KA2001MR Posted February 12, 2016 Share Posted February 12, 2016 Moram zaobic ovaj topic u sirokom krugu Cvarci,sir ... psmtr ..a ja na Dukan dijeti..nista punomasno...masno Al jebiga nemres bit lep i mrsav bez muke Hrga nikakve Dukan dijete ni dijete opcenito, samo bus duplo vratio za mjesec dana. Pocni se zdravo hranit i nemoj to smatrat dijetom. Ja sam zbog probavnih problema izbacio gluten iz prehrane jel sam mislio da je on problem. Osijecao sam se punoooo bolje, a za 2 mjeseca sam skinuo ne ciljano 14kg. Ustavri sam poceo opet jest kruh i te gluposti jel sam toliko izmrsavio da me pocelo biti strah sto se dogada. nakon 6 mjeseci sopanja sam se tek poceo debljati. Sto je najbolje mozes jesti sve masno i punomasno kada zelis :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
wildD Posted February 13, 2016 Share Posted February 13, 2016 drugi tjedan naručujem hobotnice iz Šibenika 50kn/kg, ima nekih pakiranja po cca 2,5kg više manjih hoba i ima paketa di ima samo jedna hoba, od cca 1-1,5kg pa do cca 4-5kg Link to comment Share on other sites More sharing options...
tonci Posted February 13, 2016 Share Posted February 13, 2016 Moram zaobic ovaj topic u sirokom krugu Cvarci,sir ... psmtr ..a ja na Dukan dijeti..nista punomasno...masno Al jebiga nemres bit lep i mrsav bez muke Baci malo oko na LCHF prehranu, vidit ćeš da mozes bit mršav i bez muke... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KA2001MR Posted February 13, 2016 Share Posted February 13, 2016 Ma vidio danas Hrgu, mogu rec da ce uskoro mijenjat nick, pa frajer je skinuo bar 20kg hahahah Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hive Posted February 13, 2016 Share Posted February 13, 2016 ja bih uzeo 3 kg (2*1,5 ako moze ako ne onda kakva god opcija) za sada pa onda lako kasnije jos Link to comment Share on other sites More sharing options...
hrga Posted February 13, 2016 Share Posted February 13, 2016 Ma vidio danas Hrgu, mogu rec da ce uskoro mijenjat nick, pa frajer je skinuo bar 20kg hahahah Fak yeah! Link to comment Share on other sites More sharing options...
plastikman Posted February 14, 2016 Share Posted February 14, 2016 Samo uhvati se nekog sporta i lagano dijetnu prehranu prebacuj u reguralnu zdravu jer ćeš u mjesec dana kad prestaneš s dukanom dobiti sve nazad i čak više. Daj si barem jedan dan tjedno cheat day jer s vremenom čovjeku treba i pica i pivo i rakijica Link to comment Share on other sites More sharing options...
hrga Posted February 14, 2016 Share Posted February 14, 2016 Naravno...evo od 11.1 sam na setnjama al ne a noge na nogu ...ono brzo hodanje Nekih cca 90-tak km do jucer.Svaki treci cetvrti dan kak uhvatim vremena. A uskoro i bicikl krece;) Uglavnom -16 u mjesec i nesto sitno Link to comment Share on other sites More sharing options...
plastikman Posted February 14, 2016 Share Posted February 14, 2016 Samo nemoj pretjerivati, ako si dugogodišnji debeljko bio naglo mršavljenje jako utječe na kardio vaskularni sistem Link to comment Share on other sites More sharing options...
plastikman Posted February 17, 2016 Share Posted February 17, 2016 Uskoro ( pred Uskrs ) opet slavonske kulenove seke. Primam predbiljezbe. P. S. Konjske kobase 75kn/kg ako sam dobro čiču razumio Link to comment Share on other sites More sharing options...
KA2001MR Posted February 17, 2016 Share Posted February 17, 2016 Meni jednu konjsku za probu Link to comment Share on other sites More sharing options...
plastikman Posted February 17, 2016 Share Posted February 17, 2016 Kad se skupi. Jer se moram.voziti do čiče, živi u nekoj vukojebini Link to comment Share on other sites More sharing options...
Žile Posted February 17, 2016 Share Posted February 17, 2016 Na koju foru Slovenci stavljaju veto na zaštitu branda Slavonski Kulen? Ok, u originalu je Baranjski i taj je zaštićen, ali opet mi nije jasno jer nikad nisam čuo da SLO kulen uopće postoji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hive Posted February 18, 2016 Share Posted February 18, 2016 Ja ću isto jednu konjsku Link to comment Share on other sites More sharing options...
plastikman Posted March 23, 2016 Share Posted March 23, 2016 Kulenove seke, domaće slavonske( rađene na tradicionalni način ) Srednje ljutkaste Cca 475-500 grama Komad 75kn Ako neko želi neka mi na PM pošalje koliko komada želi. Količina je ograničena Preuzimanje kod mene u Zg poslije Uskrsa ( za 10 i više komada može i slanje tiskom o vašem.trošku ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
robi Posted March 23, 2016 Share Posted March 23, 2016 Ja bi jednu.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejanR Posted March 23, 2016 Share Posted March 23, 2016 Na koju foru Slovenci stavljaju veto na zaštitu branda Slavonski Kulen? Ok' date=' u originalu je Baranjski i taj je zaštićen, ali opet mi nije jasno jer nikad nisam čuo da SLO kulen uopće postoji[/quote'] Problem je u prvoj riječi (Slavonski/Slovenski) previše slične... Link to comment Share on other sites More sharing options...
plastikman Posted March 23, 2016 Share Posted March 23, 2016 Ja bi jednu.... Daj mi samo na PM pošalji poruku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kevin Posted March 23, 2016 Share Posted March 23, 2016 Ima li neko pravi slavonski domaci Kulen da prodaje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
plastikman Posted March 23, 2016 Share Posted March 23, 2016 Mogu ja pitati ovoga ali to su bolesne cijene po kilogramu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Žile Posted March 23, 2016 Share Posted March 23, 2016 Ima li neko pravi slavonski domaci Kulen da prodaje? Ima Baranjski, taj je naravno bolji Ako nekoga zanima spojim vas sa čovjekom, nemam vremena tramakati to i odgovarati na PM-ove...kulen je konstantno najbolji i pobere sve nagrade po kulenijadama, ali cijena bude oko 220kn/kg. Količine također limitirane (mislim da napravi 100-200 kg max ). Ukoliko ima interesa pitam ga koliko ima pa okačim tu broj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
plastikman Posted April 10, 2016 Share Posted April 10, 2016 Ostalo kolegi jos par kulenovih seka Poslano sa mog D2403 koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Renda Posted June 27, 2016 Share Posted June 27, 2016 Bump za maslinovo ulje, domaće sa Brača... Tko god je probao kaže da je odlično! 80kn/l u plastici ili 90kn/l u staklu (tamna boca, sa ljevkom). Link to comment Share on other sites More sharing options...
KA2001MR Posted June 28, 2016 Share Posted June 28, 2016 Ja sam probao i kazem da je najboljr koje sam ikad probao. Svaka preporuka na ulje, cak ga i moja zena onozava, a nije mogla smisliti maslinovo ulje, mislim da to dovoljno govori. Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert Posted June 28, 2016 Share Posted June 28, 2016 Stavi ga u hladnu prostoriju na par dana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now