Jump to content

Federal RS-R iskustva

Recommended Posts

• Replies 82
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

rearright01a.jpg

To se i meni dogodilo, reklamirao i kažu kao nema opasnosti od pucanja i odbijaju reklamaciju

a guma deklarirana za 270km/h…pa sam im napisao ako su toliko sigurni u to dajem im auto pa neka se voze samo 250 kolko moja kanta ide i dalje nije bilo odgovora :rofl:

Taj RSR je smeće teže

pukle mi obje isto kao na prvoj slici, kao daju garanciju ako se ne varam 2 godine a od garancije ni G,

objašnjenje: GUME nisu pravilno grijane i hlađene ? LOL

radije se vozim na polupotrošenom r888 nego voo smeće

Ovaj decko od kog sam uzeo felge za alfu kaze da ima neki Kumho poluslick i da je odlican, a cijena smijesna, da mu je to na grobniku preporucio neki slovenac koji ima svoju vulkanizaciju jel ih je on vozio na svom autu na grobniku.

E sad neznam model, al znam da mi ih je dosta nahvalio pa se raspitaj malo ako te zanima, on je rekao da mu je za 18"(neznam tocnu dimenziju) rekao 800kn taj slovenac sa tim da mu ih dofura na grobnik

ovo je full grdo ako se raspada na autoputu.... tu i meni padaju planovi u vodu posto sam htio kupiti 4 rsr-a ..

Inace znam da federal ne voli pregrijavanje, ali mene "skripanje" guma bas i ne zanima (sporiji si).. al opet kad bolje razmislis, jebes gumu s kojom ne smijes na autoput da ju ne pregrijes..

nego, kako ste prije ovih raspadanja postupali sa gumama? Ja sam svoje SS vrtio debelo preko 260 par puta i bez problema, ali kad sam na SR-u isao zagrijat gume tu su vec komadici otpadali sa gume..

Ovaj decko od kog sam uzeo felge za alfu kaze da ima neki Kumho poluslick i da je odlican, a cijena smijesna, da mu je to na grobniku preporucio neki slovenac koji ima svoju vulkanizaciju jel ih je on vozio na svom autu na grobniku.

E sad neznam model, al znam da mi ih je dosta nahvalio pa se raspitaj malo ako te zanima, on je rekao da mu je za 18"(neznam tocnu dimenziju) rekao 800kn taj slovenac sa tim da mu ih dofura na grobnik

Kumho Ecsta XS KU36... Jeftine i relativno OK gume, ja sam razmisljao o njima... Ali radje Yokohama ADVAN Neova AD08R ili Hankook Ventus R-S2...

Yokohama ADVAN Neova AD08R

Ja ih imam na civicu turbo 195/50r15 par tisuca km i mogu rec daleko su najbolje gume od svih poluslick ....r1r losije drze i brze se trose ... R888 su dosta bucnije i nisu za kisu a drze ko ad08r i jos im je minus sto se odmah kuzi da si na poluslicku... Rsr nisam vozio jer su po svim testovima klasu losiji od svih

Edited by Raptor6767

Zanima me iskustva nekog tko je to imao na jacem FWDu.

Jeli vrijede sto te gume ili bolje uzeti neki Toyo T1R ili slicno?

Takodjer, ako netko nabavlja sa foruma moze ponuda za 215/40/17.

Ja sam uzeo u vulkalu na pilot supersport za super cijenu

Ali radje Yokohama ADVAN Neova AD08R

Koliko kn i gdje?

Ja sam uzeo u vulkalu na pilot supersport za super cijenu

Takoder,zahvaljujuci tebi imam iste. Odlicna guma. Podsjeca me na potenzu RE050A koja mi je bila predobra.

Nema ih u 215/40/17 dimenziji (koju i Niknejm traži) inače bih ih uzeo. Ima PS 3.

Edited by Raptor6767

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...