Jump to content

K: Subwoofer + pojacalo

13snc

Recommended Posts

Jebiga.. ne mogu vise.. cuo sam ovu pjesmu i doslo mi je da proletim s autom kroz izlog najblize trgovine audio opremom i da ih uz prijetnju auto dizalicom natjeram da mi odma ugrade kakav sub woofer dok jos traje pjesma! :drink:

Znaci vozim Scenica II i imam neki nelosi Alpine HU.. neda mi se sad ic do auta gledat koji...

mozda bi najsretniji bio sa kakvom kutijom i da je aktivan.. plug n play.. kad mi treba mjesta u gepeku da ga izbacim u garazu...

ajde prijedlozi!

[video=youtube_share;6CJrUJVtV-E]

imam ti jedno praktički novo... tj.. kupio sam ga za sebe i nikad ugradio u dnevno vozilo koje imam

pojačalo je DUB MAG AUDIO 2502, 2 kanalno idealno za subwoofer...

ako si zainteresiran javi se na 098 1816718, dogovorit ćemo se

nikad bas nisam bio za ove aktivce, ili jednostavno nisam čuo nekog da mi je bio više od "meh", al napravit si "aktivca" tak da naserafis pojacalo na kutiju normalnog suba i rjesio si prblem lakog vađenja. Ja sam si pojacalo naserafio iza na sjedalo, i konektor od mikrofona za liniju do suba. Pojacalo je stalno unutra i tamo ne smeta za nis, a cjelu kutiju samo odkacim i vadim van. I imas foru da si slozis 8" sub u BP kutiju i imas dosta jaki bas.

Ne želim biti party pooper ali ako misliš slušat ovo u autu i takav tip glazbe onda se budeš razočaral s ovim aktivnim subom. Za ovo ti treba dobra kompresija, sistemi u vratima i dampiranje vrata. Sa (aktivnim) subom u bass reflex kutiji budeš samo dobio muljav zvuk basa koji nabija bezveze a srednji i visoki tonovi budu užas na tvorničkim zvučnicima.

nikad bas nisam bio za ove aktivce, ili jednostavno nisam čuo nekog da mi je bio više od "meh", al napravit si "aktivca" tak da naserafis pojacalo na kutiju normalnog suba i rjesio si prblem lakog vađenja. Ja sam si pojacalo naserafio iza na sjedalo, i konektor od mikrofona za liniju do suba. Pojacalo je stalno unutra i tamo ne smeta za nis, a cjelu kutiju samo odkacim i vadim van. I imas foru da si slozis 8" sub u BP kutiju i imas dosta jaki bas.

Band Pass kutija je u pravilu ogromna, čak i za 8" driver. A i dobro mu kažu, za ovakvu glazbu samo dobra kompresija (i inače).

radije bi aktivni da ga mogu lako cupat unutra van... vidim da su po njuskalu ovi Pioneeri cca 100€ ...valja li to sta? ..ne trazim ne znam sto.. al ocu basa u prsima bez da nabijam do distorzije ove dvosistemce..

8367758163513550.jpg

frend mi ga je imao u 206-ici, za takvo nesto se cuje dosta dobro, normalno nemoj ocekivati neki cisti zvuk

Đuro neda mi se slagat ne znam sto.. U najboljem slucaju jos 2god pa mjenjam auto.. Znao sam da ce se odma pristupit maturalnim radom al stvarno mi treba neki plug n play i za 500-600kn ako mogu proc s ovim Pioneerom onda ce to bit super....

Daleko od toga da ne bi cijelo auto dampirao i slozio nesto ozbiljnije.. Al u obiteljsku kutiju mi se neda... Mozda kad sebi uzmem neku zujalicu za po gradu.. A112 :D

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...