Raptor6767 Posted September 26, 2014 Share Posted September 26, 2014 (edited) Gle, iskreno, i SAM znaš da se TEKUĆINE mijenjaju! Druga stvar, radiš tu gdje radiš i svi imaju drugačije interese. I meni je rečeno da imam antifriz g12+ čini mi se u autu i to se NE mijenja, ono wtf. Dobro ljudi kažu, zbog takvih "održavanja" auta dolazi do takvih problema. 14000chf je plaćena getriba na mercedesu a rečeno je da se ulje NE MIJENJA, dakle kao što Francuz kaže, na redovnom servisu zamjeniš još i getribu i to je to jel tako? Malo morgen... Slažem se...a posebice one tzv. "Long life" sheme samo zato da privuku kupce sa "produženim servisnim intervalima" i smanjenim troškovima, a dugoročno banana...nemaju inžinjeri posljednju riječ već kojekakvi ekonomi/ekonomisti/marketinški stručnjaci i sl. Na svim vozilima smo prepolovili servisni interval od preporučenog (redovni servis svakih 10kkm). Pa kod 2Fasta smo već 4 ili 5x bili sa Doblóom na redovnim servisima do sad u 14mj. vlasništva. Edited September 26, 2014 by Raptor6767 Link to comment Share on other sites More sharing options...
francuz Posted September 26, 2014 Share Posted September 26, 2014 Da ti si pametniji od tvornice koja proizvodi nešto. Svaka čast. Nisam. Ali zamjenim ulje, pa ne mjenjam getribu svakih 150.000km. Što si ljut na mene čovječe? Odi kupi si auto s DSG-om, pa mi javi kako ga održavaš? Pa za tebe vjerujem da si ZADNJI koji bi mjenjao ulje na 30.000km i koji UOPĆE ne bi promjenio ulje u getribi od 0 - 200.000km napravljenih? Ajde budi realan i pusti to što kaže tvornica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted September 26, 2014 Share Posted September 26, 2014 ja sam čuo da se golfovi ne kvare. tako da ulje ne treba mijenjati čak ni ono u motoru :lol: nego, jel kolega Jandro zvao Dimitrijevića? Link to comment Share on other sites More sharing options...
semper Posted September 26, 2014 Share Posted September 26, 2014 Mene tjeraju na 30k zamjenu ulja i ne zele je mijenjati dok auto ne kaze "oil life 0%", a pošto često vozim više km meni faka to pokaže tek na 30knavodno u gradskoj voznji to brze pokaze ja došao na prvi servis sa 27k km i frajer iz ALD-a me potjera doma da ni čut dolazit na servis prije 30k :lol: reko ok, nek rikne bmk Link to comment Share on other sites More sharing options...
tigar_87 Posted September 26, 2014 Share Posted September 26, 2014 Ne kužim šta njih briga na koliko ćeš ti mjenjati ulje? Zar se može nešto loše dogoditi ako promjeniš prije propisanog roka? Svašta Link to comment Share on other sites More sharing options...
v.d. Posted September 26, 2014 Share Posted September 26, 2014 (edited) Nisam ljut na tebe. Radi se o tome da je čovjek u prvom postu postavio pitanje da li treba mjenjati ulje jer ima neke probleme s mjenjačem. U tom trenutku ne znamo koliko automobil ima kilometara i što je rađeno na njemu, to smo saznali tek kasnije. Ja sam napisao da ne treba mjenjati ulje u sklopu redovnog servisa i da ti servis to čak neće htjeti napraviti jer je to direktno kršenje uputa od proizvođača. Nakon takvog kršenja gubiš licencu ovlaštenog servisa. Dakle moj odgovor je ono što će mu reći ovlašteni servis ako dođe u servis i pita što trebam raditi da bi otklonio kvar, kao što su mu i rekli. Ti si se krenuo praviti pametan i umjesto da me argumentirano pobiješ odlučio si se praviti dasa koji sve zna jer piše na internetu. Jel na svom kompu svakih mjesec dana vadiš vent s proca i stavljaš novu termo pastu? Mogao bi zar ne...al ne trebaš. To je razlika. Što se tiče njegovog problema očigledno je tu malo više stvari u pitanju. Ako dsg lupa kod promjeni brzina to ne može biti problem mehatronika, već samo lamele ili zamašnjaka (koji bi se mogao i čuti kao kod njega). Što se tiče toga da kasno kreće nakon što se pusti pedala kočnice također to nema veze s mehatronikom već po mome mišljenju isključivo s lamelom. Pitanje je kakva je lamela ugrađena i da li je napravljeno osnovno podešavanje sustava nakon zamjene. Generalno servis može vidjeti puno više parametara pri kompjuterskom pregledu u vožnji, nego što su njemu rekli. A dijagnoza ne bi trebala biti toliko teška za postaviti. Sumnjam da je mjenjač cijeli pokvaren i da se ne može dovesti u red, ali da teško je naći majstora koji će se tome posvetiti studiozno. Ovako to izgleda kad mehatronik zajebava (ovdje je stvano ekstrem). [video=youtube_share;9oKRLNjsoXg] Nisam. Ali zamjenim ulje, pa ne mjenjam getribu svakih 150.000km. Što si ljut na mene čovječe? Odi kupi si auto s DSG-om, pa mi javi kako ga održavaš? Pa za tebe vjerujem da si ZADNJI koji bi mjenjao ulje na 30.000km i koji UOPĆE ne bi promjenio ulje u getribi od 0 - 200.000km napravljenih? Ajde budi realan i pusti to što kaže tvornica. Edited September 26, 2014 by v.d. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted September 26, 2014 Share Posted September 26, 2014 Ne kužim šta njih briga na koliko ćeš ti mjenjati ulje? Zar se može nešto loše dogoditi ako promjeniš prije propisanog roka? Svašta Briga ih, manje djelova ce poslije prodavati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jandro Posted September 26, 2014 Author Share Posted September 26, 2014 ja sam čuo da se golfovi ne kvare. tako da ulje ne treba mijenjati čak ni ono u motoru :lol: nego, jel kolega Jandro zvao Dimitrijevića? Jesam, ali nemoze mi pomoci nazalost jel nema nikakvog iskustva sa 7 brzina getribom, kaze da su potpuno drugacije od 6 brzina Link to comment Share on other sites More sharing options...
v.d. Posted September 26, 2014 Share Posted September 26, 2014 Da drugačije su, odvojen je sistem ulja za mehatronik od ulja za podmazivanje mjenjača...sve ostalo je zapravo isto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreza Posted September 26, 2014 Share Posted September 26, 2014 Ne razumim se puno u dsg al na netu sam vidia da je dosta ljudi slicne probleme tvojim rjesili kalibracijom dsg-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
francuz Posted September 26, 2014 Share Posted September 26, 2014 Nisam ljut na tebe. Pa nisam ni ja ljut na tebe, niti bi te ikada nazvao pogrdnim imenom, pa makar mi se isprdio u sjedalo dok te vozim negdje da mi platiš klopu hahahaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted September 26, 2014 Share Posted September 26, 2014 ja sam čuo da se golfovi ne kvare. tako da ulje ne treba mijenjati čak ni ono u motoru :lol: Kakvi kvarovi, o cemu ti pricas!?! Pa VW fahreri jedva priznaju da su natankali... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasaa Posted September 26, 2014 Share Posted September 26, 2014 Kakvi kvarovi, o cemu ti pricas!?! Pa VW fahreri jedva priznaju da su natankali... kralj !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan_T Posted September 26, 2014 Share Posted September 26, 2014 Malo offtopica o golfu...Meni je frend godinama pricao...tj ne meni vec svima da njegov sdi golf napravi 100 km s 2,5 litre dizela...samo sta ga nije proizvodio looool...naravno...kad smo se nalokali i zicali da odvede van mene i frenda do Rijeke jer nismo bili u stanju frendu je uzeo 100 kuna za 50 km...bit ce da si je s tim poslje cijeli tank natocio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now