jer docim ima vise bobina signal je drugaciji.

nisam cito jbg, a jesi bar vidio sa 6 cilindara

pogledaj dal ima kakav potenciometar di se da to podešavati, jer inace nema šanse napravit turnic a da pase p&p na sve aute, jer docim ima vise bobina signal je drugaciji.

Nema potenciometar. Gledali smo Zivac i ja. Ima samo odabir 4-6-8 cilindara i to je to.

Kad ti stavljaš V8 iza :)

Evo, sutra! :rofl:

Al bi bilo zanimljivo stavit 1,2 TCE chipani unutra. 120-125 ks u 850 kg. :naughty:

Edited by _DEX_

na bobini ima 4 zice? onda bude vjerojatno trebalo napravit po schemi kaj je alfa stavio.

bitno da na ebayu pise da paše na sve i da je selfcalibrating

Da, 4 zice. Budem vidio sljedeci tjedan gdje cu otic da mi to spoje (najvjerojatnije kod Krune), pa javim kak je na kraju spojeno.

da, i obavezno mora bit neki ružan auto

jedino je alfa bila iznimka po tom pitanju :)

Kad sam lep, pa mogu imat ruzan auto. :P:P:P

Fantaziraš, a nećeš ga ni godinu dana imat jer ćeš naći neki drugi grobek za manje/isto para ili sitnu nadoplatu.

Tko je rekao da bi ja to isao radit? :huh:

Nisam lud tak nesto ic radit na takvom autu i to za "samo" 130 ks! Takve stvari i tolko para se ulaze u auto da juri, a ne Twingo sa 130 ks.

Tko je rekao da bi ja to isao radit? :huh:

Nisam lud tak nesto ic radit na takvom autu i to za "samo" 130 ks! Takve stvari i tolko para se ulaze u auto da juri, a ne Twingo sa 130 ks.

Bilo bi i mlazni motor zanimljivo stavit.

[video=youtube_share;q49-Bowu-iU]

Edited by Raptor6767

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...