Jump to content

Recommended Posts

• Replies 67
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Posted
DEX, ajd da završimo ovu sapunicu, javi se Kruni, a ja ti platim ugradnju tog jebenog turnića ako Kruno može odraditi. :D

Ma ne trebas mi placat. Uopce nije stvar u lovi. :P

Posted

Napisao sam gore i tebi sam rekao, rađe dam novce nekome tu sa foruma ako zna spojit nego nekome "izvana". Nakon ovog tjedna (kad zavrsim radove i kad cu napokon imat vremena) idem kod nekog (kod Krune ako nitko sa foruma ne zna) to spojit. Sve je ugrađeno u auto, spojen je + i - samo jos treba spojiti taj signal za okretaje.

I da, radi se o jednoj, ali "duploj" bobini kako je Alfa rekao.

Posted (edited)
Ako je 4-6-8 cilindara onda je aftermarket...twingo sa 8 cilindara još nisam vidio...:)

Kad ne gledas gdje treba... :D:P

RenaultTwingoTrophy.jpg

4-renault-twingo-trophy-v8_146.jpg

[video=youtube;E9tbYqp0-rk]

[video=youtube;-0TCU15jkSE]

Edited by _DEX_
Posted
Ako je 4-6-8 cilindara onda je aftermarket...twingo sa 8 cilindara još nisam vidio...:)

nisam cito jbg, a jesi bar vidio sa 6 cilindara

Aftermarket:

http://www.ebay.com/itm/321161756463?_trksid=p2059210.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

Twingo niti nema original turnic jer se u njega nikad nije ugrađivao. Tek novi Twingo ima turnic.

pogledaj dal ima kakav potenciometar di se da to podešavati, jer inace nema šanse napravit turnic a da pase p&p na sve aute, jer docim ima vise bobina signal je drugaciji.

Posted (edited)
nisam cito jbg, a jesi bar vidio sa 6 cilindara

pogledaj dal ima kakav potenciometar di se da to podešavati, jer inace nema šanse napravit turnic a da pase p&p na sve aute, jer docim ima vise bobina signal je drugaciji.

Nema potenciometar. Gledali smo Zivac i ja. Ima samo odabir 4-6-8 cilindara i to je to.

Kad ti stavljaš V8 iza :)

Evo, sutra! :rofl:

Al bi bilo zanimljivo stavit 1,2 TCE chipani unutra. 120-125 ks u 850 kg. :naughty:

Edited by _DEX_
Posted
na bobini ima 4 zice? onda bude vjerojatno trebalo napravit po schemi kaj je alfa stavio.

bitno da na ebayu pise da paše na sve i da je selfcalibrating

Da, 4 zice. Budem vidio sljedeci tjedan gdje cu otic da mi to spoje (najvjerojatnije kod Krune), pa javim kak je na kraju spojeno.

Posted (edited)

Al bi bilo zanimljivo stavit 1,2 TCE chipani unutra. 120-125 ks u 850 kg. :naughty:

Fantaziraš, a nećeš ga ni godinu dana imat jer ćeš naći neki drugi grobek za manje/isto para ili sitnu nadoplatu.

Edited by Raptor6767
Posted
Fantaziraš, a nećeš ga ni godinu dana imat jer ćeš naći neki drugi grobek za manje/isto para ili sitnu nadoplatu.

da, i obavezno mora bit neki ružan auto

jedino je alfa bila iznimka po tom pitanju :)

Posted
da, i obavezno mora bit neki ružan auto

jedino je alfa bila iznimka po tom pitanju :)

Kad sam lep, pa mogu imat ruzan auto. :P:P:P

Tko je rekao da bi ja to isao radit? :huh:

Nisam lud tak nesto ic radit na takvom autu i to za "samo" 130 ks! Takve stvari i tolko para se ulaze u auto da juri, a ne Twingo sa 130 ks.

Posted (edited)

Ne znam za drugi auto koji ima dvije bobine, ali Twingo ima jednu bobinu, ali "duplu".

renault-twingo-1.2-44kw-bobina-bombina-kablovima-slika-38679197.jpg

Edited by _DEX_
Posted (edited)
Tko je rekao da bi ja to isao radit? :huh:

Nisam lud tak nesto ic radit na takvom autu i to za "samo" 130 ks! Takve stvari i tolko para se ulaze u auto da juri, a ne Twingo sa 130 ks.

Bilo bi i mlazni motor zanimljivo stavit.

[video=youtube_share;q49-Bowu-iU]

Edited by Raptor6767
Posted

i clio 1.2 ima takvu bobinu i dosta francuza općenito koristi taj sistem. možda ne tocno ona šema koju je alfa stavio,ali taj princip.ako pokazuje duplo manje, na svaku žicu od signala se stavi dioda i poslje dioda se te dvije zice spoje u jednu i onda u turnić

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...