Jump to content

Recommended Posts

Posted
Raptor...RESPECT:thumbsup:

Ali to mora boljet:lol:

Uh, vjeruj mi - boli...prsti me ubijaju.

Kada ga perem ručno po zimi, auto obavezno radi i unutra ventilacija na najtoplije, jer obično mi se zna desiti da nemam osjet u prstima na desnoj ruci. :D

Ali rezultat je zato :cool:

i sad zabroj netko te pogodi na semaforu al ono malo zagrebe te..pa ubio bi njega sebe i digao bi auto u zrak :D

:thumbsup:

E isti setup imam i ja...samo ja koristim za zastitu sonax hartwax. Dvije spuzve za pranje, dvije jelenje kozice, dvije kante...

:rofl::thumbsup:

Nisam htio uzimati Hartwax zato jer je to već za blago oksidirale lakove, a Carnauba je samo cleaner wax, sve aute i motore "poliram" s njome i fenomenalna je (naravno, ne tvrdim da je najbolja, dapače, ali meni se pokazala odličnom) razmišljao sam o onome Sonax vosku 1, ali nije ga bilo kada sam išao kupovati "preparate".

Mogao si produžiti malo dalje i tamo na rotoru kod city centra je odlična samoposlušna praona. Imaju čak i automat sa crnilom za gume

Potpis, samo nemojte sada to razglasiti jer nema toliko gužve kao u Španskom. :naughty:

• Replies 67
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Posted
Mogao si produžiti malo dalje i tamo na rotoru kod city centra je odlična samoposlušna praona. Imaju čak i automat sa crnilom za gume

to nekaj novo ? kull

ma meni to sve nekak isto te praone...ja idem na tu kod rotora il u spansko il u sv.nedjelju...

Posted

..ja sam ovo napravio prije mjesec dana btw c/p sa SCC-a, gdje sam član, Pošto sam jako zadovoljan s autom odlučio sam ga staviti u garažu i dat mu mali kozmetički tretman da ga zaštitim za zimu...redom, nakon detaljnog pranja ispoliro sam auto s profi mašinom za poliranje (posuđena) i koristio pri tome Mguiars scratch x, pošto je lak star 4 mjeseca i nije potrebno jako poliranje, onda sam prešo cijeli auto s Meguiars Ultimate Quick Detailer i mikrofibrom, i na to sintetički vosak za zaštitu ručnonanešen i izbafan, ostavio na 24 sata i na to lupio (ručno također) Sonax PremiumClass Carnauba Wax....voda curi s njega ko blesava i prašina se ne lijepi...jako zadovoljan učinjenim, ali smrzo sam se grdo, to sam sve radio u kasnopopodnevnim satima...koga zanjima mogu slike staviti i složiti tutorial... s tim da ću idući put morati prije svega prjeći s glinom..tkz clay bar...sve proizvode sam kupio preko ebaya i mogu reći da kod nas nema konkurentnih proizvoda, osim eagle one i sonax, makar su i oni ligu niže od Meguiarsa i Zymola!

...btw pranje je priča za sebe, dvije kante, dvije spužve, nikakve jelenje kože, to je prošlost, samo mikrofibra prolazi, ali to su već detalji...evo dobar link za prizvode i uputstva...http://www.autogeek.net/productlines.html...:thumbsup:

Posted
Meni baš nekidan došla krpa od mikrofibre iz autogeek-a i čini se jako dobra ali nemam baš volje brisati ga po ovoj zimulji da isprobam jel valja :D

kolko ti je ispao shipment?

vidim sad na netu da mora biti minimalni order 100$ za international slanje

Posted (edited)

..ja sam uzo sve krpe od Meguiarsa i za brisanje ovaj th_X2000_WaterMagnet.jpg i jako sam zadovoljan...:thumbsup:

Edited by t.m.
Posted

ja ne kuzim vas koji patite na to picajzlanje oko auta... sluzite vi njemu umjesto on vama..

meni je vaznije da mi je auto unutra cist... ne treba se sjajit al da ne umirem od prasine i slicnih sranja... takodjer i sjabe, moraju bit ciste kao da ih ni nema...

no po ovom vremenu prat auto tj glancat ga je po meni debilizam.. sat, dva tri ili koliko vec nekome treba za pranje da bi izaso na ovak usrane ceste i za kaj si ga pral...

po ljeti mi je dovoljno ga jednom mjesecno oprat ako i toliko, osim ako ne odem na neki makadam ili blato...

Posted

..ja ga nisam opro 3 tjedna, u pon če ga u Zg blackpearl ili bobo oprati, tako da toliko o pranju na minusu, ovo je više po ljetu kad stignem, za svoj gušt.....gle, to ti je ono, ko voli nek, nek izvoli...

Posted

TT ako ćeš uzimat tu krpu ko cyber, javi pa da naručiš i meni jednu (možda i neki GB napravit) jer je poštarina za svaku iduću puno manje..

Posted (edited)

Šamponom, ručno ga perem jednom mjesečno po zimi, dakle tijekom zime, cca 3-4 puta.

Ti si lud!

Ja sam se sad smrzo kad sam ga isao oprati na samoposluznoj i nema nikakve sanse da ga idem prati rucno ispred garaze :)

TT ako ćeš uzimat tu krpu ko cyber, javi pa da naručiš i meni jednu (možda i neki GB napravit) jer je poštarina za svaku iduću puno manje..

+1 :thumbsup:

Edited by ND4SPD
Posted
Mislim da bi nas se mozda i moglo petero skupit :)

vidjet ćemo sutra, bit će sigurno dosta ljudi, pa znam valjda 5 frendova šta bi kupili krpu :)

Posted

ne znam kakve su te vase ali na ovoj na kojoj s eja udostojim prati ide vako...

2 kune sredstvo za skidanje prljavstine na grubo

5 kuna cetka, i vruci sampon,

3 kune ispiranje

i to je ot đ

jos da ocu obrisat auto do kraja a ne odma testirati 0-200 da se posusi na obilaznici ;)

dobro bi bilo..

Posted

prvo par kuna za jaki mlaz da skine blato i sol, onda topli šampon za cca 5 kn, onda još neku siću za vosak, pa na kraju sve to isperem pod jakim mlazom i izgleda čisto iako ustvari uopće nije.. :D

za zimu i više nego dovoljno jer je za dan-dva opet isto prljav.. :)

Posted

Mislim da bi nas se mozda i moglo petero skupit :)

moze...next week se dogovorimo

ionako ne mislim "zimski" auto brisati time nego tek na proljece...

Posted

Evo mali prijedlog... (provjereno vrijedi!) Uzmeš onaj mlaz i samo namočiš auto sa šamponom za kunu, onda lijepo uzmeš spužvu i malo ga protrljaš i dalje lijepo nastaviš prat kak pereš i inače na praonama. Ima da se auto blješći!! :D:)

Posted
Evo mali prijedlog... (provjereno vrijedi!) Uzmeš onaj mlaz i samo namočiš auto sa šamponom za kunu, onda lijepo uzmeš spužvu i malo ga protrljaš i dalje lijepo nastaviš prat kak pereš i inače na praonama. Ima da se auto blješći!! :D:)

Zdrava muska logika kaze: da sam htio auto prati spuzvom nebi isao na samoposluznu

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...