Jump to content

Manualni vs automatski mjenjači

Recommended Posts

Sto si ti to vozio da uopce moze krenut nosom, citam i gledam jbt-e di si najpametniji itd. A sto, vozio si od starog trojku, svog leona i sto, odes u kanadu i uzmes vr-a u kojem je netko ostavio i 500 dolara da ga uzmes, evo kad dodes u Gs, odvest cu te Gs- Velebno- Gs, ni jedan zavoj necemo ic ispod 100 a poznas cestu, i nigdje, ali nigdje nam auto nece otic ni preko nosa ni guzicu bacit, a ti sigurno nemas i nisi imao auto koji moze gore sve preko 100 proc, u par ljevih i 3-4 desna s tvojim autom je drama i 55 km/h proc. Ne kuzim kako imas potrebu sve komentirat. Ja ne piskaram bas puno ali tebe ima svugdje, kladim se i da otvaras skolu drifta u kanadi s tim da ces prosipat samo teoriju sto si izgooglao.

NHF Gabre ali morao sam komentirat.

Sve puno jebača iza tipkovnice i na cesti, a na TDu često sve puno talijana...

• Replies 287
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

ma sto je najbolje popio sam tablete, odvezao sina i zenu do kina, provozao se malo po gradu nemam eto ni ja sto radit ko ni Gabre pa piskaram, btw. sto si vozio ne ulazim u to, niti ja mlatim koprive tuđim kurcom, ja govorim sto ti imas a ne sto si vozio, jer to sto sam vozio par km ili par dana ne spominjem kao auto koji sam mogao upoznati i voziti kako treba, sto da pricam o dsg-u a vozio sam svega 4 auta, od toga 3 s dsg-om i BMW-a od zeninog brata, jesam sad ja ekspert da znam kako se taj auto ponasa na stazi / nekoj Gcesti di ides na noz i sl. Nisam te aute tako vozio i sigurno se ne mogu u tu temu petljat i govoriti koji mjenjac je bolji, po ravnom vjerujem da je DSG bolji, ali ne mogu to znati jer takav auto ne poznajem i ne ulazim u to, a za svaki dan koji je bolji, ugodniji za koristenje nije tema.

• 10 months later...

ne da nema brzeg nego im nitko nije ni blizu, sa dsg-ovih 8ms naspram recimo BMW-ovih 80 ili svi ostali 100ms+

Bagy - kaj te jebe downshift? Pa i dalje u mnogim kombinacijama salta brze nego ti rucno (recimo 6-a u 2-u)? S time da ti daje u medjugas ako je u S modu.

ne da nema brzeg nego im nitko nije ni blizu, sa dsg-ovih 8ms naspram recimo BMW-ovih 80 ili svi ostali 100ms+

Bagy - kaj te jebe downshift? Pa i dalje u mnogim kombinacijama salta brze nego ti rucno (recimo 6-a u 2-u)? S time da ti daje u medjugas ako je u S modu.

Brzo je ali nije brzo kao upshift :)

Možda je baš zato jer nisam u S modu nego često u D... :) baš ću probati

ne da nije jednako brzo nego je cca 100x sporije :D Al i dalje je to brzo, samo kad se naviknes na 8ms upshift i doslovno da nema prekida vuce, onda ti je sve drugo "sporo" :)

Procitaj kak radi dsg pa ce ti sve bit jasno i zasto ponekad malo brze salta nizu a ponekad sporije (iako kazem, i dalje brze nego sto rucno saltas).

Tek si ga preuzeo, jos imas brdo tih caka za skuzit.

Frend ima BMW sa 7 ili 8 brzina, necu tvrdit jer nisam ziher (al mogu pitat) I ne da se kuzi nego se brutalno kuzi razlika. A to bi znao da si IMAO auto s dsg-om i koristio ga duze :)

i ovo nema veze s VW majka i tim spikama, da ne pocnes sad.

Edited by Xman

onda je isti k na svim merc getribama...kumić ima cls-a pa isto nije baš brz..ajd u Sportu možda malo bolje šalta al to je na psihičkoj bazi valda :D

Da se on malo korigirati. Svog sam resetirao i puno brze vožnje 50-tak shiftova pa se malo uozbiljio, ali je to i dalje žalosno.

Slazem se, kuzi se razlika, ali svejedno BMW 8gang getriba fakat salta brzo i sasvim dovoljno za brzu voznju. Nitko od nas nije takav Scumaher da mu znaci tih 80ms.

kako ne?

odeš 12 puta na billu, svaki put se staneš 4-5 puta s nekim(50-188 iz 3-će) . i ukupno si uštedio sigurno dužinu-dvije!

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...