Miataoldschool Posted September 13, 2014 Share Posted September 13, 2014 Znači nedavno su mi stigli 1.8 injektori koje bi htio očistit i pripremit za ugradnju ,tu dolazimo do mog pitanja di,kod koga,tj. preporuke i iskustva odprilike cijena ultrazvučnog čišćenja te provjera i test protoka,mlaza.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted September 13, 2014 Share Posted September 13, 2014 Znači nedavno su mi stigli 1.8 injektori koje bi htio očistit i pripremit za ugradnju ,tu dolazimo do mog pitanja di,kod koga,tj. preporuke i iskustva odprilike cijena ultrazvučnog čišćenja te provjera i test protoka,mlaza.. imho nikad ne cistiti injektore, rade u smece. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GonzoT5 Posted September 13, 2014 Share Posted September 13, 2014 Istina, postoji sansa da se shebu ili da budu gori nego sta je bilo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bOzO Posted September 15, 2014 Share Posted September 15, 2014 gluposti, zato sluzi masina koja cisti i i pokazuje ispravnost nakon ciscenja i kazes valja ne valja 1 2 3 4 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GonzoT5 Posted September 15, 2014 Share Posted September 15, 2014 Ma kakva glupost, pa ja sam svoje u vesmasini cistio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tcode Posted September 15, 2014 Share Posted September 15, 2014 Ali samo ako imaš centrifugu na soma+ okretaja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
2fast Posted September 15, 2014 Share Posted September 15, 2014 Dao ih očistiti jednom, nakon toga bili za smeće. Procurila dva od četri. Tako da bih se složio sa fire-om. Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormRS13 Posted September 15, 2014 Share Posted September 15, 2014 ok, a gdje ih onda bar isprobati bez ciscenja ?? mislim, da se vidi jel svi rade jednako..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ammut Posted September 15, 2014 Share Posted September 15, 2014 Ja sam dao svoje čistiti i radili su bez greške VW motor. Frend je dao nakon mene čistiti kod iste osobe injektore od C20XE i isto su radili bez greške. Valjda smo imali puno sreće kada svima rikavaju nakon čišćenja Link to comment Share on other sites More sharing options...
GonzoT5 Posted September 15, 2014 Share Posted September 15, 2014 Dao ih očistiti jednom, nakon toga bili za smeće. Procurila dva od četri.Tako da bih se složio sa fire-om. Ista stvar kod mene bila. @tomo Sa velikim bubnjom od 7kg:lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted September 15, 2014 Share Posted September 15, 2014 Los injektor ti moze napraviti veliku stetu u motoru. A i povecati potrosnju. A barem danas nisu skupi, dobis za 1800kn 4injetkora npr 660cc ili 930cc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mexx Posted September 15, 2014 Share Posted September 15, 2014 imao jako loša iskustva s ciscenjima.- sada sam nabavio neku tekucinu za ciscenje na bazi amonijaka,kao puno je blaza pa cu probat.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bOzO Posted September 15, 2014 Share Posted September 15, 2014 nhf. da je itko od vas bio blizu te ves masine od 100k kn i cistio injektore nebi ppisali gluposti... ne ciste se na internetu. injektori se ispituju prije ciscenja ( svi rezimi rada - sa poznatim parametrima injektora), pa se ciste ako ima smisla, pa se ponovo ispituju u svim rezimima rada da lii se dobilo ispravno stanje... zato sto imamo majstore "ma dobri su ko im j3be mat3r bacaju skoro isto samo raspali pritisak" (a pojam menzura im je istoznacni sa menza) oooo kako sam zaboravio da myhraweb nije sto je bio prije.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormRS13 Posted September 15, 2014 Share Posted September 15, 2014 ok, i dalje nema odgovora gdje i kod koga preporucujete otici... makar na ispitivanje.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GonzoT5 Posted September 15, 2014 Share Posted September 15, 2014 @bozo Moji su cisceni sa slicnim strojem. http://www.asnu.com/pic/machine.jpg Jel valja ovakva ili? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted September 15, 2014 Share Posted September 15, 2014 @bozoMoji su cisceni sa slicnim strojem. http://www.asnu.com/pic/machine.jpg Jel valja ovakva ili? E takav je u autotimu, pa se malo igrao s injektorima koje mi nije bilo zal. Uglavnom sada su spremni za busenje i menjanje klipa . Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted November 26, 2014 Share Posted November 26, 2014 jučer sam dao ispitati nove injektore koje sam nabavio 3 su praktički identična a 4-ti baca više za oko 10% - u isto vrijeme pod istim tlakom 3 napune 83ml menzure a taj "jači" napuni 94ml. mlaz izgleda da svima isto pretpostavljam da je to prevelika razlika? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted November 26, 2014 Share Posted November 26, 2014 ja sam cistio injektore barem 20-tak puta na raznoraznim autima. ispravni su bili svi OSIM opelovih onih delphi debelih crno-sivih ti su svi do jednog propisali!!! trebao sam za lanosa jednog i nisam mogao naci da valjaju Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted November 26, 2014 Share Posted November 26, 2014 a jel 10% razlika problem il nije? :naughty: već sam javio prodavaču da nije kak bi trebalo bit Link to comment Share on other sites More sharing options...
tcode Posted November 26, 2014 Share Posted November 26, 2014 Normalno da je problem. Sa WB-om mjeriš prosjek sva četiri cilindra. Što znači da će ti, sa ovim injektorima, tri cilindra biti siromašna, a da se to neće vidjeti na mjerenju AFR-a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxer Posted November 26, 2014 Share Posted November 26, 2014 1dl acetona industrijskog na tank goriva do 50L čini čuda kad su injektori u pitanju, ponoviti 2-3 puta svakih 1000km i to je to Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted November 26, 2014 Share Posted November 26, 2014 sve iznad 2% razlike je lose ako se nesto ozbiljnije radi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted November 26, 2014 Share Posted November 26, 2014 tak sam i mislio. nek pošalje drugi pa opet na tester :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now