Jump to content

Recommended Posts

Posted

Trazim domaci ocisceni ljesnjak od opga, cca 400 kg mjesecno kroz cijelu godinu ispod 45 kn kg sa dostavom u zg. Ako se netko vidi u ovome javite

Posted
Ekipa sad će opet biti prije Božića kulenovih sekaKlasika kao svake godine

Slavonska šarena svinja

Domaće meso , obična sol, lagano šarf, bez aditiva

Komad cca 450 grama

Po komadu 75kn

Poslano sa mog Redmi Note 3 koristeći Tapatalk

Moze meni dvije molim te, tnx. Ako treba uplatim ti na racun ili kako vec... 

Također, trebam domaci spek i kobasice, pa ako netko ima nek mi javi.

Posted

Trazim za frendicu bademe (2kg) i indijske orascice (1kg). Ima tko?

Ako da, pliz javite se na whatsapp ili sms jer ne idem na forum cesto u zadnje vrijeme. +971558039088

Hvala unaprijed!

Posted
On 10/26/2017 at 9:53 AM, Xman said:

Od cure starci imaju viška maslinovog ulja, sve ubrano na Krku. Tamo su razne nagrađivane sorte, meni je to ulje daleko najbolje koje sam ikad probao.

100kn/litra u staklenoj boci ili 90kn/litra u plastičnoj.

Odlično ulje, preporuka

0rf2tRa.jpg

• Like 1
Posted

Idem u nedjelju po sir pa ako neko hoće neka mi javi do petka ( na PM ) da na vrijeme naručim.

Dimljeni ili obični 60kn komad cca 1,3-1,4kg

Preuzimanje u ponedjeljak kod mene

Posted

Uskoro cu imati extra djevicansko domace maslinovo ulje iz mladog maslenika gorkasto pravo domace
odlezalo godinu dana
Cijena bi bila 80kn/litra

Posted

Pa ne bih tako rekao
Pošto je ovo iz maslenika koji daje 5000-7000 litara svake godine a skladišti se u vrhunskim inox bačvama da se staloži jer se ne filtrira kaže se odležalo
Usuđujem se reći da se razumijem u kvalitetnu hranu i imam izvore do vrhunskih proizvoda
Evo usporediti ću sa Rendinim uljem....isto po kvaliteti sigurno samo malo drugačijeg okusa

Ljudi koji me znaju i uzimaju stvari preko mene znaju da je roba vrhunska i da je ovih 80 kn u rangu onih koje se prodaju po 120 i više

• 2 weeks later...
  • 5 weeks later...
Posted
Tražim domaći jabučni ocat cca 10ak litara
Ima neko?

Pitam pa ti javim

Sent from my MI 6 using Tapatalk

• Like 1
  • 2 weeks later...
Posted
4 hours ago, jabolchica said:

Jos jednom preporuka za kulenove seke i sireve od @plastikman :D

Sve je fakat prva liga, a sireve sad prvi put nosim dolje pa javim dojmove. :D

Javi kad ces sljedeci put imati zalihu. :thumbup:

meni i dan danas fascinira da si uspjela to preko granice prenjeti...xD

Moj stari kad je dolazio ovamo nosio poli salamu orginal zapakiranu i naravno zavrsila u smecu... :(

Posted
1 hour ago, dcrnic said:

meni i dan danas fascinira da si uspjela to preko granice prenjeti...xD

Moj stari kad je dolazio ovamo nosio poli salamu orginal zapakiranu i naravno zavrsila u smecu... :(

Nikad, ali nikad nisam imala nikakvih problema. Cak stovise, jedne godine (i to isla preko Istanbula sa Turkishem) sam imala pretovar prtljage tak da sam sve suhomesnatno i slicno stavila u vrecu koju su zamotali u onu foliju sta ti nude na aerodromu. Znaci, nosila sam 10-ak kila salami i gluposti U RUKAMA, nitko me nije A pitao. :D

Svaki, ali svaki put nosim cajne, zimske, kulene, spek, poli, ma nema sta ne nosim. Nikad, ali nikad nista. Ni ja, niti nitko od ostalih frendova/frendica koji dolaze nije imao problema, a to se, fala Bogu, uvijek nosi na kile. :D

O rakijama i ostalom da ne pricam. A pazi, ide se u muslimansku zemlju. :lol:

Evo sad nosim sa sobom 7 kulenovih seki, 2 sira, cajne, zimske, spek, poli, rakije, cuda i cudesa. Sigurno nece bit problema, ali ako hoce - javim! :lol:

• Haha 2
Posted

Bome sam i ja u Dubai prošle godine svašta unio, jedno 7-8 kila razno raznih prehrambenih gluposti.

Tupi pogled i lagano kroz Nothing to declare :)

• Like 1
Posted
12 minutes ago, Jasa said:

Bome sam i ja u Dubai prošle godine svašta unio, jedno 7-8 kila razno raznih prehrambenih gluposti.

Tupi pogled i lagano kroz Nothing to declare :)

taj tupi Teleci pogled ti svakako stoji :P:D 

• Haha 2
Posted

U subotu letio iz Lahore (ok znam da nije za usporediti) ali u kabinu sam unio litru i pol vode u rucnoj prtljazi, jbg oni to tamo ne kontroliraju

realno ovisi o standardima u koje zemlje putujes, sestra je radila dugo u Dubaiu i oni su sve pustali unutra, dok te primjerice u Bec-u doceka pas koji njuska, zato nasi u Zagrebu provjeravaju na exploziv nekim trakicama xDxD

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...