toLTcaboLT Posted January 13, 2009 Share Posted January 13, 2009 Naime frendica "plava" nasula vodu preko ljeta i sad joj nece da sprica Sprica cu joj ja al u vecernjim satima ako ste odma na to pomislili .... To treba sad auto odvest negdje u garazu da se odledi jelda? Ima kakav drugi nacin sredit to ? Jel se moze voda ta ispustit na laksi nacin il se bas mora potrosit preko brisaca ..? Pomagajte moram pomoc jadnoj curi u nevolji hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roman Posted January 13, 2009 Share Posted January 13, 2009 Lijepo izvedes frendicu na kavu u avenue mall, parkirate zagrijani auto na -3 jer je tamo najtoplije, popijete kavu za sat vremena, ispustis ljetnu tekucinu preko pumpe, tj, spricas po sajbi kao ludjak u sred garaze dok se ne isprazni i onda nalijes zimsku tekucinu... Ovo je rjesenje iz iskustva... i ja sam plav, pa sam stavio ljetnu tekucinu i ono dosla zima! Link to comment Share on other sites More sharing options...
toLTcaboLT Posted January 13, 2009 Author Share Posted January 13, 2009 Lijepo izvedes frendicu na kavu u avenue mall, parkirate zagrijani auto na -3 jer je tamo najtoplije, popijete kavu za sat vremena, ispustis ljetnu tekucinu preko pumpe, tj, spricas po sajbi kao ludjak u sred garaze dok se ne isprazni i onda nalijes zimsku tekucinu... Ovo je rjesenje iz iskustva... i ja sam plav, pa sam stavio ljetnu tekucinu i ono dosla zima! Ajd super ako je tako, you've got a beer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lev Posted January 13, 2009 Share Posted January 13, 2009 mozes tak, ili malo s fenom zgrijati spricalice, crijeva za dovod, a posudu izvaditi i odnjeti doma da se odmrzne Link to comment Share on other sites More sharing options...
toLTcaboLT Posted January 13, 2009 Author Share Posted January 13, 2009 mozes tak, ili malo s fenom zgrijati spricalice, crijeva za dovod, a posudu izvaditi i odnjeti doma da se odmrzne Ma ko ce to skidat, radije negdje u garazu uletit na toplo:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misek_Chipsy Posted January 13, 2009 Share Posted January 13, 2009 ja isto tako plav...i promjenio tekucinu i sad iza radi....a ispred ili je pumpa crkla ili se sve smrzlo u pm jer ne radi opce Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomiTraktor Posted January 13, 2009 Share Posted January 13, 2009 S obzirom na plina malo ces teze naci grijanu garazu. Nek malo alkohola ulije unutra prije nego ode u garage... Link to comment Share on other sites More sharing options...
toLTcaboLT Posted January 13, 2009 Author Share Posted January 13, 2009 S obzirom na plina malo ces teze naci grijanu garazu. Nek malo alkohola ulije unutra prije nego ode u garage... Jesi ziher za to ? da nebi izgrizlo sve il sta ja znam sta moze bit Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrva Posted January 13, 2009 Share Posted January 13, 2009 Nek se provoza do benzinske i taman bu se otopilo od topline motora i nek nalije neku tekučinu, ali koncentrat jer se najčešće mješaju za zimu 1:1 i drže do -25 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marko_s Posted January 13, 2009 Share Posted January 13, 2009 Jesi ziher za to ? da nebi izgrizlo sve il sta ja znam sta moze bit nek stavi malo med alkohola il ako ga nema onda rakije domace a isto kak nije od ljeta uspijela potrositi jedan taj jedan tank:no2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
toLTcaboLT Posted January 13, 2009 Author Share Posted January 13, 2009 nek stavi malo med alkohola il ako ga nema onda rakije domace a isto kak nije od ljeta uspijela potrositi jedan taj jedan tank:no2: Motorom se vozi :naughty: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gandi Posted January 13, 2009 Share Posted January 13, 2009 To treba sad auto odvest negdje u garazu da se odledi jelda? Ima kakav drugi nacin sredit to ? naravno, brenerom ulij koncentrata po ledu u posudici, kako se bude polako topio tako će se odmah i mješati. prskalice možeš odledit tamk da ih malo zaliješ tekučinom za pranje, ili pošpricaš sprejem za odleđivanje stakala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
irm Posted January 13, 2009 Share Posted January 13, 2009 ja stavio onu tekućinu do -40 ili koliko već, stavio toga 3 litre i valjda litru vode... i smrzlo seeee... nisam šajbu opro već 2 tjedena, od kad je minus.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
schlatka Posted January 13, 2009 Share Posted January 13, 2009 ja stavio onu tekućinu do -40 ili koliko već, stavio toga 3 litre i valjda litru vode... i smrzlo seeee... nisam šajbu opro već 2 tjedena, od kad je minus.... Pričaj mi o tome. Preko noći je auto u garaži i onda ujutro perem šajbu 10 minuta, ali preko dana pred firmom se smrzne i onda do doma fino štanga. A kao neka tekućina do minus tisuću. Ista ta tekućina u audiju radi savršeno majkujojhebemšvapsku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fran_Zgb Posted January 13, 2009 Share Posted January 13, 2009 spriznem joj ja enivej meni je na cliu isto smrzlo to, zagrijao auto i onda ga ostavio tako na mjestu par min i pocelo spricat Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted January 13, 2009 Share Posted January 13, 2009 Meni tekucina iz iste boce u golfu skroz smrzne, na puntu samo spricalice smrznu a na unicu nis ne smrzne... Zanimljivo. Al na unicu mi se "antifriz" smrznuo pa je sad banana, cekam proljece da vidim dal ide 1.6 unutra... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hitrec Posted January 13, 2009 Share Posted January 13, 2009 ja imam onu ininu tekucinu do -25, pa mi se svejedno smrzla...a nit kapi vode unutra... Link to comment Share on other sites More sharing options...
J.J Posted January 13, 2009 Share Posted January 13, 2009 Meni se smrzla na sajbi mamu joj jebem ali inace do jaja!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
killuminati Posted January 13, 2009 Share Posted January 13, 2009 jbt, kak se svima smrzlo, ja baš jutros, kao i svako jutro prao šajbu najnormalnije.. staga ne perem nikad, ali i da hoću ne bi mogao jer je crko motorić, što mi je čudno jer ga rijetko koristim, dok prednji radi prekovremeno i evo još radi bez beda.. možda baš zato.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Japanac Posted January 13, 2009 Share Posted January 13, 2009 (edited) nalij medicinskog alkohola, 1 deci, neće bit nikakvih problema ja stavio neku bezobrazno jeftinu tekucinu, nemam pojma ni do koliko drzi, al je kupljena na lukoilu i ruska je, pa sam siguran da se nece smrznut Edited January 13, 2009 by Japanac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Renda Posted January 13, 2009 Share Posted January 13, 2009 Lijepo izvedes frendicu na kavu u avenue mall, parkirate zagrijani auto na -3 jer je tamo najtoplije, popijete kavu za sat vremena, ispustis ljetnu tekucinu preko pumpe, tj, spricas po sajbi kao ludjak u sred garaze dok se ne isprazni i onda nalijes zimsku tekucinu... Ovo je rjesenje iz iskustva... i ja sam plav, pa sam stavio ljetnu tekucinu i ono dosla zima! Meni se tak smrzlo prošle zime pa sam bio u garaži u Kaptol Centru i onda špricao i napravio poplavu oko auta...:lol: U garaži od Kaptola je ok "toplo", kojih 6 stupnjeva. Samo se moraš zbuksat negdje sastrane i nać "zavjetrinu"... Ja sam oko 10h oprao auto na -9 i stavio ga tam da se posuši usput dok sam na poslu... Prije sat vremena ja već bio skroz suh...:thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dev Posted January 13, 2009 Share Posted January 13, 2009 Ja sam prošle godine čekao proljeće :lol: Sve proradilo kak spada čim je otišla temperatura iznad 0 Ove godine sam ulio onaj nesmrzavajući... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziga Posted January 13, 2009 Share Posted January 13, 2009 imate u kauflandu 5l za neku mizeriju..neka plava tekucina..i sto je najbolje jos i fino mirisi..sto se tice ovih temp sto su bile proteklih dana nije bilo problema..al naravno cisto sipas bez mijesanja s ikakvom vodom :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted January 13, 2009 Share Posted January 13, 2009 To sam rjesio tako sto sam 20 min fenom grijao kroz rupu di ljevas tekucinu... Inace onaj sa OMW-a mi se cini najbolji koncentrat jer najmanje smrdi po alkoholu za razliku od ina autoglasa koji smrdi ko da sam se rakije napio. Jos k tome ako ima ko ja na golfu grijane mlaznice za spricat...sreci nikad kraja Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek1 Posted January 13, 2009 Share Posted January 13, 2009 Izvadi pumpu i van...ona je vjerojatno na dnu posude...kad ju izvadis ako se otopilo voda ce iscuriti van....a sad probaj ako nije posuda puna ulijati unutra ostatak kipuce vode pa kad se pocne otapati na dnu ce sve iscriti van Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now