Jump to content

Recommended Posts

Posted

Naime frendica "plava" nasula vodu preko ljeta i sad joj nece da sprica :):)

Sprica cu joj ja al u vecernjim satima ako ste odma na to pomislili ....

To treba sad auto odvest negdje u garazu da se odledi jelda? Ima kakav drugi nacin sredit to ?

Jel se moze voda ta ispustit na laksi nacin il se bas mora potrosit preko brisaca ..?

Pomagajte :) moram pomoc jadnoj curi u nevolji :)

hvala

Posted

Lijepo izvedes frendicu na kavu u avenue mall, parkirate zagrijani auto na -3 jer je tamo najtoplije, popijete kavu za sat vremena, ispustis ljetnu tekucinu preko pumpe, tj, spricas po sajbi kao ludjak u sred garaze dok se ne isprazni i onda nalijes zimsku tekucinu... :D

Ovo je rjesenje iz iskustva... i ja sam plav, pa sam stavio ljetnu tekucinu i ono dosla zima! :D

Posted
Lijepo izvedes frendicu na kavu u avenue mall, parkirate zagrijani auto na -3 jer je tamo najtoplije, popijete kavu za sat vremena, ispustis ljetnu tekucinu preko pumpe, tj, spricas po sajbi kao ludjak u sred garaze dok se ne isprazni i onda nalijes zimsku tekucinu... :D

Ovo je rjesenje iz iskustva... i ja sam plav, pa sam stavio ljetnu tekucinu i ono dosla zima! :D

Ajd super ako je tako, you've got a beer :)

Posted
mozes tak, ili malo s fenom zgrijati spricalice, crijeva za dovod, a posudu izvaditi i odnjeti doma da se odmrzne :)

Ma ko ce to skidat, radije negdje u garazu uletit na toplo:) :)

Posted
S obzirom na plina malo ces teze naci grijanu garazu. Nek malo alkohola ulije unutra prije nego ode u garage...

Jesi ziher za to ?:) da nebi izgrizlo sve :) il sta ja znam sta moze bit

Posted

Nek se provoza do benzinske i taman bu se otopilo od topline motora i nek nalije neku tekučinu, ali koncentrat jer se najčešće mješaju za zimu 1:1 i drže do -25 :)

Posted
Jesi ziher za to ?:) da nebi izgrizlo sve :) il sta ja znam sta moze bit

nek stavi malo med alkohola il ako ga nema onda rakije domace :)

a isto kak nije od ljeta uspijela potrositi jedan taj jedan tank:no2:

Posted

To treba sad auto odvest negdje u garazu da se odledi jelda? Ima kakav drugi nacin sredit to ?

naravno, brenerom :)

ulij koncentrata po ledu u posudici, kako se bude polako topio tako će se odmah i mješati. prskalice možeš odledit tamk da ih malo zaliješ tekučinom za pranje, ili pošpricaš sprejem za odleđivanje stakala.

Posted

ja stavio onu tekućinu do -40 ili koliko već, stavio toga 3 litre i valjda litru vode... i smrzlo seeee... nisam šajbu opro već 2 tjedena, od kad je minus.... :D

Posted
ja stavio onu tekućinu do -40 ili koliko već, stavio toga 3 litre i valjda litru vode... i smrzlo seeee... nisam šajbu opro već 2 tjedena, od kad je minus.... :D

Pričaj mi o tome.

Preko noći je auto u garaži i onda ujutro perem šajbu 10 minuta, ali preko dana pred firmom se smrzne i onda do doma fino štanga.

A kao neka tekućina do minus tisuću.

Ista ta tekućina u audiju radi savršeno majkujojhebemšvapsku.

Posted

Meni tekucina iz iste boce u golfu skroz smrzne, na puntu samo spricalice smrznu a na unicu nis ne smrzne... Zanimljivo. Al na unicu mi se "antifriz" smrznuo pa je sad banana, cekam proljece da vidim dal ide 1.6 unutra...

Posted

jbt, kak se svima smrzlo, ja baš jutros, kao i svako jutro prao šajbu najnormalnije.. :D

staga ne perem nikad, ali i da hoću ne bi mogao jer je crko motorić, što mi je čudno jer ga rijetko koristim, dok prednji radi prekovremeno i evo još radi bez beda.. možda baš zato.. :D

Posted (edited)

nalij medicinskog alkohola, 1 deci, neće bit nikakvih problema

ja stavio neku bezobrazno jeftinu tekucinu, nemam pojma ni do koliko drzi, al je kupljena na lukoilu i ruska je, pa sam siguran da se nece smrznut :D

Edited by Japanac
Posted

Meni se tak smrzlo prošle zime pa sam bio u garaži u Kaptol Centru i onda špricao i napravio poplavu oko auta...:lol:

U garaži od Kaptola je ok "toplo", kojih 6 stupnjeva. Samo se moraš zbuksat negdje sastrane i nać "zavjetrinu"... Ja sam oko 10h oprao auto na -9 i stavio ga tam da se posuši usput dok sam na poslu...:) Prije sat vremena ja već bio skroz suh...:thumbsup:

Posted

Ja sam prošle godine čekao proljeće :lol: Sve proradilo kak spada čim je otišla temperatura iznad 0 :D Ove godine sam ulio onaj nesmrzavajući...

Posted

imate u kauflandu 5l za neku mizeriju..neka plava tekucina..i sto je najbolje jos i fino mirisi..sto se tice ovih temp sto su bile proteklih dana nije bilo problema..al naravno cisto sipas bez mijesanja s ikakvom vodom :thumbsup:

Posted

To sam rjesio tako sto sam 20 min fenom grijao kroz rupu di ljevas tekucinu...

Inace onaj sa OMW-a mi se cini najbolji koncentrat jer najmanje smrdi po alkoholu za razliku od ina autoglasa koji smrdi ko da sam se rakije napio.

Jos k tome ako ima ko ja na golfu grijane mlaznice za spricat...sreci nikad kraja :P

Posted

Izvadi pumpu i van...ona je vjerojatno na dnu posude...kad ju izvadis ako se otopilo voda ce iscuriti van....a sad probaj ako nije posuda puna ulijati unutra ostatak kipuce vode pa kad se pocne otapati na dnu ce sve iscriti van

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...