13snc Posted November 19, 2014 Share Posted November 19, 2014 Jebiga.. ne mogu vise.. cuo sam ovu pjesmu i doslo mi je da proletim s autom kroz izlog najblize trgovine audio opremom i da ih uz prijetnju auto dizalicom natjeram da mi odma ugrade kakav sub woofer dok jos traje pjesma! :drink: Znaci vozim Scenica II i imam neki nelosi Alpine HU.. neda mi se sad ic do auta gledat koji... mozda bi najsretniji bio sa kakvom kutijom i da je aktivan.. plug n play.. kad mi treba mjesta u gepeku da ga izbacim u garazu... ajde prijedlozi! [video=youtube_share;6CJrUJVtV-E] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beli Posted November 19, 2014 Share Posted November 19, 2014 imam ti jedno praktički novo... tj.. kupio sam ga za sebe i nikad ugradio u dnevno vozilo koje imam pojačalo je DUB MAG AUDIO 2502, 2 kanalno idealno za subwoofer... ako si zainteresiran javi se na 098 1816718, dogovorit ćemo se Link to comment Share on other sites More sharing options...
13snc Posted November 19, 2014 Author Share Posted November 19, 2014 radije bi aktivni da ga mogu lako cupat unutra van... vidim da su po njuskalu ovi Pioneeri cca 100€ ...valja li to sta? ..ne trazim ne znam sto.. al ocu basa u prsima bez da nabijam do distorzije ove dvosistemce.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misek_Chipsy Posted November 19, 2014 Share Posted November 19, 2014 nikad bas nisam bio za ove aktivce, ili jednostavno nisam čuo nekog da mi je bio više od "meh", al napravit si "aktivca" tak da naserafis pojacalo na kutiju normalnog suba i rjesio si prblem lakog vađenja. Ja sam si pojacalo naserafio iza na sjedalo, i konektor od mikrofona za liniju do suba. Pojacalo je stalno unutra i tamo ne smeta za nis, a cjelu kutiju samo odkacim i vadim van. I imas foru da si slozis 8" sub u BP kutiju i imas dosta jaki bas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerba2 Posted November 19, 2014 Share Posted November 19, 2014 Imam ja woofer i pojačalo, i novi set kablova. jedino kaj woofer zauzme cjeli gepek meni u Ibizi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silvester Posted November 19, 2014 Share Posted November 19, 2014 Ne želim biti party pooper ali ako misliš slušat ovo u autu i takav tip glazbe onda se budeš razočaral s ovim aktivnim subom. Za ovo ti treba dobra kompresija, sistemi u vratima i dampiranje vrata. Sa (aktivnim) subom u bass reflex kutiji budeš samo dobio muljav zvuk basa koji nabija bezveze a srednji i visoki tonovi budu užas na tvorničkim zvučnicima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luka2 Posted November 20, 2014 Share Posted November 20, 2014 http://www.njuskalo.hr/auto-zvucnici-pojacala/pioneer-subwoofer-alpine-pojacalo-oglas-12298207 Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted November 20, 2014 Share Posted November 20, 2014 Dobro ti kaze Silvester. Mani se aktivca. Slozi si pojacalo tak da ga zasarafis na pozadinu sica, a konektor wuufera si slozi na konektor i za 5 sekundi je vani, a razlika u basu je ogromna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
joke6 Posted November 20, 2014 Share Posted November 20, 2014 Zašto šarafit pojačalo iza kad vozi scenica Pa bar on ima nepotrebnih pretinaca u podu i ispod sica Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted November 20, 2014 Share Posted November 20, 2014 Moze i tak, ali se iza sica najbolje hladi. U pretincu ce se grijati osim ako ne slozi neko dodatno hlađenje ventilatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tcode Posted November 20, 2014 Share Posted November 20, 2014 nikad bas nisam bio za ove aktivce, ili jednostavno nisam čuo nekog da mi je bio više od "meh", al napravit si "aktivca" tak da naserafis pojacalo na kutiju normalnog suba i rjesio si prblem lakog vađenja. Ja sam si pojacalo naserafio iza na sjedalo, i konektor od mikrofona za liniju do suba. Pojacalo je stalno unutra i tamo ne smeta za nis, a cjelu kutiju samo odkacim i vadim van. I imas foru da si slozis 8" sub u BP kutiju i imas dosta jaki bas. Band Pass kutija je u pravilu ogromna, čak i za 8" driver. A i dobro mu kažu, za ovakvu glazbu samo dobra kompresija (i inače). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misek_Chipsy Posted November 20, 2014 Share Posted November 20, 2014 A mislio sam da bu sa 8" mogo dobit nes nominalno... Ja ju imam s 12" pioneerom i zauzima cca 1/2 gepeka u g4 al imam jedan usblaster 12" u kompresiji, cca 30 litri koji mi stoji... Skroz zaboravio na njega trebao bi se rjesit sveg tog Link to comment Share on other sites More sharing options...
13snc Posted November 20, 2014 Author Share Posted November 20, 2014 Znao sam da ce ovo otic u ovom smjeru... doh... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerba2 Posted November 20, 2014 Share Posted November 20, 2014 Baš fali woofer za tu stvar... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted November 20, 2014 Share Posted November 20, 2014 Scenic ti je dosta velik auto, ali mislim da ako nemaš previsoka očekivanja, ovaj Pioneer aktivac će ti dati finu toplu notu. Mislim da ne možeš fulat previše. Link to comment Share on other sites More sharing options...
the-rider Posted November 20, 2014 Share Posted November 20, 2014 radije bi aktivni da ga mogu lako cupat unutra van... vidim da su po njuskalu ovi Pioneeri cca 100€ ...valja li to sta? ..ne trazim ne znam sto.. al ocu basa u prsima bez da nabijam do distorzije ove dvosistemce.. frend mi ga je imao u 206-ici, za takvo nesto se cuje dosta dobro, normalno nemoj ocekivati neki cisti zvuk Link to comment Share on other sites More sharing options...
djuro Posted November 21, 2014 Share Posted November 21, 2014 debeli a kol'ko šoldi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
13snc Posted November 21, 2014 Author Share Posted November 21, 2014 Đuro neda mi se slagat ne znam sto.. U najboljem slucaju jos 2god pa mjenjam auto.. Znao sam da ce se odma pristupit maturalnim radom al stvarno mi treba neki plug n play i za 500-600kn ako mogu proc s ovim Pioneerom onda ce to bit super.... Daleko od toga da ne bi cijelo auto dampirao i slozio nesto ozbiljnije.. Al u obiteljsku kutiju mi se neda... Mozda kad sebi uzmem neku zujalicu za po gradu.. A112 Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted November 21, 2014 Share Posted November 21, 2014 Mislim da ti je Puki prodavao nekog aktivnog Pioneerca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
v.d. Posted November 21, 2014 Share Posted November 21, 2014 S obzirom da ionako slušaš kuruzu stavi slušalice u uši i nema boljeg zvuka... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now