Jump to content

Recommended Posts

Posted

e ovak,nije neki kvar al malo iritira,naime na mojem ultimate day driveru sam prije par tj promjenio ulje u getribi jer mi je bilo dosadno a i teže je šaltao hladan u drugu brzinu.kupil neko kod tokića manol hanol ili tak nekaj baš za getribu 80w90 al vidim da nije nimalo riješilo moj problem,štoviše još je mrvicu gore.auto hladan skoro pa neide u drugu kad se kreće,kad stoji ide bez brige.kad se ugrije ide bez brige(1-2km nakon starta).ali baš ga jebe tih prvih par metara.

jel to do ulja,jel mogu stavit nekaj drugo nutra ili je sinkron (auto ima 50 000km)

?

kad se malo zagrije radi mjenjač super

Posted

Sory na OT ali kod mene na Premacyu je obrnuto. Dok je auto hladan šalta se ko beba. Čim se zagrije, moram ga na silu gurat u brzinu ( ne baš na silu je**nu silu ali dosta teško ide.) . Nisam još ništa mjenjao a sumnjam na selene štangica( ili kako se te gumice ili plastike zovu). Kad se plastika zagrije da ne kliza kako bi trebalo. Šta bi još moglo bit?

Posted

Pa upali ga malo ujutro i kad se ulje malo ugrije vozi.. nije to neki problem..

Pa meni je svaki auto kad je hladno saltao se losije dok se malo ne ugrije..

Posted (edited)

ma bum probal nać nešto da je 75w90 gl4..nisu ni to sve pare svijeta a ionak sutra imam vremena

To onda objašnjava zakaj auto kad ga ujutro upalim i npr u leru pustim kuplung,onak ko da malo cukne a u leru je.to se desi samo kad je zima i prvo paljenje,al ono skoro neprimjetno ko da povuče malo

EDIT,takvo trebam

40465300400_b.jpg

Edited by bojan25
Posted

Ulje je pregusto i sinhroni teže kaže i izjednačuju brzinu vrtnje motora i mjenjača i logično teže se šalta, staviš ulje kakvo je predviđeno za taj auto i bok

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...