plastikman Posted February 2, 2018 Posted February 2, 2018 Ekipa u nedjelju idem po sir sebi pa ako neko hoće da mu naručimObični i dimljeni60kn komadMolim da mi se do danas popodne javi da mogu naručiti da se napraviPoslano sa mog Redmi Note 3 koristeći Tapatalk
Gabre Posted February 2, 2018 Posted February 2, 2018 taj tupi Teleci pogled ti svakako stoji On se ne mora truditi on kad pruži putovnicu, carinik mu stavi sitniša nazad u ruku Sent from my HTC U11 using Tapatalk
plastikman Posted February 26, 2018 Posted February 26, 2018 Pre Uskrs će opet biti kulenovih seka pa ako nekom treba PM
medostc Posted April 5, 2018 Posted April 5, 2018 Ej jel ima itko kvalitetnog domaceg maslinovog ulja?Sent from my iPhone using Tapatalk
Lovrek Posted April 5, 2018 Posted April 5, 2018 Ej jel ima itko kvalitetnog domaceg maslinovog ulja?Sent from my iPhone using Tapatalkpitaj clana@Renda
Srele_St Posted April 5, 2018 Posted April 5, 2018 Ej jel ima itko kvalitetnog domaceg maslinovog ulja?Sent from my iPhone using TapatalkImam ja. 70kn/ litraKoliko ti treba?Poslano sa mog LG-H870 koristeći Tapatalk
medostc Posted April 6, 2018 Posted April 6, 2018 Imam ja. 70kn/ litraKoliko ti treba?Poslano sa mog LG-H870 koristeći TapatalkSrele od kud je maslinovo?U kakvim bocama mozes to poslati,staklenim ili?Jel problem poslati za Zagreb?Za prvu ruku mi treba 5 litara!Sent from my iPhone using Tapatalk
Srele_St Posted April 6, 2018 Posted April 6, 2018 Srele od kud je maslinovo?U kakvim bocama mozes to poslati,staklenim ili?Jel problem poslati za Zagreb?Za prvu ruku mi treba 5 litara!Sent from my iPhone using TapatalkIz Marine.Trenutno je u plastičnim bocama od litre.U Dugom Selu je kod Punca. Ima oko 25 litara za prodat.Poslano sa mog LG-H870 koristeći Tapatalk
medostc Posted April 6, 2018 Posted April 6, 2018 2 hours ago, Srele_St said: aj posalji broj u inbox da te nazovem! hvala Iz Marine. Trenutno je u plastičnim bocama od litre. U Dugom Selu je kod Punca. Ima oko 25 litara za prodat. Poslano sa mog LG-H870 koristeći Tapatalk
plastikman Posted December 3, 2018 Posted December 3, 2018 Ekipa pred Božić će opet biti nešto kulenovih seka, primam rezervacije. Standardno kao i svake godine, slavonska svinja lagano šarf, cca 440grama komad, po komadu 75kn
Fox Posted December 3, 2018 Posted December 3, 2018 (edited) Kad se vec tu nude domaci proizvodi, da preporucim: Ako nekome treba meda, ono award winning dalmatinski med, ja sam sebi uzeo zalihe za zimu ali trecina je skoro vec otisla jer klinka i ja trosimo meda zimi valjda teglu na tjedan Rodjak iz Dalmacije ima OPG za pcelarstvo i proizvodnju meda, mateicne mlijeci i ostaloga i svaka preporuka, uzimamo godinama od njega https://www.facebook.com/pcelarstvomarunica Direktno od njega jer ako je preko mene, onda je skuplje jer i ja moram uzet koju paru . Edited December 3, 2018 by Fox
robi Posted December 3, 2018 Posted December 3, 2018 29 minutes ago, plastikman said: Ekipa pred Božić će opet biti nešto kulenovih seka, primam rezervacije. Standardno kao i svake godine, slavonska svinja lagano šarf, cca 440grama komad, po komadu 75kn 2x meni
plastikman Posted December 3, 2018 Posted December 3, 2018 2x meni Daj samo na pm i svoj mobPoslano sa mog Redmi Note 3 koristeći Tapatalk
Nicol Posted December 3, 2018 Posted December 3, 2018 Ekipa pred Božić će opet biti nešto kulenovih seka, primam rezervacije. Standardno kao i svake godine, slavonska svinja lagano šarf, cca 440grama komad, po komadu 75kn2 za mene, poslala PM
tolt Posted December 3, 2018 Posted December 3, 2018 Ako tko treba domace rakije, frend prodaje 50 litara u komadu, 2500 kn .... Sljiva
matija0311 Posted December 3, 2018 Posted December 3, 2018 Ove godine svi imaju rakije )Ja imam 100l za prodat Sent from my iPhone using Tapatalk
GonzoT5 Posted December 3, 2018 Posted December 3, 2018 4 hours ago, plastikman said: Ekipa pred Božić će opet biti nešto kulenovih seka, primam rezervacije. Standardno kao i svake godine, slavonska svinja lagano šarf, cca 440grama komad, po komadu 75kn Rezerviraj 2 za mene. Hvala
444IN Posted December 3, 2018 Posted December 3, 2018 6 hours ago, plastikman said: Ekipa pred Božić će opet biti nešto kulenovih seka, primam rezervacije. Standardno kao i svake godine, slavonska svinja lagano šarf, cca 440grama komad, po komadu 75kn Meni 2 ce bit sira?
plastikman Posted December 3, 2018 Posted December 3, 2018 2 hours ago, GonzoT5 said: Rezerviraj 2 za mene. Hvala Daj samo broj moba na PM 41 minutes ago, 444IN said: Meni 2 ce bit sira? Daj samo broj moba na PM sIr budem bacio obavijest kad budem išao u tom pravcu
plastikman Posted March 10, 2019 Posted March 10, 2019 Ekipa pred Uskrs će opet biti kule ovih sekaSve istoKomad 75knAko želite PM sa kontaktom i brojem komada u inboxPoslano sa mog EML-L29 koristeći Tapatalk
wildD Posted March 13, 2019 Posted March 13, 2019 Frend se bavim bučinim košticama, znači bučinim uljem, brašnom, prženim košticama, slanim te ljutim u 3 nivoa ljutine + raznim sezonskim povrćem. Za vikend dolazi do mene, nosi naruđbu za kolege s posla koji već dugo naručuju kod njega i prezadovoljni su proizvodima. Stoga nudim i vama priliku za isto. Ja sam svaki dan u Zg ( jankomir) tako da i primopredaja nije problem detalje, cijene i sve što vas zanima možete vidjet dolje na linku https://web.facebook.com/holera.doo/
KA2001MR Posted July 7, 2019 Posted July 7, 2019 Sestra i decko imaju OPG za ugoj Maline, pa Vam mogu ponuditi svjeze prvoklasne Maline, na mjerice od 250g i domaci dzem, vrhunski Malinovac i Malinovo vino. Cijena mjerice je 15kn Ukoliko se uzima na kg onda je cijena 55kn, na vece kolicine 45kn, ali ovisi o kolicinama jos cijenu dogovarajte sa njom. Restorani dosta znaju uzimati i malinovac jer je zbilja odlican. Malinovac 750ml 35kn, 1l 40kn Dzem od Maline i Vanilije 370g 30kn Dzem od Maline i cimeta 370g 30kn Dzem od Malina i Stevie 35kn Malinovo vino 1l 50kn Pa ako ima zainteresiranih javite pa da se skupi narudzba pa da doveze to u Zg na neku lokaciju. Sve detalje mozemo dogovoriti ovdje pa da ja trazim neku forumsku cijenu ili zovite direktno sestru pa si sami dogovarajte. 098 175 4572 Marijana Roba je vrhunska i tko god je kupio vise nigdje drugdje ne kupuje Maline, pogotovo Malinovac. Roba je definitivno za preporuku 1
plastikman Posted November 5, 2019 Posted November 5, 2019 Ekipa pred Božićne blagdane će opet biti kulenovih sekaSve istoKomad 75knAko želite PM sa kontaktom i brojem komada u inbox 1
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now