Raptor6767 Posted October 2, 2014 Share Posted October 2, 2014 Sto si ti to vozio da uopce moze krenut nosom, citam i gledam jbt-e di si najpametniji itd. A sto, vozio si od starog trojku, svog leona i sto, odes u kanadu i uzmes vr-a u kojem je netko ostavio i 500 dolara da ga uzmes, evo kad dodes u Gs, odvest cu te Gs- Velebno- Gs, ni jedan zavoj necemo ic ispod 100 a poznas cestu, i nigdje, ali nigdje nam auto nece otic ni preko nosa ni guzicu bacit, a ti sigurno nemas i nisi imao auto koji moze gore sve preko 100 proc, u par ljevih i 3-4 desna s tvojim autom je drama i 55 km/h proc. Ne kuzim kako imas potrebu sve komentirat. Ja ne piskaram bas puno ali tebe ima svugdje, kladim se i da otvaras skolu drifta u kanadi s tim da ces prosipat samo teoriju sto si izgooglao.NHF Gabre ali morao sam komentirat. Sve puno jebača iza tipkovnice i na cesti, a na TDu često sve puno talijana... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan_Gs Posted October 2, 2014 Share Posted October 2, 2014 ma sto je najbolje popio sam tablete, odvezao sina i zenu do kina, provozao se malo po gradu nemam eto ni ja sto radit ko ni Gabre pa piskaram, btw. sto si vozio ne ulazim u to, niti ja mlatim koprive tuđim kurcom, ja govorim sto ti imas a ne sto si vozio, jer to sto sam vozio par km ili par dana ne spominjem kao auto koji sam mogao upoznati i voziti kako treba, sto da pricam o dsg-u a vozio sam svega 4 auta, od toga 3 s dsg-om i BMW-a od zeninog brata, jesam sad ja ekspert da znam kako se taj auto ponasa na stazi / nekoj Gcesti di ides na noz i sl. Nisam te aute tako vozio i sigurno se ne mogu u tu temu petljat i govoriti koji mjenjac je bolji, po ravnom vjerujem da je DSG bolji, ali ne mogu to znati jer takav auto ne poznajem i ne ulazim u to, a za svaki dan koji je bolji, ugodniji za koristenje nije tema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koko Posted October 2, 2014 Share Posted October 2, 2014 Tko je dovoljno vješt, treba mu samo gas. Kakav mrtvi kuplung. Gasom se rješava SVE (ne kažem sad da ja to mogu). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Target Posted September 1, 2015 Share Posted September 1, 2015 @Gabre: Znaš da i drugi imaju DSG like mjenjače? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted September 1, 2015 Share Posted September 1, 2015 U europi da, imaju. Ali suniato tqko daleko jos od dsga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Target Posted September 2, 2015 Share Posted September 2, 2015 Testirao si pa znaš? NHF ali baš lupaš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted September 2, 2015 Share Posted September 2, 2015 Testirao si pa znaš? NHF ali baš lupaš. ni jedan mjenjac JOS uvijek ne salta brze ko DSG ,mozda isto ali ne brze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted September 2, 2015 Share Posted September 2, 2015 ne da nema brzeg nego im nitko nije ni blizu, sa dsg-ovih 8ms naspram recimo BMW-ovih 80 ili svi ostali 100ms+ Bagy - kaj te jebe downshift? Pa i dalje u mnogim kombinacijama salta brze nego ti rucno (recimo 6-a u 2-u)? S time da ti daje u medjugas ako je u S modu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjur Posted September 2, 2015 Share Posted September 2, 2015 Alfa je isto 8ms Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaGy Posted September 2, 2015 Share Posted September 2, 2015 ne da nema brzeg nego im nitko nije ni blizu, sa dsg-ovih 8ms naspram recimo BMW-ovih 80 ili svi ostali 100ms+ Bagy - kaj te jebe downshift? Pa i dalje u mnogim kombinacijama salta brze nego ti rucno (recimo 6-a u 2-u)? S time da ti daje u medjugas ako je u S modu. Brzo je ali nije brzo kao upshift Možda je baš zato jer nisam u S modu nego često u D... baš ću probati Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted September 2, 2015 Share Posted September 2, 2015 ne da nije jednako brzo nego je cca 100x sporije Al i dalje je to brzo, samo kad se naviknes na 8ms upshift i doslovno da nema prekida vuce, onda ti je sve drugo "sporo" Procitaj kak radi dsg pa ce ti sve bit jasno i zasto ponekad malo brze salta nizu a ponekad sporije (iako kazem, i dalje brze nego sto rucno saltas). Tek si ga preuzeo, jos imas brdo tih caka za skuzit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Target Posted September 2, 2015 Share Posted September 2, 2015 A da zaboravio sam, ovo je hraweb i hrvatska vw majka. Bas me zanima tko odmah kuzi razliku izmedju dsga i bmwovog 9stupanjskog... Da se razumijemo dsg je odlican mjenjac ali ne treba pretjerivati Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted September 2, 2015 Share Posted September 2, 2015 (edited) Frend ima BMW sa 7 ili 8 brzina, necu tvrdit jer nisam ziher (al mogu pitat) I ne da se kuzi nego se brutalno kuzi razlika. A to bi znao da si IMAO auto s dsg-om i koristio ga duze i ovo nema veze s VW majka i tim spikama, da ne pocnes sad. Edited September 2, 2015 by Xman Link to comment Share on other sites More sharing options...
tigar_87 Posted September 2, 2015 Share Posted September 2, 2015 Ja sam vozio 525d sa 8 brzina, i kuži se razlika Link to comment Share on other sites More sharing options...
Enkei Posted September 2, 2015 Share Posted September 2, 2015 Trebate vidjeti Spor Tronic u mom Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted September 2, 2015 Share Posted September 2, 2015 Slazem se, kuzi se razlika, ali svejedno BMW 8gang getriba fakat salta brzo i sasvim dovoljno za brzu voznju. Nitko od nas nije takav Scumaher da mu znaci tih 80ms. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted September 2, 2015 Share Posted September 2, 2015 Trebate vidjeti Spor Tronic u mom Ma smece, s tim se nemozes vozit brzo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Enkei Posted September 2, 2015 Share Posted September 2, 2015 Ma smece, s tim se nemozes vozit brzo. Ide auto, ali promjene brzine su smiješne u odnosu na DSG i sl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjur Posted September 2, 2015 Share Posted September 2, 2015 Ide auto, ali promjene brzine su smiješne u odnosu na DSG i sl. Vozio sam tu Mecu stvaro je mjenjač zatucan. Kasnije smo se vozili u M5 e60 nebo zemlja razlika Link to comment Share on other sites More sharing options...
matija0311 Posted September 2, 2015 Share Posted September 2, 2015 onda je isti k na svim merc getribama...kumić ima cls-a pa isto nije baš brz..ajd u Sportu možda malo bolje šalta al to je na psihičkoj bazi valda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Enkei Posted September 2, 2015 Share Posted September 2, 2015 onda je isti k na svim merc getribama...kumić ima cls-a pa isto nije baš brz..ajd u Sportu možda malo bolje šalta al to je na psihičkoj bazi valda Da se on malo korigirati. Svog sam resetirao i puno brze vožnje 50-tak shiftova pa se malo uozbiljio, ali je to i dalje žalosno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HrSupra Posted September 2, 2015 Share Posted September 2, 2015 Mislim da ni 7g tronic nije nista brzi od tvog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolt Posted September 2, 2015 Share Posted September 2, 2015 DKG majka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted September 2, 2015 Share Posted September 2, 2015 Testirao si pa znaš? NHF ali baš lupaš. Ne lupetam nego su to cinjenice bilo tebi krivo ili drago Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted September 2, 2015 Share Posted September 2, 2015 Slazem se, kuzi se razlika, ali svejedno BMW 8gang getriba fakat salta brzo i sasvim dovoljno za brzu voznju. Nitko od nas nije takav Scumaher da mu znaci tih 80ms. kako ne? odeš 12 puta na billu, svaki put se staneš 4-5 puta s nekim(50-188 iz 3-će) . i ukupno si uštedio sigurno dužinu-dvije! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now