Fran_Zgb Posted September 3, 2009 Share Posted September 3, 2009 ove v-maxx vidim da se ekipa ismijava s tome koliko nize ide.... pise za moj auto (astra) da ide 7 cm... e sad jel to zbiljam ide 7cm ili? auto je sad na koni oprugama i dolje je cca 4,5 cm i to je fino palo.. i sad ak ode jos tih 2,5cm bio bi relativno zadovoljan, ali nebi htio da bude kurac pa da ukupno padne 5cm?! s cim je rise spustao svog polaca da mu je tak lose pao? jel imao opet svoje kombinacije ili je uzeo vmaxx?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
matija0311 Posted September 3, 2009 Author Share Posted September 3, 2009 rise je uzel neke simoni racing brijem..ili neka shema s amortizerima od pola gti i to..auto nije pao skoro ništ.. moj je s v-maxxom kad je odfrljen do kraja skoro(ima još mm-dva navoja) taman da je guma malo pod blatobranom i da je u podu a vozljiv totalno..meni dost jer ne vozim samo ja auto.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fran_Zgb Posted September 3, 2009 Share Posted September 3, 2009 dobro znaci pal je po specifikacijama kak bog zapovijeda ili? ak je tak ja bum ga odmah na -7 denul.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
matija0311 Posted September 3, 2009 Author Share Posted September 3, 2009 brijem da je...nisam mjeril kolko je bil serijala ovak ti je kod mene usporedba prednji amortizer i gewinda.. http://pohrani.com/?32/Hs/3wZTyFF4/p1140098.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fran_Zgb Posted September 3, 2009 Share Posted September 3, 2009 ma dobro bitno da on padne tih 7cm da to lici na nes..... aj sad cekam ponude i onda valjda narucim.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted September 3, 2009 Share Posted September 3, 2009 A jel lupa na rupama? To su plinski ili uljni amortizeri? Meni se plinski čine puno bolji. Ljepše upijaju rupe a lijepo leže... No sigurno gewinda manje radi po rupama nego obična opruga... BTW, 7cm bi ti trebalo već biti guma iza blatobrana... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted September 3, 2009 Share Posted September 3, 2009 nisam siguran al mislim da su moje plinske, cuje se onaj psssccc kad idem polako iz garaze i sl. napred imam jos 2,5-3cm navoja a iza jos 1-1,5cm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tequila1984 Posted September 3, 2009 Share Posted September 3, 2009 rise je uzel neke simoni racing brijem..ili neka shema s amortizerima od pola gti i to..auto nije pao skoro ništ.. moj je s v-maxxom kad je odfrljen do kraja skoro(ima još mm-dva navoja) taman da je guma malo pod blatobranom i da je u podu a vozljiv totalno..meni dost jer ne vozim samo ja auto.. ono sto je rise uzeo nema veze sa gewindama,dobio je moje bivse simoni racing amortizere i opruge i auto mu je pao cca 3,5cm... za 800kn, koliko je platio, bolje nije mogao dobiti Link to comment Share on other sites More sharing options...
matija0311 Posted September 3, 2009 Author Share Posted September 3, 2009 ono je palo 3.5cm?! nekak sumnjam al ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fran_Zgb Posted September 3, 2009 Share Posted September 3, 2009 svi auti koje sam ja vidio da rajz ima i da ih je spustio su pali valjda za 3,5mm a ne cm..... enivej rize opce nije bitan tu, nego je bitno da sam ja narucio v-maxx.. za dva tjedna su tu i montiram ih.... ak netko zna nekog da treba opruge za astru h, ja bum prodaval koni -45mm Link to comment Share on other sites More sharing options...
doggy Posted September 5, 2009 Share Posted September 5, 2009 Testiranje gevindi u Redline časopisu http://docs.google.com/fileview?id=0B49gfpR3YhypYzVjMGM3Y2YtN2U5ZS00ZjhkLWE5MGMtMzkwYjdiOTViZGI0&hl=en Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fran_Zgb Posted September 5, 2009 Share Posted September 5, 2009 haha a gle cijenu u uk bogte..... u nas duplo skuplje Link to comment Share on other sites More sharing options...
doggy Posted September 5, 2009 Share Posted September 5, 2009 Kod nas je sve duplo skuplje Da se netko u HR sjeti pa napravi tvornicu, onda bi i mi imali jeftinije. Al kako sam reko za v-maxx cijena oscilira i preko 1000kn ovisno o modelu auta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now